Written by Bella | June 11th, 2018

Mungkin ada yang perasan, baru-baru ini Nur Sajat ada meluahkan rasa hatinya di Instagram sehingga mengaku beliau sudah kembali ‘single’. Ada yang tertanya apa status hubungan dia dan kekasih hati Coach Yin?

Mereka berdua sebenarnya tidak putus pun dan sekadar gaduh-gaduh manja kata orang. Cinta dalam hati mereka berdua masih hangat membara. Biasalah, pasangan mana yang hubungannya tidak diuji bukan?

Masih bergelar kekasih, terbaru Coach Yin menerusi akaun Instagramnya telah memuat naik foto Nur Sajat dengan kapsyen ayat manis ataupun ‘pick up line’ buat buah hatinya itu.

Namun, rata-rata netizen merasa ‘geli’ dengan bait-bait asmara Coach Yin pada Nur Sajat. Ada pula yang bertanya, bila pula pasangan ini ingin berkahwin memandangkan mereka cukup mesra serta sangat serasi bersama.

Katanya dahulu Nur Sajat sudah bertemu dengan bakal mak mertuanya yang sangat sporting, apa rancangan seterusnya dengan Coach Yin? Jangan tunggu lama-lama nanti orang lain caras.

16 responses to Netizen ‘Geli’ Baca Pick Up Line Coach Yin Untuk Nur Sajat

  1. Only CT (In The World) says:

    Couple sendu. Better follow couple plg meletop bwh ni
    https://m.youtube.com/watch?v=cw5V0NDafWs

    0

    1
  2. fishball says:

    gross sak ni dua

    3

    0
  3. pemerhati dari kejauhan says:

    tolong la berenti promote dorang dua org ne.. the more u make news about them.. the more meluat they will be.. just stop..

    16

    0
  4. Kude says:

    Yucks! Geli aku tengok pasangan lubang taik ni.

    8

    1
  5. nyah desa pondan says:

    kesian korang semua dengki sebab sajat ada boipren hensem sado korang kepam busuk jantn rempit nak la

    0

    19
  6. Saiful says:

    Bakal pm kita pun geng coach yin jugak…

    4

    6
  7. Anonymous says:

    Agree. Geli. Tgk sajat kenyit mata kiri kanan…nak muntah. Dua2 hamba Allah ni mmg disgusting.

    4

    0
  8. Anonymous says:

    Sajat jerit auuwww atau keluar suara jantan masa Choach Yin sontot bontot dia. Tapi org sado gini biasanya kote dia kontot. Tak masuk dlm sangat tapi memang rabaklah bontot Sajat yg slim melim ni… berak pun tak payah teran teran kompom laju je keluar.

    1

    0
  9. xo says:

    disgusting

    1

    0
  10. Anonymous says:

    sape kate bl Ph memerintah LGBT berleluasa???ni aku rs si sajat ni zmn umno lg….jakim mne jakim????bl tun nk kaji semula peranan jakim sume memekak kate nk tutup jakim….elok tutup je jakim ni..bnde simple camni pun x blh amik tindakan…kate nk bgtau status sajat ni??mne????jakim mkn gaji buta je….

    5

    0
  11. Anonymous says:

    EWWW coach yin ni xpadan sekolah agama dulu…memalukan kelantan je….

    3

    1
  12. Crop top says:

    Nara yg menaikkan Gay2 ni popular. Nara wajib menjawab depan Tuhan nanti.

    2

    0
  13. miss says:

    belum pernah aku dengar binatang memilih pasangan sama jenis…tapi kenapa manusia boleh memilih pasangan sama jenis….rasanya lebih hina dari binatang…Dah elok Tuhan jadikan lelaki pasangannya perempuan…sengal lah kamu berdua ini..ke kamu berdua dah nampak pintu neraka…

    2

    0

Leave a Comment

Optional