Written by Bella | June 11th, 2019

Isu berkaitan PU Abu nampaknya belum reda, sekali lagi dia dikecam teruk netizen selepas berkongsi momen dirinya memikat Hana Azraa dalam sebuah program televisyen.

Netizen meluat dengan sikap PU Abu yang terlalu ingin menunjukkan kemesraan mereka di hadapan orang ramai walaupun dihimpit kontroversi.

PU Abu tanpa segan silu bercerita tentang kisah percintaannya dengan Hana, sedangkan ketika mereka dilamun cinta, lelaki itu masih lagi bergelar suami kepada Ain ‘Afini.

Terdahulu PU Abu menceraikan isterinya yang sarat hamil anak pertama mereka kerana memilih untuk bernikah dengan Hana yang berstatus janda anak satu. Difahamkan, mereka sudah berkenalan sejak lima tahun lalu.

30 responses to Netizen Meluat PU Abu Kongsi Momen Pikat Hana Azraa

  1. gg says:

    org yg pggl ni pon sje nk cetuskan kemarahan org semata2 nk dptkan rating ke ape?? hana azraa x pyh nk mengada pakai purdah… ko pakai sbb nk sorok mke perampas ko tu kan

  2. finaeira says:

    Skrg ada apps membaca yg boleh dapat duit. Yang penting memang khas utk orang malaysia dan singapore! Jom download apps “cashzine” dekat play store. How to earn money with cashzine/ kumpul duit dengan cashzine caranya senang sahaja.
    1)korang install je apps cashzine dkt playstore.
    2)sign up macam biasa! Part ni senang je.
    3)masokkan code so that korang boleh dapat 800 coins tau! Bnyak gila!..ni code untuk korang masokkan:1094188
    Jangan lupa guna code ni sbab nk dpat bnyak coins.
    4)baca ap2 articles,scroll sampai bulatan coin penuh and repeat..
    Senang je kan??!…..

    • minahkepochi says:

      yeke?? berapa banyak kau dah dapat??

    • nana says:

      chizine la, robot j la, lebah madu kelulut la…SEMUA TU PEMBOHONG. MEMBUNCITKAN PERUT KAKI PEMBELIT. mmg la senang, senang kenyangkan kaki penipu. tak malu dgn tuhan ke mencekik duit HARAM! duit hasil menipu. INGAT YE!!!! duit hasil menipu ni makin kau telan makin kau rasa tak cukup. cuba la buat kerja halal. niaga la cara jujur, nk senang cepat tp usaha tak nak. HARAM JADAH PUNYA MANUSIA.

  3. kiah says:

    Skrg ada apps membaca yg boleh dapat duit. Yang penting memang khas utk orang malaysia dan singapore! Jom download apps “cashzine” dekat play store. How to earn money with cashzine/ kumpul duit dengan cashzine caranya senang sahaja.
    1)korang install je apps cashzine dkt playstore.
    2)sign up macam biasa! Part ni senang je.
    3)masokkan code so that korang boleh dapat 800 coins tau! Bnyak gila!..ni code untuk korang masokkan:1094188
    Jangan lupa guna code ni sbab nk dpat bnyak coins.
    4)baca ap2 articles,scroll sampai bulatan coin penuh and repeat..
    Senang je kan??!

  4. Anonymous says:

    muka x malu melayu2 skrg… yg tibai duit rakyat pun masih nk jdi pm lagi tu.. :(((

  5. unknown says:

    program ape ni? sape yg invite makhluk perosak nih? purdah konon.. puuiiiii

  6. Anonymous says:

    blog ni da boring…RotiK aya happening.

  7. WickEd says:

    Haish pompuan ni mulut atas tutup mulut lagi satu tak…sialan. Salah satu rare species jantan yg hodoh plus bodoh…

  8. esah jendul says:

    muka hodoh perangai bodoh x serupa org agama..yg betina plak boleh citer dh ajak pihak tu bincang tp dia yg x nak…wei bodoh dh ko rosak rumah tangga org x rasa besalah lg nak citer backup diri cm suci siap pakai purdah…klo aku jd ain pun x hadap la nk bincang dgn betina cm ko..jantan rupa tu aku bagi free je

  9. Shhh says:

    dalam byk2 PU kt malaysia..dia ni lah paling pekat bodonya…

  10. meluat lah pulak says:

    Sudah2 lah up cite si abu pui ni.. dia siapa bukan artis pun. Org ramai kenal pun sbb kisah cerai kan isteri masa tgh mengandung lg nk upkan kisah dorang ni.. boikot je. abis cite.. gelaran PU tu ganti dengan pui je..

  11. Anonymous says:

    JANTAN SAMPAH CERITA APE NI OIII TV BPE?

  12. Bee says:

    muka macam tembok pecah pun ade yang kenan..seriously x pahammmmmm

  13. berjaya says:

    yang pmpn dah jadi bini orang pun sibuk like gambar lelaki lain. si abu ni boleh pulak suka kat bini orang hanya sebab like. dah tu bila orang tu dah janda, kau mengorat pulak sedangkan kau suami orang, ada bini dan anak dalam perut.

    dasar jantan hodoh. muka sama bodoh dengan otak.

  14. Anonymous says:

    hati2 lah jer abu… kene selalu skodeng bini baru ni kalau2 duk likes gmbr laki lain pulak…

    hana azraa tu lain mcm skit… like pun sebarang like… jenis like yg nak runtuhkan rumahtangga org.. dulu duk like2 ingat abu ni duit masyuk… skrg tanggung laaa makan minum jantan garik tuh…

  15. Anonymous says:

    Apa rancangan bodoh ini ya… tak tengok pun… siapa penerbitnya nak boikot semua rancangannya…

  16. Elliza Razak says:

    PU DAYUS DAN BETINA NIQAB JALANG INI LAGI

  17. Anti sondol says:

    Hey betina, elok kau buang purdah tu, bukan sebab apa pun..sebab takut la kena ludah dengan orang ramai…ingat sebab agama ke? Kenapa ko pakai purdah.aku benci penungang agama.meluap aku baca ni.babi.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini