Written by Bella | July 26th, 2019

Bakal bersalin pada Oktober nanti, penyanyi Kaka Azraff baru-baru ini memuat naik foto bersama suami tercinta ketika menghadiri festival muzik, Good Vibes Festival yang diadakan pada hujung minggu lalu.

Namun, foto yang dikongsikan oleh Kaka mengundang rasa kurang senang netizen kerana dia berpakaian terlalu ketat sehingga menonjolkan perutnya ataupun ‘baby bump’. Kaka dianggap terlalu megah menayang perutnya.

Mungkin sudah kebal dengan kecaman netizen, Kaka memberitahu dia menerima segala komen. Bagi Kaka, dia merasa teruja dan bangga dengan keadaan perutnya memandangkan ia pengalaman kehamilan pertamanya.

Ini kali pertama saya hamil, sudah tentulah rasa bangga dan teruja bila ada ‘baby bump’ tapi tidaklah sampai sengaja pakai baju yang terlalu ketat untuk tayang perut.

Saya tak nak sorok tapi tak naklah terlalu menunjuk sahaja. Pemakaian saya pada waktu itu hanya mengikut kesesuaian acara.

Kaka mendirikan rumah tangga dengan Adam Azriff pada 14 Disember 2018.

Sumber Berita : mStar Online

32 responses to Netizen Meluat Kaka Azraff Tayang ‘Baby Bump’ Dengan Pakaian Ketat

  1. Anonymous says:

    Kaka mendirikan rumah tangga dengan Adam Azriff pada 14 Disember 2019????????

  2. Iza says:

    Mmmm Huntung la, kawin dec 2019 dh nk beranak July 2019

  3. Anonymous says:

    banyak untunglaaa dpt anak dulu baru kahwin doww…perhhhhhh,,,,sendiri mau ingat ler…typoooo typoooo kene mintak maaf lerrr..

  4. kakanibagusjuga says:

    Bagus nya cara dia comment, tak macam ghetisampah lain

  5. bluuwekkk says:

    memualkan. masa mengawan tak nak lak tunjuk. wekkk

  6. nak tau says:

    nara tak nk haplod doa si nelopa tu. ..kan dah viral sekarang.

  7. kakikucinghitam says:

    baju xde problem tp mommy preggy xyah kut pergi music festival tu.. x sesuaii sgt. dgn music kuat, environtment orang terlompat2.. bahayaa syg oii. mmglaa kemalangan boleh jd kt mana2 kalau Allah izinkan tp x salah kalau beringat dan ambil langkah berjaga2….

  8. Anonymous says:

    nara boleh x buang or krg kan iklan2 yg menyemak kat page awak nih? rimas tau x!
    buat blog utk tyg iklan sajalah camtu! grrrrrrrrrrr…..!

  9. bong cit says:

    mmg trend masing2 gigih dok menayang perut..pakai ketat cm sarung nangka..

  10. Anonymous says:

    Die macam beyonce

  11. faraj says:

    Aduiii , masing2 dok tunjuk mengandong..!!! nanti kena Caras mulalah salah kan Pompuan lain, dia tak tahu sekarang ni Pompuan memang suka cabaran rampas laki org ketika isteri mengandung..!!! kikikiki..

  12. bakal pengantin says:

    sekarang ni bulan tuk artis mengandung dan tayang perut, syukurlah da berakhir drama2 artis cerai berjemaah pd bulan2 yg lalu..ok lepas ni musim artis kawen2 pula yer…. lofa kawen, tiz kawen, yg geng2 bujang pula yer ambil part…cingggg!

  13. anonymous says:

    retis miskin..NEXT

  14. lola says:

    tayang perut pn tetap xlawa jgk…sorry terjujur

    • Anonymousjugak says:

      kan? Tetap melayu muka tak pun mcm filipino maid…hairan bangga mengandung??? Ciankan la wanita2 yg belum lagi ada baby…cakapla teruja…bangga? schmuck!

  15. Anonymous says:

    2-5 tahun je nie. Kalau up lagi aku nk ucap tahniah. Btw serius keterlaluan lah sister.

  16. Anonymous says:

    dia ni kan yg gaduh dgn juliana evans aritu…. peknen jgk rupanyer

  17. Anonymous says:

    Sila keguguran.

  18. Anonymous says:

    x struggle ke nak pegi toilet tuh?

  19. Anonymous says:

    Bukan dia seorg suka pakai kotat mcm ni, rasanya kebykn artis yang tak bertudung suka pakai sarung nangka klu pregnant, diorg tak takut, ada sejenis lelaki yang terangsang tengok org mengandung ni.. Dulu kan penah viral lelaki tu suka memuaskan nafsu tengok pompuan pregnant.

  20. wahida says:

    semoga kaka tenang mengendali situasi ini

Tinggalkan Komen Anda Di Sini