Written by Bella | December 2nd, 2017

Siapa sangka dalam diam pelakon Izreen Azminda sudah bergelar isteri kedua kepada seorang pemuzik yang dikenali sebagai Ude. Perkahwinan Izreen mengejutkan orang ramai dan menerima kritikan negatif dari netizen serta dilabel sebagai perampas suami orang.

Mereka kecewa dengan sikap serta tindakan Izreen yang sanggup berkahwin secara rahsia dengan Ude tanpa meminta izin isteri pertama lelaki tersebut. Sebagai seorang wanita Izreen sepatutnya mengetahui betapa sedih dan sakit hati apabila dimadukan.

Terdahulu, Ude membuat pengakuan secara terbuka yang beliau sudah memperisterikan Izreen pada 8 Ogos lalu. Malah, isteri pertamanya Intan hanya mengetahui mengenai pernikahan tersebut kira-kira dua minggu lalu. Izreen bagaimanapun masih lagi berdiam diri meskipun pelbagai cacian dilemparkan kepada dirinya.

74 responses to Netizen Kecam dan Label Izreen Azminda Perampas Suami Orang

  1. joni says:

    Dah tutup komen ke kak..tak tahan dikecam rakyat jelata ye..selayaknya dikecam..one word PERAMPAS..puii haha

    15

    0
    • Anonymous says:

      Memang wajb dikecam pon. Siapa yg x kecam tu mmg xde perasaan. Kesian isteri tua. Baby 11 bulan ko gamak? Bapa apa ko ni???

      11

      0
      • Anonymous says:

        Knp plak nk kena kecam? Biarlah die. Dah jodoh dgn laki orang. Bukannya laki tu ceraikan bini first die. Naik taraf lg jd bini pertama. Dah tentu2 wanita lebih ramai Dr lelaki sekarang. Klu semua llki cuma bole kawin satu je, Ramai la wanita di dunia ni xkawin. Kalau die berani kawin lagi mknanya dia mampu la. Lagipun dgn kehadiran bini kedua, sekurang 2 nya tugas bini pertama jadi ringan. Bila turn rumah bini kedua, bini pertama Ada Masa utk diri sendirik Dan Tak perlu layan laki dia utk Hari tu. Boleh la die berehat.tak perlu basuh baju laki hari2. Tak perlu masakkan die Hari 2. Bini boleh g kluar ngn kwn2 enjoy sementara laki die bini no 2 jaga. Kan bagus tu. Ingat… Laki tu cuma jambatan isteri untuk masuk syurga bukan hak milik kekal. Berlapang dada je. Pikir yg positif je. Poligami itu dibenarkn.

        -2

        50
        • masyarakat says:

          Tak nampak perkataan jaga anak di situ. Dah sediakan orang gaji ke kasi bini pertama time turn rumah izreen. Jangan fikir sedap je kahwin ni tak tergamak nak bersedap dengan orang lain fikir anak tengah menangis minta susu tanya bapak mana kau pernah jaga budak ke tak pernah? esok beranak dengan izreen nak tambah baru pulak? cycle apa ni?

          14

          -1
        • Juriah says:

          Amboi..boi ..boi senang nya ko ckp, bitchhh! Ni bukan soal basuh spender dlm laki. Ni soal perasaan dan maruah. Knp takut ..sampai nikah di Siam? Nmpk sgt jenis kurang iklas penipu bini. Dan ko hanat..gigihlah backup si sundal ni sbb ko pun perangai sama dgn dia kan? Yuk!

          17

          0
        • Maknyah says:

          tu la pompuan2 yg berlaki jgn over confident sgt. bila2 masa saje korang boleh dpt madu. x perlu mendabik dada “my husband loves me” lah..”husband I panggil i sayang lah”. kebarangkalian utk jadi bini tua akan sentiasa ada. jgn berlagak. lelaki 50an masih boleh pancut!!

