Written by Bella | October 14th, 2019

Biarpun dikecam teruk gara-gara viral sekeping foto ‘posing maut’ dirinya dilihat mengenakan tudung tetapi tampil seksi seakan tidak berpakaian, Haneesya Hanee nampaknya tidak ambil pusing dan enggan berbuat apa-apa mengenai perkara itu.

haneesya hanee tidak akan padam foto seksi

Didesak netizen untuk memadam foto seksi berkenaan, Haneesya menjelaskan dia tidak mempunyai hak untuk melakukannya tetapi jenama produk berkenaan.

haneesya hanee seksi

Bukan saya yang post gambar tu! Suruh brand tu padam sebab mereka yang post. Komen dekat sini buat apa? Tak ada kerja dah?

Terdahulu, Haneesya dituduh tidak menghormati agama Islam dan sengaja tampil dengan aksi melampau itu demi meraih publisiti murahan. Enggan salah faham terus timbul, Haneesya menjelaskan dia tidak pernah berniat mempersendakan agama dan meluahkan rasa kesal apabila mendakwa pemilik produk berkenaan memungkiri janji dengan berkongsi foto keseluruhan imej.

Sumber Berita : mStar Online

4 responses to Netizen Desak Haneesya Hanee Padam Foto Seksi

  1. First kot says:

    takde la seksi mana pun…cuma nampak macam perempuan yang tak berakhlak n reply tu mcm org takde agama n hamba duit…
    lgpun mak dia ok jer, makan duit haram yg anak dia kasi…yg korang bising2 tu apasal?

  2. Anon says:

    Dia sendiri yg upload kat IG dia caption berak bagai, pastu delete sebab kena kecam. Bila tersebar, dia tuding jadi kat brand tu and dia taknak ngaku mcm mana ni? Hahaha.

  3. Lautsigikadedadak says:

    Takpayah ajar la org tak mahu diajar. Buang tenaga. Biarlah dia. Stakat hrp kecantikan, xlama mana btahan. Sekolah pun tsekat². Mcmlah beauty doesnt fade.
    Kesian. Ma anak gila publisiti. Bosan duduk RPR lama sgt.

  4. Ani says:

    betul…rata2 artis msia sekrg semua nya dh xde maruah dan dah xtakut hukuman Allah swt…yg xbole kena tegur …semoga kita hamba Allah swt dilindungi dr terkena seksaan dunia akhirat akibat perbuatan depa semua nie..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini