Netizen ‘Geli’ Baca Pick Up Line Coach Yin Untuk Nur Sajat

Hiburan

Netizen ‘Geli’ Baca Pick Up Line Coach Yin Untuk Nur Sajat

Mungkin ada yang perasan, baru-baru ini Nur Sajat ada meluahkan rasa hatinya di Instagram sehingga mengaku beliau sudah kembali ‘single’. Ada yang tertanya apa status hubungan dia dan kekasih hati Coach Yin?

Advertisement

Mereka berdua sebenarnya tidak putus pun dan sekadar gaduh-gaduh manja kata orang. Cinta dalam hati mereka berdua masih hangat membara. Biasalah, pasangan mana yang hubungannya tidak diuji bukan?

Masih bergelar kekasih, terbaru Coach Yin menerusi akaun Instagramnya telah memuat naik foto Nur Sajat dengan kapsyen ayat manis ataupun ‘pick up line’ buat buah hatinya itu.

Namun, rata-rata netizen merasa ‘geli’ dengan bait-bait asmara Coach Yin pada Nur Sajat. Ada pula yang bertanya, bila pula pasangan ini ingin berkahwin memandangkan mereka cukup mesra serta sangat serasi bersama.

Katanya dahulu Nur Sajat sudah bertemu dengan bakal mak mertuanya yang sangat sporting, apa rancangan seterusnya dengan Coach Yin? Jangan tunggu lama-lama nanti orang lain caras.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

16 Comments

  1. Anonymous

    June 12, 2018 at 11:02 am

    sape kate bl Ph memerintah LGBT berleluasa???ni aku rs si sajat ni zmn umno lg….jakim mne jakim????bl tun nk kaji semula peranan jakim sume memekak kate nk tutup jakim….elok tutup je jakim ni..bnde simple camni pun x blh amik tindakan…kate nk bgtau status sajat ni??mne????jakim mkn gaji buta je….

  2. xo

    June 12, 2018 at 11:01 am

    disgusting

  3. Anonymous

    June 12, 2018 at 8:20 am

    Sajat jerit auuwww atau keluar suara jantan masa Choach Yin sontot bontot dia. Tapi org sado gini biasanya kote dia kontot. Tak masuk dlm sangat tapi memang rabaklah bontot Sajat yg slim melim ni… berak pun tak payah teran teran kompom laju je keluar.

  4. Anonymous

    June 12, 2018 at 8:16 am

    Agree. Geli. Tgk sajat kenyit mata kiri kanan…nak muntah. Dua2 hamba Allah ni mmg disgusting.

  5. Saiful

    June 12, 2018 at 7:40 am

    Bakal pm kita pun geng coach yin jugak…

Loading...