          13

          0
        • Pengkaji Lelaki Melayu says:

          Lelaki Melayu selalu ayat power giler sama bini sebab nak kerang je. Yang bini plak ditimpa perasaan laki nk pegi opis siap ikat tali kasut. Padahal tu taktik. Kalau tak cairkan isteri malam karang bini dingin! Bukak lah mata chuols, x perlu over..besok dia jumpa bitch lain, bini tu ibarat pelapik kaki je…

          11

          0
        • Anonymous says:

          disebabkan topik ni pun dah jadi panas, apa kata kita layan lagu ni dulu bagi melegakkan ketegangan..enjoice.

          3

          0
        • Mi says:

          Engkau kalau bukak website banci Malaysia, tahu lah yang lelaki lagi banyak daripada perempuan dekat negara kita ni. Menyirap aku bila baca komen macam ni… perempuan lagi ramai konon.

          18

          0
        • Anonymous says:

          Ape la yg korang meroyan sngt die kawin ngn laki orang. First wife pun redha. Korang nk jd Batu api. Kalau xmampu nk jd isteri pertama, jgn jd Batu penghalang org lain nk dpt payung emas. Tahniah Intan. Anda wanita yg hebat.

          0

          15
        • Anonymous says:

          Juriah… Juriah… Knp panggil die sundal? Die kawin Cara baik kot. Korang ni over betul. Bab mengecam orang memang no 1

          0

          10
        • Wtf says:

          Tiada istilah payung emas dlm Islam. Bijik ko yg gatal merenyam sebenarnya. Tak usah nk salahkm bini pertama. Siapa yg suka jdi janda? Mengaku je kelentit ko gatal mcm kena kurap. Habis cerita.

          11

          0
        • Cili says:

          demi syurga rela sajalah. kan rakyat msia nk ikut negara2 timur tengah. memekak apa?

          0

          5
        • Anonymous says:

          Tak perlu kott ckp kotor tu. Aku xpnh sbut perkataan 2 mcm tu. Xyah la marah sngt pasal die kawin ngn laki orang. Kita siapa nk kata tidak pd jodoh org. Jgn ambil alih kerja tuhan.

          1

          2
        • rianda says:

          anon 4.21: .. bapak ko kawen 2 ke? mak ko bini no 2? no wonder.

          0

          1
      • Mamy says:

        Seperti biasa ..
        Ada nampak mamy happy? Mamy tak nak Izreen senyum..! Apa yg Izreen buat malam niee…..???!!! Mungkin drpda segi tudung, mungkinlah mamy boleh tersenyum dgn konsep menutup kepala tapi mamy tak senyum pun bila ko sondol je kebun orang perangai ko babi Jahanaaammmmm…!!! Mamy cuba sabar dari yg first gambar Insta, second dapat gelang, mamy sabar jer mamy diam. The whole Malaysia…!!! The whole Malaysia anggap ko babi!!!

        30

        0
      • Siti Kassem says:

        Yg paling lucu nk buat sidang akbar bagai. Haha..ko pikir ko siapa huh? ..ko menang Miss Universe org gigih nk dgr cerita ko? Buat malu org hijab je. Euwww podahhh!!!

        20

        0
        • Mak Becok says:

          berani izreen..byangkn jika korang kawin dikecam teriok..pastu malam pertama si laki tanggal spender. korang siap pakai victoria secret renda2 lagi. ko ingatkan dapt terung tapi rupa2nya…bendi!!! :(((

          7

          0
      • Anonymous says:

        Wajib kecam?
        Ko nk ajak org lain kecam ni kenapa?
        Nk ajak ramai2 masuk neraka ke?
        Byk sgt pahala ko nk sedekah kt org lain..
        Otak mana otak?

        0

        6
        • Anonymous says:

          X perlu menerakakan org…kalau moral perangai ko baik siapa pun akan pikir 2x dulu sblum nk kecam. you start the fire you get burned. simple as that!

