March 13th, 2019

Tanggal 9 Mac lalu merupakan hari jadi Rozita Che Wan yang ke 46 dan umum mengetahui beliau telah mengadakan beberapa sambutan hari jadi, pertama dengan anak yatim dan kemudiannya secara eksklusif serta mewah di hotel Mandarin Oriental.

Namun, timbul pula kontroversi baru dimana netizen menerusi media sosial membandingkan majlis Che Ta dengan sambutan hari jadi ibu Zain Saidin yang cukup sederhana di rumah.

Pelbagai spekulasi timbul termasuklah persoalan adakah hubungan mereka berdua dingin? Jarang sekali Che Ta bergambar bersama ibu mertuanya itu.

Bagaimanapun, Sasha memberitahu Che Ta dan Zain tidak dapat hadir ke majlis sambutan hari lahir ibunya kerana pasangan itu mempunyai urusan di luar negara.

Tidak bergambar bersama bukan bermakna hubungan Che Ta dan ibu mertuanya bermasalah. Mungkin untuk menjaga privasi?


39 responses to “Netizen Hairan Che Ta Tidak Ambil Tahu Sambutan Hari Jadi Mertua?”

  1. Che Mah Onion says:

    nek ta tak dak driver nak pi rumah mak mertua ……..driver kena fire ……

  2. mak jemah pemalu says:

    biasa org dah berusia ni dah tak sambut dah besday2 ni.. Che Ta je masih ghairah nak sambut besday.

  3. bibik_cun says:

    tau nk nmpk gah je che ta ni! gaji drive rm2k pon di tangguh nye. dh malu bru thegeh2 nk byr.. pastu sebok clbrate bday tiap2 ari bln 2. hmm tobat tobat

  4. anonymous says:

    Tak tau apa-apa jangan tuduh sembarangan. Lagi pun orang dah 73 tahun, tak berapa nak celebrate birthday ni. Silap-silap Cik Ta boleh saman penulis tajuk ni.

  5. kekwa says:

    Busuknya che ta.

Loading...