September 24th, 2019

Meskipun sudah berpisah, Bella Astillah dan Aliff Aziz masih mengekalkan hubungan baik demi anak mereka. Wanita itu mengakui sudah memaafkan bekas suaminya dan enggan terus dibelenggu rasa sedih dan kecewa.

bella astillah aliff aziz

Namun, ramai percaya kedua-duanya belum ‘move on’, menyimpan perasaan antara satu sama lain. Buktinya, baru-baru ini Bella dan Aliff membuat sesi Live di IG bersama, berduet menyanyi ibarat seperti pasangan baru bercinta pula.

Rata-rata netizen sudah mula rasa meluat dengan aksi mereka berdua dan mendakwa Bella seakan memperbodohkan diri kerana masih berbaik dan melayan bekas suaminya itu. Ada pula netizen yang mengatakan mungkin juga Bella sengaja ingin meraih perhatian.

“Seorang gila glamor, seorang gila

talak”

bella astillah live ig aliff azizaliff aziz bella astillah live ig aliff aziznetizen meluat bella astillahbella astillah aliff azizRumah tangga Bella dan Aliff musnah selepas lelaki itu beberapa kali didakwa berlaku curang dengan beberapa orang wanita. Mereka sah bercerai talak satu pada 16 Mei lalu.


15 responses to “Netizen Meluat Bella Astillah Berduet Dengan Aliff Aziz Live Di IG”

  1. nak habaq says:

    hang ingat senang ka nak lupa laki bini yang pernah hidup bersama…mesti ada rindu..mesti ada sayang.. cuma hati tu jala..nak bersama balik atau sekadar rindu ja..sebab kadang sakit kerana rindu tak terbanding dengan hati terluka…

  2. Anonymous says:

    dua dua palui makan tin.

  3. Anonymous says:

    bella ni yg nmpk sgt attention seeker… hari ni layan bekas laki… sok layan zizan… lusa bekas laki balik… smpi laaa abg jamil mampos… dr kesian jd menyampah plak dgn bella nih…

  4. Sudahsudahlahtu says:

    Bella oh bella. Bengang yg amat ko nie!

  5. RAN says:

    Bella, cuba la kau muhasabbah diri dulu. Takyah nk gile perhatian sangat. Belakon pun kaku ko ni, menyanyi pun biasa2 sangat. Kalau tak kes ko dgn Aliff takdan la org nk kenal ko. Nyampah la perempuan gila attention mcm ni. Nampak lemah sangat tau.

Loading...