          7

          0
        • Tijah says:

          Ramai org kecam sebab konon2 nya boleh berlaku adil. Tapi byk jantan yng poligami ni sebenarnya..duit sara anak ko dgn bini 1st pun miss. Bini tua digantung x bertali. Duit dapur pun tak berapa nk cukup. Contoh Nabi tapi amalan..hujung kuku pun xde..

          9

          0
        • Anonymous says:

          otak kami fokus dekat baby yang umur 11bulan tu…apa yang aku nak tahu berapa lama perempuan ni “kawan” dengan laki orang tu…masa intan tengah mengandung ke?masa intan dalam pantang ke?xpayah la tunjuk baik cakap pasal dosa pahala,orang yang bermadu je tahu.aku tahu macam mana perasaan isteri pertama,bukan sebab aku bermadu tapi aku tengok depan mata macam mana mak aku jatuh terduduk,menagis berhari2 sampai pengsan2 bila ayah aku senyap2 main cinta dengan perempuan lain.nasib baik x kahwin je cz kami adik beradik mengamuk gi serang perempuan tu.kau rasa kalau mak aku yang dah kawen 19tahun masa tu leh pengsan sbb ayah aku just main cinta je,apa pula jadi kat intan ni bila dapat tahu baru 4tahun kahwin tapi suami rupanya2 ye dah kahwin senyap2??dia ade anak umur 11bulan weiiiii…kalau ko perempuan cuba pikir perasaan intan tu tul2..pikir pe die rasa bila pandang muka anak2 die,kalau kau lelaki plak cuba pikir pe ko rasa kalo benda tu jadi dkt adik or kakak ko…tipu la xde rasa marah n maki2 tu..

          17

          0
    • Linda says:

      Get ready bitch..fasten your seat-belt. You are going to end up like Hanez Suraya! Trust us, nobody will watch your drama or acting after this. Hope you will enjoy your new dick to the fullest. Cant wait to see you retire!

      37

      0
    • minah jambu say NO to drugs says:

      pucok pangkal nye kenape si jantan ni nak sangat kawin ngan izreen si janda gatal ni ??? dia kan dh ada bini n anak kenape ada scandal ngan si izreen ??? salah sape ? laki kt rumah nampak baik depan bini pijak semut pon tk mati ..bini8 dh menaroh kepercayaan ngan laki tapi ini lah hasil nye dapat laki terlalu baik..macm siak huh !! mungkin izreen ni dh goda si jantan ni gak nye sampai jantan ni pon tk fikir panjang terus aje kawin ngan ini pompan tudung tk tudung ni huh !

      9

      0
  2. joni says:

    TuTup komen ke kak..Tak tahan dikecam rakyat jelata ye..selayaknya dikecam..one word PERAMPAS..puiii..haha

    10

    0
    • Anonymous says:

      Tahu pun pedih kena kecam. Ingatkan tak ada perasaan!

      4

      0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        kenape nak salahkn takdir ? diri sendiri yg salah rembat laki orang mxm tk bersalah gitu ! idup kau tkan bahgia izreen Percayaaaaa laaaaaaaah..masalah demi masalah akan datang pada kau serta suami kau dua2 pon sama aje huh !

        2

        0
  3. Anonymous says:

    muka pun muka gedikkkkkkkkkkkkkkkkkkk…da tahu laki orang ko ambik jugakkk pastu salahkan takdir……

    16

    0
    • Anonymous says:

      skrip perampas mcm gitu lah. takdir konon. takdir kalau ko duduk rumah pastu laki tu tetiba dtg cari ko nk meminang. tu baru takdir. berskandal lepas tu ckp takdir. ckp je ko tu merenyam kan senang..

