Written by Bella | August 8th, 2019

Sehingga hari ini, masih hangat lagi dengan isu dakwaan pelakon Syafie Naswip memukul bekas tunangnya Aishah Azman. kerana berang dituduh menjalin hubungan songsang. Pelbagai spekulasi yang timbul sehingga akaun Instagram Syafie ‘diserang’ netizen yang ingin mengetahui kesahihan disebalik kontroversi tersebut.

syafie naswip aishah azman

Terbaru, ada seorang netizen yang tampil mendedahkan cerita antara Syafie dan bekas tunangnya.

syafie naswip

Menurut apa yang diceritakan oleh netizen tersebut, Aishah dikatakan telah menghalang Syafie daripada berhubung dengan adik angkatnya.

syafie naswip adik angkat

Mungkin berlaku sedikit pertengkaran, pelakon lelaki itu hilang pertimbangan apabila Aishah didakwa menjaja cerita kepada orang ramai bahawa Syafie menjalinkan hubungan songsang.

Pendedahan Netizen

pendedahan aishah azmanaishah azman

“Syafie memang salah atas pukul

Aishah tetapi mungkin kerana marah

dengan mulut celupar wanita itu.”

perangai sebenar aishah azmansyafie aishah putus tunang

Rata-rata netizen akui tindakan Syafie memukul Aishah itu salah, tetapi mungkin ada sebab mengapa dia bertindak di luar kawalan. Malah, Syafie menyerahkan diri kepada pihak polis kerana mengakui kesilapannya itu bukan kerana waran tangkap dikeluarkan.

Sejauh mana kesahihan disebalik pendedahan ini tidaklah kami ketahui. Namun, apa yang berlaku pasti ada sebab tersendiri. Memang sudah ditakdirkan jodoh mereka tidak panjang.

Sumber Berita : Forum CARI & Twitter

 

11 responses to Netizen Dedah Cerita Aishah Azman Halang Syafie Naswip Berhubung Dengan Adik Angkat?

  1. Ocdc says:

    Aku kalau jadi abang dia dah aku sepak sepak jantan bapuk ni ….
    Pukul perempuan mcm okay aje bagi malays malays ni ….
    Bapuk ni patuk kena terajang sial

    Dont like what she saying walk away tak payah nak tujuk yg kau tu sial .
    Bapuk pukul perempuan …jantan tulin will just walk away …

    2

    7
  2. Kkkk says:

    Netizen ni komen lebih2 tau ke kebenaran nye.Main serkap jarang je.Biarla dorang yg settle kn jgnla masuk campur.

    8

    0
    • Anonymous says:

      Entahnya. Sibuk memasing pun. Dahla ayat cm gampang je. taip panjang-panjang, tapi tatabahasa melayu pun kelaut. pening aku nak baca. biar je lah dorang settle kan. Tak payah sibuk nak bukak aib orang sebelah sana. Salah tetap salah. Jadi kes polis dah pun. Tunggu dah lihat je lah.

      3

      13
  3. anon says:

    mmg perempuan ni nak control …
    ko dgn abg ko sama je

    13

    1
  4. AK2.O says:

    Ok lah tu baru bertunang dah nampak pe’el masing2…Dari dah branak pinak tetiba bercerai lagi la kesian..Lagi2 anak2 akan jadi mangsa keadaan…Boleh stop lah kesah mereka ni…Putus tunang je pun…Pastu kene pukul dalam masa bertunang..Tidak la sesedih kene pukul masa jadi isteri….

    11

    0
  5. mama says:

    Kan betul apa aku kata aritu haaaa. Nak berkepit memanjang. Control si syafie tu. Belum jadi bini dah nak control everything.

    6

    1
  6. aku sebatang kara says:

    yek..yang tulis ni samada jantan kepam or betina kepam, set2 PKR yang cakap pompuan salah if kena rape…semua perempuan yang salah…kena pukul pun perempuan yang salah…hahhahahah..open your mind la asshole, kalau mak ko membawang kat kampung, kena lempang ngan orang yg dibawang tu kira halal la yer…

    2

    4
  7. Anonymous says:

    Pernah tserempak dgn die dlu mase die sekolah lg. Comel n baik je budaknye??? sanggup die tggu u kite cam die siapa???

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Pernah tserempak dgn die dlu mase die sekolah lg. Comel n baik je budaknye??? sanggup die tggu u kite cam die siapa???

    0

    0
  9. nazeeya says:

    Bila saya dapat tahu Syafie bertunang dengan Aishah, saya berkata dalam hati “salah orang”, kerana Aishah tak peka tentang penampilannya, saya pernah lihat dengan mata kepala saya sendiri di Hospital Serdang, masa itu, ibu dia medical check, abang dia pun ada sekali, cara Aishah berpakaian santai sangat, pakai seluar panjang ala ala pajama dan T shirt, Tshirt masok dalam, tertunjol dan terbonjol segala2nya, ini tempat Publik, sopanlah sikit, entah apa yang nak dibanggakan,nak kata grade “A”, jauh sangatlah

    0

    0
  10. naswap says:

    mulut celupar..tu mkn dia….

    0

    0

Leave a Comment

Optional