habis pemalas

Trending

habis pemalas

kalau dah habis pemalas nak tolak anak macam kat atas ni, mungkin anda memerlukan benda ni..

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Anonymous

    February 19, 2011 at 2:53 pm

    huhu,gamba ni penah jadi isu dulu ni tp just nak bgtau korang yg pompuan tolak anak tu bukan malas sebenarnye, die ade sakit ape ntah kene-mengena ngan kaki die gak la xleh nak gerak. gamba agak lame la dan penah org gaduh psl ni.

Loading...