Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Mahu Kamal Adli ‘Move On’, Jangan Terkenangkan Kisah Cinta Dengan Emma Maembong Lagi

Sebaik sahaja pelakon Emma Maembong mengumumkan beliau sudah membuka hijab, netizen tidak sabar dan menantikan respon daripada bekas kekasihnya, Kamal Adli.

Advertisement

Dalam satu kenyataan Kamal berkata apa yang berlaku kepada Emma adalah satu ujian buatnya dan enggan mengulas lanjut mengenai isu itu memandangkan mereka sudah lama berpisah.

Di akaun Instagram Kamal, rata-rata netizen mendoakan agar beliau segera ‘move on’ dan jangan lagi terkenangkan kisah percintaan terdahulu dengan Emma.

Mereka harap satu hari nanti aktor itu akan dipertemukan dengan seorang wanita yang lebih baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Sribin Saadong

    February 7, 2019 at 6:20 pm

    Ya allah, Dia sudah melayaninya

  2. Hidup Jantan Keparat!

    February 7, 2019 at 6:09 pm

    Untung artis laki. Tayang kote melancap pun terlepas netizen diam aje. Bertambah sayang lagi.

  3. Teman artis 80an

    February 7, 2019 at 5:55 pm

    Namanya artis mmg 90% perangai sgt open, dari dulu sampai skrg bila dh sebut artis mmg batasan hidup sgt free thinker, sejak dpd zmn 50an citer bebas pergaulan n ramai yg jadi pelacur kelas atasan, tak caya pi tanya org yg rapat kehidupan dgn artis ni, pd mereka zina semua tu tak heranlh dulu bolehlh tutup teknologi takat mana,boleh sorok lg, skrg ni rasa lg ok sb ada jgk artis wanita yg menutup aurat.

  4. Vv

    February 7, 2019 at 5:48 pm

    Start geli dgn si timah ni lepas tgk video dia ckp English ada accent yang sangat fail. Aku yg rasa malu tgk video tu. English ja xpa ni accent bagai acah2 org Scotland ? tau la mak org putih but trying too hard.

    • Anonymous

      February 7, 2019 at 10:41 pm

      Kt mana nk tengok?

    • Anonymous

      February 7, 2019 at 11:04 pm

      Check youtube yg dia buat review liquid lipstick tu

  5. Rin

    February 7, 2019 at 5:44 pm

    Kamal pon dah bosan lah dengan Emma, touch dan go lah, same aje die orang berdua ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top