      16

      0
  4. Anonymous says:

    Tengoklah nanti rezeki tertutup. Tak nak tengok apa2 lakunannya. Mcm hanez senang jr. Tapi laki jutawan tak perlu kerja lagi. Layan laki je 24jam 7hari seminggu. Biar dia urus semua. Bini pertama entah terlafaz cerai kah dak. Izreen ada ckp yg lelaki ini bujang. Mana tau masa berdua lelaki ini ada ckp dia bujang. Isteri pertama kena rujuk pejabat agama…. maaf bukan memfitnah berlaku kepada keluarga anak 3 laki salah ckp … sekali rujuk pejabat agama rupa2nya jatuh talak… akibat mcm inilah…..

    19

    0
  5. Anonymous says:

    Kau caras ahli music …. Kau ni betul ke tak ni ..org caras dato dato …..tan sri …. Successful businessman….ni kau caras musician…. Ish. Ish ish …tolong jumpa pakar sakit jiwa …or kau tu dah desperate sgt ke ???

    23

    0
    • biarbetik says:

      Ahaks…betul jugak pendapatmu apa klas ahli muzik…alah kasim…

      10

      0
    • GelenyarNyeKoIzreen says:

      Dato2 pn tknk kat dia dik non..Gedik len mcm je. Tkde classy langsung. Wat malu Dato je khwn ngn dia. Tp kalau atuk2 maybe la kot nk kat dia.kihkih

      7

      0
  6. Anonymous says:

    Padan muka tutup komen. Kata ko takdir. Kenapa menanah telinga bila dikecam???

    8

    0
  7. Noor says:

    Ahli muzik pun ok lah yer..janji berkote. Daripada takda langsung. :(

    7

    0
  8. Anonymous says:

    Kesian ahli muzik tu, raba2 ..ingatkan lemak. Rupa2nya..tulang!

    7

    0
  9. pemain trumpet says:

    bior lah dia. dia pun bernafsu. korang jga telur laki korang sudahhhh..

    0

    6
  10. Talk to my hands says:

    Entahnya lepas tu orang dok cakap jangan kata orang nanti balik diri lah harap laki kau pulak kena caras. Masing masing macam dah hilang akal. Dah macam takde hati perut takde jantan lain bapak budak anak kecik juga dia nak memang orang maki. Itu netizen belum lagi kau dibahan makcik makcik nenek nenek bagai straight to your face. Habis kau pergi sekolah buat perangai cikgu semua tak boleh tegur kau nanti balik diri sendiri? Nonsense! Kau artis izreen populariti kau pun ditentukan peminat, public figure orang ada hak bersuara sebab kau juga satu influence kepada masyarakat nak ke trend pilih suami orang cakap ini takdir padahal orang kahwin baru empat tahun anak kecik lagi jadi ikutan ramai? Jodoh itu pilihan ya perempuan dipinang boleh tolak ikut akal budi bicara kematangan. Tak semua lelaki nak kita, kita perlu layan.

    4

    0
  11. Kord says:

    Buat malu org alor setar je hang nie?

    1

    0
  12. Anonymous says:

    Perangai Kokdiang ??!!!

    0

    0
  13. Yawnnn says:

    Bersara je lah. Bila org cemuh bersedialah memasukki era sendu. Lepas ni ko duduk rumah cuci spender. Ajak best friend ko sekali. Rita Rudataik.

    9

    0
  14. Nyah says:

    Jadi wanita zaman kini adalah satu perjudiaan. Samaada jadi ratu kpd si suami atau dipaksa telan madu tanpa kerelaan. Sabarlah nok!

    3

    0
  15. Apa Perasaan??? says:

    Xboleh bayangkan balik dri rumah bini muda nk main bini tua pulak. Tikam lubang sana..lepas tu nk tikam kita pulak. Byk cantekkkkk!

    8

    0
  16. Mat Sahdo says:

    X perlu kecam. Bini tua rela jadi alas kaki…siapalah korang nk persoalkan hukum hakam islam?
    X perlu beremosi. Chill sudah..

