Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen ‘Geli’ Baca Pick Up Line Coach Yin Untuk Nur Sajat

Mungkin ada yang perasan, baru-baru ini Nur Sajat ada meluahkan rasa hatinya di Instagram sehingga mengaku beliau sudah kembali ‘single’. Ada yang tertanya apa status hubungan dia dan kekasih hati Coach Yin?

Advertisement

Mereka berdua sebenarnya tidak putus pun dan sekadar gaduh-gaduh manja kata orang. Cinta dalam hati mereka berdua masih hangat membara. Biasalah, pasangan mana yang hubungannya tidak diuji bukan?

Masih bergelar kekasih, terbaru Coach Yin menerusi akaun Instagramnya telah memuat naik foto Nur Sajat dengan kapsyen ayat manis ataupun ‘pick up line’ buat buah hatinya itu.

Namun, rata-rata netizen merasa ‘geli’ dengan bait-bait asmara Coach Yin pada Nur Sajat. Ada pula yang bertanya, bila pula pasangan ini ingin berkahwin memandangkan mereka cukup mesra serta sangat serasi bersama.

Katanya dahulu Nur Sajat sudah bertemu dengan bakal mak mertuanya yang sangat sporting, apa rancangan seterusnya dengan Coach Yin? Jangan tunggu lama-lama nanti orang lain caras.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. miss

    June 14, 2018 at 11:26 am

    belum pernah aku dengar binatang memilih pasangan sama jenis…tapi kenapa manusia boleh memilih pasangan sama jenis….rasanya lebih hina dari binatang…Dah elok Tuhan jadikan lelaki pasangannya perempuan…sengal lah kamu berdua ini..ke kamu berdua dah nampak pintu neraka…

  2. Crop top

    June 12, 2018 at 11:04 pm

    Nara yg menaikkan Gay2 ni popular. Nara wajib menjawab depan Tuhan nanti.

  3. Anonymous

    June 12, 2018 at 12:56 pm

    EWWW coach yin ni xpadan sekolah agama dulu…memalukan kelantan je….

    • Anonymous

      June 12, 2018 at 3:58 pm

      Laaa klantanese ke.
      Geli laaaa siall.
      Jantan ni mst shock ni.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top