Netizen Kritik Fesyen Neelofa Lagi, Skirt Jarang Dan Singkat Nampak Kaki

Hiburan

Netizen Kritik Fesyen Neelofa Lagi, Skirt Jarang Dan Singkat Nampak Kaki

Neelofa antara selebriti yang cukup popular dan mempunyai jumlah pengikut yang ramai di Instagram. Tentu sekali apa yang beliau lakukan akan menjadi perhatian ramai.

Advertisement

Sering tampil dengan pelbagai fesyen yang unik, Neelofa sekali lagi dikritik netizen. Berpeluang untuk bertemu dengan model antarabangsa Bella Hadid baru-baru ini, busana serba merah yang digayakan Neelofa dikatakan terlalu seksi dengan skirt yang jarang dan singkat sehingga menampakkan kakinya.

Sekali pandang memanglah tampak agak seksi, tapi sebenarnya Neelofa sedikit pun tidak mendedahkan kulitnya sebaliknya sudah menutup aurat dengan memakai lining.

Hanya dengan sekeping gambar boleh rakam 1001 cerita, yang baik mahupun buruk. Semuanya terpulang kepada tafsiran masing-masing. Apa-apa pun, kami pasti dalam keghairahan mencuba fesyen yang berlainan daripada orang lain, Neelofa masih boleh berfikir mana yang sopan dan sesuai dengan imejnya sebagai seorang muslimah.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

54 Comments

  1. Kaka

    November 29, 2018 at 5:44 am

    Bengapnye la statement.. Mcm org jahil bckp.. Slh ker org nk menegur fesyen pakaian lofa yg x sesuai ngan imej betudung dia tu? Yg penting international lvl ehh.. Tu yg ko banggakan.. Perlu ke nk ngaku jdik ustzh baru kene ttp aurat betol2? Bijakkan otak tu dulu br bersuara boleh!

  2. Anon purple

    November 28, 2018 at 9:52 pm

    Dh mcm bibik bella hadid jer si lopak nih

  3. Nad

    November 28, 2018 at 7:50 pm

    Apsal semua artis batak sangat jumpa Bella Hadid? Dapat duit sejuta ke?

  4. Kentang putar

    November 28, 2018 at 5:53 pm

    Ala jgn rigid sgt menghukum, artis kalau dh bertudung litup baik xyah jadi artis, duk umah diam2 xbyk dosa…Kita semua membwg ni pun ada saham dosa…lihat diri sendiri, dia pun tak melampau sgt..nk kutuk buat bahan jelah..

    • Anonymous

      November 28, 2018 at 8:32 pm

      aku tak nmpk kelantan tu dikata serambi mekah.. sedangkan org2 kelate mcm kau perosak muslim…
      name jer hajah.. baju sendat terjojol tetek kain senteng.. nenek ko jd hajah ader ker pakai senteng.. memalukan.. paki tu elok balik pakistan jer lah

  5. Anonymous

    November 28, 2018 at 5:46 pm

    Netizen ? Aku tgk dua tiga kerat je yg kondem…. tu pon yg kampung jenis pakai tudung instant mcm macik2 bawang tu. hahaah… yang komen lain puji je kejelitaan dan pencapaian hebat lofaaaa. Beautifulnara saja nak up trafik blog dia tulis pasal lofa. Isu artis lain xde sambutan. Krikk krikkk

    • Anonymous

      November 28, 2018 at 8:27 pm

      lopa pun dtg dari kampung kelantan sane.. jenis paki kelate dtg kl culture shock
      cermin tak guna lah tu

Loading...