Netizen Kritik Fasha Sandha, Biarkan Jejai Cium Mulut Anak Perempuannya

Hiburan

Netizen Kritik Fasha Sandha, Biarkan Jejai Cium Mulut Anak Perempuannya

Walaupun sudah lama membawa haluan masing-masing, pelakon Fasha Sandha dan bekas suaminya, Jejai masih lagi mengekalkan hubungan baik demi anak-anak mereka.

Advertisement

Terbaru, Fasha menerusi akaun Instagramnya berkongsi foto ketika anak perempuannya yang cukup gembira dapat bertemu dengan ayahnya. Walaubagaimanapun, foto tersebut mengundang kritikan netizen apabila Jejai mencium bibir anaknya itu.

Ada yang berpendapat perkara itu adalah haram dan khuatir perkara itu seakan menggalakkan sumbang mahram berlaku. Eh, sampai begitu sekali pemikiran para netizen.

Pada pendapat kami, Fasha hanya ingin berkongsi momen indah dan kasih sayang seorang bapa dengan anaknya. Fikirlah positif dan jangan memberikan komen-komen tentang sesuatu perkara yang tidak elok. Apa-apa pun, kami harap keharmonian dan hubungan baik ini akan terus berkekalan sehingga akhir hayat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

73 Comments

  1. rakyat malaysia

    March 29, 2018 at 3:38 pm

    mcm2 la korang ni tu kan pak dia tak kannnn lah nak bangkit sahwat …korang otak takder lain ingat sexxx 24jam pegi mandi cuci daki kat ketiak tengkuk clah kengkang kasi wangi pas tu belajar jadi melayu berguna,bgsa lain dah la pndang rendah kat kita melayu ni semua

  2. mokcik bawang

    March 29, 2018 at 2:54 pm

    Bodoooo la korang ni. Ini yang kata haram? Jadah

  3. Anonymous

    March 29, 2018 at 11:21 am

    org yg cakap biar je ni yg spesis mak2 bila anak2 kecik ngadu kena rogol takkan buat report…byk kes dah

    • greenfingers

      March 30, 2018 at 8:13 am

      Komen2 sume ckp biarla bapak kiss mulut anak perempuan. Aku ada dua anak lelaki, tp if satu hari nti aku ada rezeki anak perempuan, aku memilih utk xbg kiss2 mulut ni satu tradisi dlm famili aku. Even aku pon xcium mulut anak2 aku yg laki tu.Cukup cium dahi n kepala. Sb satu aku rs mcm bhg mulut tu cam sensitif sgt. Kita sume blh ckp alah kes sumbang mahram tu jd kat keluarga yg berpecah belah je. Sure ke…Klu blh elak, kita elak. Hanya pendapat aku jekk

  4. AKU

    March 29, 2018 at 11:07 am

    KORANG NI APALAH MELAMPAU SANGAT?! ANAK DIA KUT. MACAM LAKI KORANG TAK BUAT KAT ANAK KORANG. KAKAK2 PERASAN ALIM INGAT2 SIKIT DOSA. TAK PAYAH NAK JADI USTAZAH

  5. Zouk landers

    March 29, 2018 at 9:26 am

    Mara bini kau masih pakai turban zouk tu lagi ka ???? Hodoh ….

    Eh si lopak tak bagi ke topi zouk ala ala zebra tu … Hebat la kalau bini kau pakai turban n topi sekali …

    • Zouk landers

      March 29, 2018 at 9:31 am

      Sorry its Nara not Mara … Typo

Loading...