Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Kritik Suhaimi Saad Kutip Derma Reuniteam Tanpa Pengetahuan Inteam

Seorang Netizen meluahkan rasa tidak puas hati kerana Suhaimi Saad telah melancarkan sebuah tabung bagi mengutip derma untuk Konsert Reuniteam tanpa pengetahuan ahli Inteam yang lain.

Advertisement

Konsert tersebut berlangsung malam tadi di Dewan Jubli Perak, Kota Bharu, Kelantan. Ia menggabungkan empat ahli kumpulan In-Team iaitu Syam, Amin, Syah dan Rahim bersama Suhaimi yang merupakan bekas anggota Inteam di mana mereka mempersembahkan 15 buah lagu.

Bagaimanapun, Suhaimi telah melancarkan kutipan derma untuk kos penganjuran konsert tersebut.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

Menjawab persoalan Netizen, Inteam kemudiannya menerangkan bahawa pelancaran tabung itu tanpa persetujuan dan pengetahuan ahli Inteam sejak awal..

Tiket konsert Reuniteam telah dijual pada harga  RM100 (Gold), RM50 (Silver) dan RM20 (Bronze). Ia  bertujuan untuk mengembalikan era kegemilangan muzik nasyid kepada khalayak, tetapi ia juga salah satu medium dakwah kepada masyarakat.

Dewan yang digunakan sebagai lokasi konsert tersebut mampu memuatkan 900 orang penonton. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 Comments

  1. saja komen

    September 18, 2018 at 1:21 pm

    keje sohai ni mgadap fon blok netizen yg menegur.
    heran gak dia dah x meniaga meekarilaksa.klu dak ari2 promosi.
    peniaga makanan kan wajib suntik vaksin typhod.dia kan anti vaksin….nak meniage mcmn..
    tu yg spin mcm2,

    hidup penuh bongkak n egois

    • Nadirah

      September 19, 2018 at 11:19 am

      Bukak facebook Wekeng Haqqani banyak pendedahan penipuan.

  2. Bobo si lori driver

    September 18, 2018 at 11:56 am

    Wahai sohai
    Duit sewa lori masa ko pindah dari shah alam ke Kelantan tu, dah bayar ke??
    Dah settle ke deposit rumah sewa ko sekarang ni?
    Berapa harga ko bayar geng Inteam utk show hauk ko tu yek??

    • Purahh

      September 18, 2018 at 7:01 pm

      Inteam tak ambil sesen pun duit tu..

  3. ooohooiii

    September 18, 2018 at 8:56 am

    nk nyelit jap..bkn si ina naim di dl dh berpurdah ke..?tuntutan suami katenye..so skrg..suami tuntut apa plak..

    #sajatanya
    #donemembawang

  4. Barney the purple dinasour

    September 17, 2018 at 11:31 pm

    Wah….marah nampak si biawak ni pasal anak4 dia tak bersekolah…dan2 tu dok kata kat eropah pun buat homeschooling dan byk yg berjaya….eh, tapi kan bukan ke bewak cakap tak nak ikut acuan kafir, abis tu, kenapa nak bandingkan pencapaian homeschooling di eropah dgn apa homeschooling yang kononnya dia buat utk anak4 dia? Kalau betul setaraf pencapaian org lain, apasal membaca masih merangkak2? Bahasa Malaysia aje tu kot, bukan english…
    Kau memang tak nak anak4 ko berilmu sebab kau tak nak diaorg lagi pandai dan better dari ko ke?
    Abis tu, kalau nyawa kau pendek, anak4 kau nak kerja stesyen minyak pun tak lepas sebab tak de ilmu survival….or kau nak diaorg end up macam ko, kutip derma seumur hidup demi kelangsungan??
    Rasanya kau patut pergi buat pembedahan pindahkan otak dari lutut ke kepala pada kadar segera lar….dah kritikal sangat ni

  5. Sally molly

    September 17, 2018 at 11:03 pm

    Kelakae betul si Sohai ni….ada ke dia kata belog BeautifulNara ni blog picisan yg sibuk up kan cerita artis sendu? Jadi biawak ni mengaku lar dia dlm kategori artis sendu sejuk beku??
    Itu status update terbaru biawak kt FB….hahaha

Loading...
To Top