August 21st, 2020

Akui langsung tidak berasa tertekan apabila sering diajukan soalan berhubung zuriat, pelakon jelita Nelydia Senrose yang kini telah lebih setahun berkahwin dengan suaminya, Mohd Hafez Halimi mendedahkan beliau telah bersedia untuk menimang cahaya mata.

Nelydia Senrose Sedia Timang Cahaya Mata

Kata Nelydia, beliau kini hanya mengharapkan doa yang baik-baik daripada orang ramai khususnya para peminat agar diperkenankan impian untuk bergelar seorang ibu suatu hari nanti.

“Kalau ada rezeki, saya memang sudah bersedia dan teringin untuk menjadi seorang ibu, cuma buat masa sekarang, belum ada rezeki. Soal anak, maut ajal semua itu ketentuan Ilahi.”

Biarpun begitu, beliau juga khabarnya yakin bahawa setiap individu yang tampil bertanyakan kepadanya soal zuriat adalah kerana prihatin.

Nelydia Senrose Sedia Timang Cahaya Mata

“Tidak langsung. Lagi pun saya dan suami baru berkahwin sekitar setahun. Saya faham orang selalu tanya sebab mereka prihatin dengan keadaan kita.”

Dalam pada itu, beliau juga tidak menolak untuk memaklumkan kepada umum andai diberi rezeki untuk hamil suatu hari nanti.

Nelydia Senrose Sedia Timang Cahaya Mata

“Kalau saya hamil nanti dan kandungan sudah kuat, pasti saya akan kongsi dengan orang ramai. Cuma buat masa sekarang, belum ada rezeki lagi.”

Untuk rekod, Nelydia telah melangsungkan perkahwinannya dengan seorang ahli perniagaan yang berasal dari Pantai Timur, Mohd. Hafez Halimi Abdul Hamid dalam satu majlis tertutup di sebuah hotel di ibu negara pada 6 April tahun lalu.

Sumber: Kosmo!


Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...