Written by Bella | October 31st, 2019

Kemelut rumah tangga Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila masih belum menemui jalan penyelesaian dan timbul pula kes baharu apabila Sharnaaz telah memfailkan nusyuz terhadap isterinya itu.

neelofa perli sharnaaz ahmad

Berikutan apa yang berlaku mengenai perkahwinan kakaknya, Neelofa menerusi siaran langsung rancangan MeleTOP baru-baru ini seakan menyindir abang iparnya semasa segmen Gosip MeleTOP. Gosip tersebut berkaitan video drama lakonan Sharnaaz dan Nelydia Senrose yang viral apabila ‘lari konti’.

Dakwa netizen Neelofa memberikan komen mengenai gosip berkenaan dalam nada memerli sehingga ditegur oleh rakan pengacara Nabil Ahmad. Rata-rata netizen menganggap tindakan Neelofa itu tidak profesional apatah lagi ketika program siaran langsung.

neelofa perli sharnaaz ahmadneelofa perli sharnaaz meletopneelofa sharnaaz ahmadTerdahulu, Neelofa tampil menulis beberapa kenyataan di media sosial, seakan menyindir Sharnaaz yang didakwa sebagai kuat berdrama. Menurut Neelofa, dia jarang menulis apa yang terbuku di dalam hatinya namun apa yang terjadi kini berkaitan rumah tangga kakaknya sudah terlalu melampau.

Sumber Berita : Forum CARI

26 responses to Netizen Dakwa Neelofa Perli Sharnaaz Ahmad Di Siaran Langsung MeleTOP?

  1. anti lopa says:

    halalala lopa.. cbuk nau ko ngan umahtangga kakak ko kan.. jaga je la umahtangga sendiri..

  2. hello says:

    So? Kena buat apa ni? Nak kena bagitahu ketua kampung tak? Klu ye, nak gerak sekarang jugak. Nak la kabor, ANDARTU tak laku pungpang campur hal rumahtangga kakak, sendiri pon TAK LAKU. Kesian kau yeh lopak.

  3. Anonymous says:

    ha ah..ade tengok..sangat annoying suara dia time perli sharnaaz tu…tak professional…so skrg aku dah tahu ade 3 orang yang di banned masuk meletop…haha!
    fazura, sharnazz and fattah amin

  4. Anonymous says:

    aku rasa lofa ni tak sesuai & tak relevan dah jd pengacara meletop ni sbb dia banyak isu la dgn artis2 lain. dia suka perli2, cari pasal . jd artis yg ada masalah dgn dia tak selesa la nak buat promo ke apa ke kat meletop. dia soh lopak tukar attitude, aku rasa kiamat pon dia blm sanggup lepaskan jawatan tu. last2, saban tahun makin ramai la artis tak ‘jejak’ kaki ke konti meletop.

  5. bukan anti sesiapa says:

    aku rasa neelofa ada sebab kenapa dia xsuka sgt sharnaaz ni korang netizen xyah la mengapi api kan hal family dorang menyibuk ajerrrr

  6. Anonymous says:

    betul, sokong sangat. Dan disebabkan tu juga artis yg dtg ke meletop adalah artis yg sama jeeeeeeee. Tengok2 bulan depan eh artis ni lagi. Sebenarnya dia yg bermasalah, bukan org lain. Dulu masa mula2 berubah elok je, skrg ni bukan main mulut dia! Tak selari langsung dgn iv dia dalam radio ikim tu.

  7. Makcik kiah says:

    Meletop dh boleh tukar pengacara la…Busan muka sme je

  8. Anonymous says:

    Dia tak suka sharnaz pun, bukannya orang tu suami/ex-suami dia. Takde siapa ada hak untuk masuk campur hal rumah tangga orang lain melainkan ada bahaya.

  9. sharnaaz says:

    ko tak payah nak rasa2 sangat. ko punya rasa tak laku anattt

  10. Nenek bawang says:

    Neelofa pundek bila nak stop jd mc meletop..selagi andartu ni ada selagi tula fazura fattah n shahnaz tak dpt masuk rancgn nan hado tu

  11. Anonymous says:

    fazura, fattah amin dan sharnaaz bukan kena banned, tapi kalau meletop jemput pun memang dorang yang taknak datang.. and then kalau tak ada produk baru kat astro, nak jemput untuk promote apa kan? kalau ada produk baru, boleh la meletop jemput, tapi taktau la tuan punya badan nak datang ke tak..

  12. Melody says:

    Tak payah sibuk pasal hal rumahtangga kakak. Perbetulkan diri sendiri terlebih dahulu. Malar sindir menyindir, bukan tambah pahala tp tambah dosa pula. Bukan menyelesaikan masalah tp tambah masalah ada lah.

  13. Biarlah rahsia says:

    Ermmm… Tak tgok meletop.. Sbb tk mnt ngn Lopa ni….

  14. Chohkri Yulis. says:

    Gosip Neelofa pn ditapis….gampang beto…yg bese2 je masuk…haha…pasal tunjung telinga dgn anting2 tu kt Paris xde pn…balik ke Meletop bleh plak sorok…haha

  15. Anonymous says:

    Nabil jangan lah hahaha

  16. kiel says:

    so lepas ni lau shahnaz dtg meletop then lopak xde kunun g obersea makne ye memang si lopak tu la yg larikkk

  17. Cici says:

    Xbestnye xde button like??

  18. Damai says:

    bukan anti sesiapa, dia benci ker apa, tapi dlm tugas live lagi show professionalism lah sikit, ini obvious sampai Nabil tegur lalu dia cakap apa “obvious ker?”, mcm dlm ajaran Islam, wpun kau bertemu dgn musuh kau dlm mana2 majlis, harus hulur salam wpun ada issue, mcm gitulah.

  19. Anonymous says:

    Nk buat mcm mane…nasib badan..

  20. x says:

    yg nampak peha tu pun x masuk meletop. yg rakam dlm cinema tu.. boleh plak meletop buat buta.. hahaha.

  21. wina says:

    mcm mana kah agaknya perasaan seseorg yg dtg dr fmly yg merasakan fmly derang je yg betul? org len semer salah.. cemana rasanya yekkkkkkkk

  22. Meluat dan Boring says:

    Samalah dgn kita

  23. Anonymous says:

    Doa yang baik 2lah untuk mereka

  24. Anonymous says:

    Sorang lg,anzalna

  25. lalala says:

    Ada lg ke org tgk meletop ni? aku dah lama muak sbb neelofake..ahahha

  26. anti mek klate says:

    kecoh lah neelofake ni.
    pegi dok kelab zouk tu diam2 dah la.
    ajak skali akak tu. kan selalu sgt korg g kelab sama2

Tinggalkan Komen Anda Di Sini