Written by Bella | September 24th, 2019

Meskipun sudah berpisah, Bella Astillah dan Aliff Aziz masih mengekalkan hubungan baik demi anak mereka. Wanita itu mengakui sudah memaafkan bekas suaminya dan enggan terus dibelenggu rasa sedih dan kecewa.

bella astillah aliff aziz

Namun, ramai percaya kedua-duanya belum ‘move on’, menyimpan perasaan antara satu sama lain. Buktinya, baru-baru ini Bella dan Aliff membuat sesi Live di IG bersama, berduet menyanyi ibarat seperti pasangan baru bercinta pula.

Rata-rata netizen sudah mula rasa meluat dengan aksi mereka berdua dan mendakwa Bella seakan memperbodohkan diri kerana masih berbaik dan melayan bekas suaminya itu. Ada pula netizen yang mengatakan mungkin juga Bella sengaja ingin meraih perhatian.

“Seorang gila glamor, seorang gila

talak”

bella astillah live ig aliff azizaliff aziz bella astillah live ig aliff aziznetizen meluat bella astillahbella astillah aliff azizRumah tangga Bella dan Aliff musnah selepas lelaki itu beberapa kali didakwa berlaku curang dengan beberapa orang wanita. Mereka sah bercerai talak satu pada 16 Mei lalu.

15 responses to Netizen Meluat Bella Astillah Berduet Dengan Aliff Aziz Live Di IG

  1. nana says:

    bella ni kalau makan kismis nabi berkilo2 pun tak kan pandai nyer…dlu sebelum kawen lps tunang, member2 dia semua dh nasihat tak yah kawen dgn alif pasal alif tu player level dewa. sanggup la tinggal kwn2 sbb alif ckp jeles. pastu bila alif kantoi curang, semua betina2 yg lyn alif dimalukan kat social media padahal dia pun lg bebal dgn betina2 tu sbb maafkan alif tp still label perempuan2 skandal alif perosak rumah tangga dia. pastu dh nk cerai boleh pulak tarik balik sbb kesian alif nnt tak ada job. pastu alif kantoi 3 kali sebelum decide nk cerai. bila la bodoh minah ni nk habis?

    • saddi says:

      they are so sick!

      • Anonymous says:

        Ada ke dorang cakap dorang bercinta? Korang ni pun. Habis tu yang akak2 dan macik2 masih okay dengan ex husband sebab anak tu semua bodoh atau tak move on ke. Mana korang tau hati si bella, biasanya kalau yg macam ni, dia tak heran dah pun, yang tak move on tu kalau dia rasa macam tak boleh kawan atau tak puas hati. Korang tunggu dulu lepas ni, kalau dorang bercinta atau rujuk, baru sesuai kecam. Ni just tak bermusuh pun dah kena kecam, jadi setan ke apa nak suruh bermusuh. Apakata pergi kecam kat akak2 dan macik2 kat perumahan korang atau saudara mara korang yg dah cerai tu, kecam kalau dorang masih berhubung atau okay dgn bekas suami/isteri. Habis tu kalau minta nafkah ke nak gilir anak ke kena nak maki2 dengan bertumbuk ke, ke nak kena guna orang perantara?Awal lagi korang nak kecam, belum tentu si bella ni nak lagi kat Aliff.

    • Brunes says:

      ini dinamakan bodoh bertalu talu.. tidak akan pupus di mamah kismis

  2. Anonymous says:

    Sex Maniac

  3. mata mata says:

    Love is blind..ha tgk la ..sebab cinta org leh jadi hilang akal aka x masuk akal. Sebab cinta la org sanggup masuk zon bahaya. Pape pun doa yg baik2 je la yer. Janji akak happy

  4. Jun says:

    Ni sekoq lg…Tak bis2….

  5. syaitoonnnn says:

    dia ni dari awal dah nmpk LAPAR PERHATIAN dari alip si duda dia ni…dia ni x move on setera mane pon lahhh..x lebih dari nak kan phatian dari si jantan tu je..buat live buat caption itu ini..hiiii..mmg udah bau2 nak bcantum blk le dorg ni..

  6. RAN says:

    Bella, cuba la kau muhasabbah diri dulu. Takyah nk gile perhatian sangat. Belakon pun kaku ko ni, menyanyi pun biasa2 sangat. Kalau tak kes ko dgn Aliff takdan la org nk kenal ko. Nyampah la perempuan gila attention mcm ni. Nampak lemah sangat tau.

  7. Sudahsudahlahtu says:

    Bella oh bella. Bengang yg amat ko nie!

  8. Anonymous says:

    bella ni yg nmpk sgt attention seeker… hari ni layan bekas laki… sok layan zizan… lusa bekas laki balik… smpi laaa abg jamil mampos… dr kesian jd menyampah plak dgn bella nih…

  9. Anonymous says:

    dua dua palui makan tin.

  10. nak habaq says:

    hang ingat senang ka nak lupa laki bini yang pernah hidup bersama…mesti ada rindu..mesti ada sayang.. cuma hati tu jala..nak bersama balik atau sekadar rindu ja..sebab kadang sakit kerana rindu tak terbanding dengan hati terluka…

  11. Bella bellon says:

    Sbb tu la klu kes retis ni kita x yah la btungkus lumus komen yg baik atau buruk .sbb ksudahannya kita yg naik angin . tmasuk la aku ??

  12. kakikucinghitam says:

    bende simple je… bukan semua benda kau boleh tunjuk kt socmed bella oi… ade bende kena simpan n keep it low.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini