Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Mahu Kamal Adli ‘Move On’, Jangan Terkenangkan Kisah Cinta Dengan Emma Maembong Lagi

Sebaik sahaja pelakon Emma Maembong mengumumkan beliau sudah membuka hijab, netizen tidak sabar dan menantikan respon daripada bekas kekasihnya, Kamal Adli.

Advertisement

Dalam satu kenyataan Kamal berkata apa yang berlaku kepada Emma adalah satu ujian buatnya dan enggan mengulas lanjut mengenai isu itu memandangkan mereka sudah lama berpisah.

Di akaun Instagram Kamal, rata-rata netizen mendoakan agar beliau segera ‘move on’ dan jangan lagi terkenangkan kisah percintaan terdahulu dengan Emma.

Mereka harap satu hari nanti aktor itu akan dipertemukan dengan seorang wanita yang lebih baik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 Comments

  1. Anonymous

    February 8, 2019 at 10:20 am

    Pebenda laa korang ni, kamal ni pon same je 2×5, setakat bagi comfort word kat ig tu saje propa nak nampak good2, biase lah pelakon kan

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top