Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Netizen Desak Haneesya Hanee Padam Foto Seksi

haneesya hanee tidak akan padam foto seksi

Biarpun dikecam teruk gara-gara viral sekeping foto ‘posing maut’ dirinya dilihat mengenakan tudung tetapi tampil seksi seakan tidak berpakaian, Haneesya Hanee nampaknya tidak ambil pusing dan enggan berbuat apa-apa mengenai perkara itu.

haneesya hanee tidak akan padam foto seksi

Advertisement

Didesak netizen untuk memadam foto seksi berkenaan, Haneesya menjelaskan dia tidak mempunyai hak untuk melakukannya tetapi jenama produk berkenaan.

haneesya hanee seksi

Bukan saya yang post gambar tu! Suruh brand tu padam sebab mereka yang post. Komen dekat sini buat apa? Tak ada kerja dah?

Terdahulu, Haneesya dituduh tidak menghormati agama Islam dan sengaja tampil dengan aksi melampau itu demi meraih publisiti murahan. Enggan salah faham terus timbul, Haneesya menjelaskan dia tidak pernah berniat mempersendakan agama dan meluahkan rasa kesal apabila mendakwa pemilik produk berkenaan memungkiri janji dengan berkongsi foto keseluruhan imej.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Ani

    October 14, 2019 at 1:41 pm

    betul…rata2 artis msia sekrg semua nya dh xde maruah dan dah xtakut hukuman Allah swt…yg xbole kena tegur …semoga kita hamba Allah swt dilindungi dr terkena seksaan dunia akhirat akibat perbuatan depa semua nie..

  2. Lautsigikadedadak

    October 14, 2019 at 12:53 pm

    Takpayah ajar la org tak mahu diajar. Buang tenaga. Biarlah dia. Stakat hrp kecantikan, xlama mana btahan. Sekolah pun tsekat². Mcmlah beauty doesnt fade.
    Kesian. Ma anak gila publisiti. Bosan duduk RPR lama sgt.

  3. Anon

    October 14, 2019 at 12:18 pm

    Dia sendiri yg upload kat IG dia caption berak bagai, pastu delete sebab kena kecam. Bila tersebar, dia tuding jadi kat brand tu and dia taknak ngaku mcm mana ni? Hahaha.

  4. First kot

    October 14, 2019 at 7:47 am

    takde la seksi mana pun…cuma nampak macam perempuan yang tak berakhlak n reply tu mcm org takde agama n hamba duit…
    lgpun mak dia ok jer, makan duit haram yg anak dia kasi…yg korang bising2 tu apasal?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top