Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Doakan PU Riz Tabah Hadapi Ujian Selepas Muatnaik Foto Dengan Kapsyen ‘Harapan’

Setiap pasangan yang sudahpun mendirikan rumah tangga pasti akan adanya ujian dengan pelbagai cabaran sama ada kecil ataupun besar dalam hidup. Apapun, kita mestilah atasi cabaran itu dengan penuh kesabaran tanpa mengenal erti putus asa.

Sepertimana yang kita semua tahu, pasangan selebriti Neelofa dan PU Riz sering diuji dengan pelbagai kontroversi sejak-sejak ini dan baru-baru ini, PU Riz ada memuatnaik satu gambar di Instagramnya dengan caption ‘harapan’.

Advertisement

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HARIS ISMAIL (@hrisbismail)

Apapun, kita taktahu apa yang sebenarnya ingin disampaikan PU Riz. Tetapi, posting berkenaan menarik perhatian netizen sekaligus mendakwa bahawa PU Riz sedang berasa terbeban dengan pelbagai kontroversi yang melandu keluarga pasangannya baru-baru ini, betul ke?

Advertisement

Menerusi ruangan komen, ramai yang menasihatkan PU Riz agar tabah menjalani pelbagai ujian yang melanda dirinya dan juga si isteri, Neelofa.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

18 Comments

  1. Carl

    June 14, 2021 at 6:29 pm

    Caption dia tu tak ada mengena dengan isteri dia k.

  2. tecit

    June 10, 2021 at 12:05 am

    kenape ek perlu up benda2 yg membawa fitnah mcm ni. dgn 1 gambar & 1 word mcm2 speculation boleh wujud. please stop update all the way. kalau nak up upla gmba ko laki bini ckp i love u je dah cukup. asalkan xmendatangkan fitnah.

  3. Nuying

    June 8, 2021 at 8:43 am

    Caption dia tu tak ada mengena dengan isteri dia k. Haters yang lebih2 assume this and that. Jaga rumahtangga sendiri sudah..

Leave a Reply to anonymous Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top