Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Doakan PU Riz Tabah Hadapi Ujian Selepas Muatnaik Foto Dengan Kapsyen ‘Harapan’

Setiap pasangan yang sudahpun mendirikan rumah tangga pasti akan adanya ujian dengan pelbagai cabaran sama ada kecil ataupun besar dalam hidup. Apapun, kita mestilah atasi cabaran itu dengan penuh kesabaran tanpa mengenal erti putus asa.

Sepertimana yang kita semua tahu, pasangan selebriti Neelofa dan PU Riz sering diuji dengan pelbagai kontroversi sejak-sejak ini dan baru-baru ini, PU Riz ada memuatnaik satu gambar di Instagramnya dengan caption ‘harapan’.

Advertisement

 

 

View this post on Instagram

 

Advertisement

Apapun, kita taktahu apa yang sebenarnya ingin disampaikan PU Riz. Tetapi, posting berkenaan menarik perhatian netizen sekaligus mendakwa bahawa PU Riz sedang berasa terbeban dengan pelbagai kontroversi yang melandu keluarga pasangannya baru-baru ini, betul ke?

Menerusi ruangan komen, ramai yang menasihatkan PU Riz agar tabah menjalani pelbagai ujian yang melanda dirinya dan juga si isteri, Neelofa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. Anonymous

    June 2, 2021 at 11:34 pm

    #lakigagal
    #suamigagal
    #menantugagal
    #pugagal

    Gagal gagal

  2. Anonymous

    June 2, 2021 at 3:58 pm

    #lakigagal

  3. anonymous

    June 2, 2021 at 3:56 pm

    sorga dibawah tapak kaki bini

  4. Suzanne

    June 2, 2021 at 1:31 pm

    Sudah-sudahla wahai rakyat malaysia/netizens..can you just leave them alone?? tolong bagi semangat sesama sendiri..semua pun nak komen, benda baik komen..oklah.benda x baik,nk kutuk lebih2..macamlaa kita ni perfect sangat..lepas tu cakap..siapa suruh jadi artis lah..siapa suruh menunjuk lah..tapi kau nak tengok jugak kan? just stop it..cakap mcm takde agama-Allah yg atur semuanya baik buruk seseorang..ambik iktibar je lah…cuba bayangkan kalau setiap komen adalah yang positif,doa2,perkataan yang baik2..semua rakyat akan jadi mindset positif tau..dalam isu2 sensasi lofa ni..terus org lupa kebaikan yang dia dah buat..pls k netizen..dosa type2 ni sama je dosa kata2 tau..so hati2..

    • cLn

      June 2, 2021 at 4:33 pm

      Leave them alone??? Selepas diorang sendiri create masalah lepas satu, satu? Wowww!!!

    • mimi

      June 3, 2021 at 9:29 am

      Can netizen leave them alone? Yes, just unfollow them. No followers = no free publisity. Kalau betul tak nak mengundang kecaman, post lah elok-elok. Dah dekat 10thn dalam industri kan, dah tahu macam mana gosip and fitnah works, patut seisi keluarga dah lebih bijak dalam memilih content. I tak pukul rata ahli keluarga lofa, sebab kalau you follow the right sister you will realise keluarga diorang bukanlah seteruk itu pun. Just a normal family yang very loving. Cumanya diorang terlalu expose life dalam sosial media and expecting people to understand, sedangkan value kehidupan orang berbeza. Buat je lah ig personal, post tunggang terbalik pun takda netizen nak kecam.

  5. Anonymous

    June 2, 2021 at 1:22 pm

    Dah kawin, obey jer la your wife. Do it her way or no other way.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top