February 7th, 2019

Sebaik sahaja pelakon Emma Maembong mengumumkan beliau sudah membuka hijab, netizen tidak sabar dan menantikan respon daripada bekas kekasihnya, Kamal Adli.

Dalam satu kenyataan Kamal berkata apa yang berlaku kepada Emma adalah satu ujian buatnya dan enggan mengulas lanjut mengenai isu itu memandangkan mereka sudah lama berpisah.

Di akaun Instagram Kamal, rata-rata netizen mendoakan agar beliau segera ‘move on’ dan jangan lagi terkenangkan kisah percintaan terdahulu dengan Emma.

Mereka harap satu hari nanti aktor itu akan dipertemukan dengan seorang wanita yang lebih baik.


28 responses to “Netizen Mahu Kamal Adli ‘Move On’, Jangan Terkenangkan Kisah Cinta Dengan Emma Maembong Lagi”

  1. Anonymous says:

    Pebenda laa korang ni, kamal ni pon same je 2×5, setakat bagi comfort word kat ig tu saje propa nak nampak good2, biase lah pelakon kan

Loading...