May 31st, 2018

Mempunyai wajah yang lemah lembut serta selalu kelihatan cantik bertudung, pelakon Mira Filzah tidak dinafikan sering menjadi perhatian ramai. Kini rezekinya dalam bidang hiburan semakin murah dan popularitinya juga sedang meningkat naik.

Bila dah popular pasti akan ada sedikit cerita tidak best mengenai seseorang artis akan timbul. Terbaru, netizen meluahkan rasa sedih dan kecewa melihat penampilan Mira dalam sebuah foto yang dimuat naik olehnya di Instagram.

Rata-rata netizen mengkritik gaya tudung Mira yang agak singkat sehingga menampakkan buah dadanya. Mereka sangat rindukan imej Mira dahulu yang bertudung labuh serta sopan ketika beliau baru sahaja ingin mecipta nama dalam bidang seni.

Harapnya Mira dapat mendengar nasihat serta teguran peminat yang selama ini menjadi tulang belakangnya dalam industri hiburan. Boleh sahaja jika ingin mengikut trend semasa asalkan tetap menjaga penampilan yang bersesuaian sebagai seorang muslimah. Apa komen anda?


35 responses to “Netizen Kritik Gaya Tudung Mira Filzah Semakin Singkat”

  1. . says:

    tudung ni sesuai untuk yang bertetek kecik. kalau tunjuk dada tak nampak benjolan pun

  2. no need says:

    die nie dgn si wanie tu sama aje bajet suci and innocent padahal perangai…erm…

  3. kirana says:

    eeee….bodoh la iklan nara ni

  4. pfftt says:

    Semua benda korang nak complain kan? Ada je benda yang tak kena. Outside socmed macam mana la pembawakan korang ni ye?

  5. fishball says:

    tu lah tak paham ngan retis2 yang pakai tudung depan pendek belakang panjang.. kat belakang tu nak tutup tetek ke?? tetek kau kat belakang?????

Loading...