    0

    8
    • LuPikirlaSendiri says:

      Mat Sahdo, cb kalau bini ko duakan ko. Mlm ni lyn ko. Sok lusa lyn suami baru. Pastu sok lyn ko balik. Lusa lyn suami baru balik. Begitulah sebaliknya sampai abg Jamil mampos. Ko rela ke mcm tu? Ha3

      7

      0
  17. Anonymous says:

    Ala kalau siti ambik laki org tak kira perampas pulak…double standard…dok agung tertunggu2 zuriat mcm datuk k tu prince charming sgt….bwekkk aku pd fan siti…

    7

    2
    • apple vs orange says:

      dik oi siti tu networth dia agaknya lebih dari datuk k, mulut tak laser macam izreen jauh la nak pos malam sejuk nak manja pesen bakar line tak tahu malu kahwin datuk k anak dah besar dia tunggu zuriat pun 10 tahun sampai kot ? lama tu perit di hati siapa tahu? teezac pun dapat ganti lebih hensem, menantu lawa lawa cucu comel. datuk k nampak kalau tak siti pun dia macam ada gaya nak berbini muda dengan misai lentik dia tu geli aih

      1

      0
  18. Pipot says:

    bnyk betul makcik bawang kt sini. mesti suami acik2 bawang ni jenis takut bini. walaupun ada makwe..sorok2..buat peneman di kala sepi je la.
    izreen & intan..semoga anda berdua menjadi wanita dan isteri yg solehah..insyaallah..

    2

    3
  19. Anonymous says:

    lebih byk buruk kalau xleh berlaku adil. cakap senang lar. yg merana bini pertama. emak saya berendam airmata bini pertama. ayah balik sebulan sekali pun susah. x semua poligami cerita elok ya. siapa xmengalami xsatu bumbung senang je cakap ambik contoh nabi lah apa lah. hanya kami adik beradik duduk sebumbung je tahu. indah kabar dri rupa. yg mangsa anak2…..

    8

    0
  20. Gja says:

    Astaghfirullahalazim..
    Ramainya ahli neraka.. ?
    Yg pegi maki hamun ni, dh tak fikir dosa pahala ke?
    Kalu rasa nk tempah neraka, teruskanlah mengutuk tu..
    Kalu rasa nk tempah syurga, pegi mintak maaf ngn sape yg korang kutuk tu..
    Kalau agak2 tak suka, duk diam sudah..
    Jgn sampai satu hari nnt, Allah uji korg pulak ye..

    0

    8
    • WhatSoEva says:

      Sembang kencang. Tk kena kat btg hidung sendiri, boleh la ckp ahli neraka la ap la. Confirm ko masuk syurga? Sok laki ko khwn lain, baru ko tau. Owh ya. Ahli syurga tk ksh pn. Yg pntg dpt payung emas.

      3

      0
    • Najeeb says:

      Bila kena kecam perkataan neraka akan keluar mesti. Padahal org yg ko backup tu alahai..posing lentik terteleng sana..terleleng sini kalah pelakon porno. Itu imej ahli syurga katanya .

      2

      0
  21. Anonymous says:

    Sesuai sgt kena carutan netizen. Laki muda ko tak mahu. Menyondol je kerja ko.

    4

    0
  22. Ameera says:

    Jangan rosakkan kebun orang hanya kerana kebun you sendiri telah rosak. Jadilah seperi arnab yg comel dan sedap memandang bukan jadi babi yg hanya sesuai kena maki. Sila hadam ..

    3

    0
  23. Kak Salasiah says:

    Yg paling lucu dia tutup ruangan komen. Ingatkan takde perasaan. Tau pulak menanah telinga org2 maki ko kan? Sesuai ..berani buat berani la hadapi kenyataan. Takut dgn bayang2 sendiri..

    2

    0
  24. 18sx says:

    Dah lama tak kena service tu. Paham2 je lah..sampai bila nak gesel guna bucu bantal? Lebih2 lagi msim hujan nie pulak. Laki orang pun xkesah beb.. janji puas terpancar air klimaks!!!! ;)

    3

    0
  25. jiran says:

    lapar kote punya pasal somi orng pun x kesah lah. lama sangat menunggu sejak menjanda mana org nk dia? ni kira ala menang lotteri.

    1

    0
  26. abah paham says:

    Jimak punya pasal..manusia sanggup buat apapun demi kepuasan batin. Boleh jadi mereng..so relakanlah.

    3

    0
  27. Anonymous says:

    Bab tudung ikut Islam, knp poligami ramai menentang?!!!

    0

    5
  28. mummy shark says:

    Izreen izreen.. Sampainye hati.. Dulu cerai sbb apa?? skrg tergamak luka kn hati sorg wanita lain,seorg ibu yg beranak kecil.. Kau bg bpk kat ank ko,tp ko kurangkn waktu utk ank2 kecil wanita lain. Sampai hati kau kan.. Konon menumpang kasih.. Kalau btol knape x dgn intan,minta elok2.. lepas 3bln

    2

    0
    • mummy shark says:

      Lepas 3bln baru nk mengaku..Dh kena kecam baru nk buat ayat2 sadis..Menumpang masih konon.. G la rumah titian kasih ke,byk kasih syv leh dpt.. Geram tau x..Ingt 1st wife kata redha,tp dalam hati dia & allah je tau cmne terluka,seksa nak hadap hari2.. yg selalu ada suami tb2 ada hsri yg suami xde & membygkn suami berkepit dgn org lain.. Hope kau cr la jln berbaik la dgn madu kau,jgn la nk melazer xtntu hala.. RendaH Kan la diri tu,buat la cr mcm org nk tumpang kasih syg..Jgn jd org yg nk rebut & bolot kasih syg..

      2

      0
  29. Saari says:

    Dah tak tahannnnnn megeyam tumpang kasih konon BETINA GATAL

    0

    0
  30. kak kuntom says:

    Rase nk rembat je gn penyapu muka sang kelembai ni….tumpang kasih kpale bana ko

    0

    0
  31. Elle says:

    Mmg mintak kne kecam lah, kawin laki org tu x salah tp yg salahnye engko kawen senyap2 tanpa pengetahuan bini 1st. Bende dah jd mmg lah bini ko redha je sbb pikirkan anak2. Takkan sbb si perampas curik2 ni die nak divorce n biarkan anak2 die tanpa ayah. Lg suke ler si geng rita spender ni. Patot ko face 2 face ler dgn first wife minta izin si ude ni dgn izreen perampas ni nak kawen. Ko x pk ke mcmane hancurnye hati die bile bru dpt tau 2 mggu lepas. Dulu laki ko ade pasang gf n x mampu nak bg nafkah lebih ko dah meroyan sampai cerai berai. Ni aku harap pilihan ko tepat lah dgn si pemuzik ni dpt bg ko lebih dr sepatutnye so ko x pyh laa nak berlakon lg. Aku pon da muak nak tgk perampas2 laki org ni berlakon kat tv!

    0

    1
  32. baizura says:

    Jodoh adalah ketentuan Allah..mereka diluar sana jangan menambah kesulitan pada mereka lg..mana2 perempuan didunia ini tidak mahu dimadukan tapi seandainya terjadi siapa kita utk menolak..anda tidak diberada ditempat mereka..jangan terlalu menghukum kalau anda tidak tahu kenapa ianya terjadi..perkara berkaitan ati dan perasaan bukan perkara yang boleh dipermainkan..ikhlas dari hati, utk menerima istilah madu itu adakalanya perit bagi isteri pertama dan kedua kerana berkongsi kasih..kita disini doakan mereka diberikan kekuatan hati supaya mampu melalui dugaan ini dengan sebaik2nya..

    0

    0

Leave a Comment

Optional