Nelydia Senrose Sahkan Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi

Hiburan

Nelydia Senrose Sahkan Bakal Berkahwin Tidak Lama Lagi

Maka remuklah hati para jejaka yang menyimpan sekelumit perasaan cinta kepada Nelydia Senrose. Pelakon jelita ini telah pun mengesahkan bahawa dirinya akan berkahwin tidak lama lagi. Pengumuman ini telah dilakukan menerusi akaun Twitternya. Jutaan tahniah diucapkan buat Nelydia serta bakal suami.

nelydia senrose kahwin

Advertisement

Untuk makluman, petang semalam sebuah majlis ‘bridal shower’ telah dianjurkan untuk Nelydia sebagai tanda dirinya akan menamatkan zaman bujang. Antara kelibat yang dilihat menghadiri majlis itu termasuk kakaknya, Uqasha Senrose; adiknya, Raysha Rizrose serta sepupu, Aprena Manrose. Menggunakan hashtag #myotherhafeznel, ia mengesahkan bahawa bakal suaminya adalah seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Hafez.

nelydia senrose hafez

Kata Nelydia apabila ditanya tentang berita ini:-

Ya, saya bakal menamatkan zaman bujang, tidak lama lagi. Insya-Allah, semoga yang dirancang (majlis pernikahan dan resepsi perkahwinan) akan dipermudahkan

 

View this post on Instagram

 

Guess who’s next ? ? #myotherhafeznel #kesiankenatolaktolak #annoying #sangguptakpakaiheels

A post shared by UQASHA SENROSE (@uqashasenrose2) on

Semoga segala perancangan buat Nelydia Senrose dan Hafez akan berjalan lancar selepas ini. Tak sabar rasanya ingin melihat Nelydia bersanding di atas pelamin. Confirm cun melecun dan memukau. Lagi beberapa gambar sekitar majlis ‘bridal shower’ Nelydia Senrose dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

nelydia senrose kahwin
nelydia senrose hafez
nelydia senrose hafez
nelydia senrose hafez
nelydia senrose hafez
nelydia senrose hafez

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

32 Comments

  1. Anonymous

    March 5, 2019 at 1:25 am

    Sekali sanding dahla..jgn cam artis sakai sorg tu sampai 5x sanding..

  2. faraj

    March 4, 2019 at 4:12 pm

    kali yg ke 7 mesti jadi…kalo tk jadi gk baik ko terjun KLCC..kikiki

  3. Anonymous

    March 4, 2019 at 1:58 pm

    bagus mcm ni xde beriya up kt media social muka pakwe… tup2 nk kawin dh…

    repect artis low profile hal bf/gf… diam2 announce nk kawin baru afdal..

    • Anonymous

      March 4, 2019 at 2:08 pm

      ada je muka pakwe di blog ni Mac tahun 2018..

    • zzz zzz

      March 4, 2019 at 4:56 pm

      sekeping dua ok laaa.. pastu kawin…
      artis skrg post2 muka bf/gf kecoh announce last2 putus..

  4. huhu

    March 4, 2019 at 1:34 pm

    buat 5 kali sanding dapat la 5 kali salam kerok..apa la ko ni rin..part of business la wei.

  5. Rin

    March 4, 2019 at 1:23 pm

    Waktu merisik dan betunang tak ade gambar gambar majelis yang serba mewah seperti sesetengah artis tu, nanti majelis sanding pon tak payah buat sampai 5 kali sanding ye, nelydia, sampai jemu nak tengok, tahniah

    • huhu

      March 4, 2019 at 1:33 pm

      buat 5 kali sanding dapat la 5 kali salam kerok..apa la ko ni rin..part of business la wei.

Loading...