August 8th, 2019

Sehingga hari ini, masih hangat lagi dengan isu dakwaan pelakon Syafie Naswip memukul bekas tunangnya Aishah Azman. kerana berang dituduh menjalin hubungan songsang. Pelbagai spekulasi yang timbul sehingga akaun Instagram Syafie ‘diserang’ netizen yang ingin mengetahui kesahihan disebalik kontroversi tersebut.

syafie naswip aishah azman

Terbaru, ada seorang netizen yang tampil mendedahkan cerita antara Syafie dan bekas tunangnya.

syafie naswip

Menurut apa yang diceritakan oleh netizen tersebut, Aishah dikatakan telah menghalang Syafie daripada berhubung dengan adik angkatnya.

syafie naswip adik angkat

Mungkin berlaku sedikit pertengkaran, pelakon lelaki itu hilang pertimbangan apabila Aishah didakwa menjaja cerita kepada orang ramai bahawa Syafie menjalinkan hubungan songsang.

Pendedahan Netizen

pendedahan aishah azmanaishah azman

“Syafie memang salah atas pukul

Aishah tetapi mungkin kerana marah

dengan mulut celupar wanita itu.”

perangai sebenar aishah azmansyafie aishah putus tunang

Rata-rata netizen akui tindakan Syafie memukul Aishah itu salah, tetapi mungkin ada sebab mengapa dia bertindak di luar kawalan. Malah, Syafie menyerahkan diri kepada pihak polis kerana mengakui kesilapannya itu bukan kerana waran tangkap dikeluarkan.

Sejauh mana kesahihan disebalik pendedahan ini tidaklah kami ketahui. Namun, apa yang berlaku pasti ada sebab tersendiri. Memang sudah ditakdirkan jodoh mereka tidak panjang.

Sumber Berita : Forum CARI & Twitter

 


11 responses to “Netizen Dedah Cerita Aishah Azman Halang Syafie Naswip Berhubung Dengan Adik Angkat?”

  1. naswap says:

    mulut celupar..tu mkn dia….

  2. nazeeya says:

    Bila saya dapat tahu Syafie bertunang dengan Aishah, saya berkata dalam hati “salah orang”, kerana Aishah tak peka tentang penampilannya, saya pernah lihat dengan mata kepala saya sendiri di Hospital Serdang, masa itu, ibu dia medical check, abang dia pun ada sekali, cara Aishah berpakaian santai sangat, pakai seluar panjang ala ala pajama dan T shirt, Tshirt masok dalam, tertunjol dan terbonjol segala2nya, ini tempat Publik, sopanlah sikit, entah apa yang nak dibanggakan,nak kata grade “A”, jauh sangatlah

  3. Anonymous says:

    Pernah tserempak dgn die dlu mase die sekolah lg. Comel n baik je budaknye??? sanggup die tggu u kite cam die siapa???

  4. Anonymous says:

    Pernah tserempak dgn die dlu mase die sekolah lg. Comel n baik je budaknye??? sanggup die tggu u kite cam die siapa???

  5. aku sebatang kara says:

    yek..yang tulis ni samada jantan kepam or betina kepam, set2 PKR yang cakap pompuan salah if kena rape…semua perempuan yang salah…kena pukul pun perempuan yang salah…hahhahahah..open your mind la asshole, kalau mak ko membawang kat kampung, kena lempang ngan orang yg dibawang tu kira halal la yer…

Loading...