Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nelydia Senrose Bercinta Dengan ‘Mr. H’, Jutawan Muda Kacak?

Sebelum ini Nelydia pernah dikatakan bercinta dengan bekas suami Nora Danish dan Fasha Sandha iaitu Toh Muda Rizal Ashram Ramli. Ia bagaimanapun dinafikan oleh Nelydia yang mendakwa dia masih single setelah putus cinta dengan teman lelaki sebelum ini, sebaliknya dia dengan Rizal atau lebih dikenali sebagai Jejai itu hanya kawan biasa.Bagaimanapun kami ada menerima e-mel dari pembaca mendakwa Nelydia atau Nik Zaris Nelydia Nik Sen kini mempunyai teman lelaki yang bergelar jutawan muda berusia awal 30-an dan merupakan rakan perniagaan Jejai.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Advertisement

Pembaca itu menggelar pemuda yang bergambar dengan Nelydia dengan gelaran Mr H.

Jika benar, memang sepadan sekali Nelydia dengan Mr. H yang kacak itu. Kesahihannya idak dapat dipastikan tetapi kalau betul apa salahnya, ya tak?

Nelydia kini sedang meletup dengan drama Lafazkan Kalimah CIntamu lakonannya dengan Farid Kamil. – beautifulnara.com

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. mina

    March 14, 2018 at 9:27 am

    choi handsome ape cam tu mcm wak doyok jaaa

  2. Anonymous

    March 14, 2018 at 9:04 am

    tu gambar nelydia zaman bile tu apesal kurus cantik je aku tgk, skarang kan dah tembam and muke pon da x halus mulus. x lah selawa if tgk kat gambar.

    • mak cute

      March 14, 2018 at 11:18 am

      dlm ig edit sana cni bg flawless hakikatnya muka x la secantik gitu…tak caya tgk dlm drama tv…kompem nmpk muka sebenar dorg…contoh minah jering kerang si izreen tu…kulit menggerutu giler..

  3. Anonymous

    March 14, 2018 at 9:02 am

    haish korang ni, sure lah die dapat pon yg kaya raya, tgk aje lah circle of friends die mcmane, takkan lah jumpe mat2 kilang or paling tak pon kawang mase skolah aje? die lepak pon tempat high class. ok laa tu syukur kalau berjodoh cepat kawen jgn jadi mcm Qi dlu dah angkut sana sini last2 kelaut jugak.

  4. MERAH JINGGA

    March 14, 2018 at 8:47 am

    masing masing nak promote diri tu..yg retis nak jadi kontroversi yg lelaki nak glamer

  5. ikan

    March 14, 2018 at 8:14 am

    camni lah. lelaki yg banyak det tu bukan taktau pun diorang tengah kena kikis, tapi diorang sanggup je. demi seketul cipp. dan the right to brag ade retis as gf. jgnla risau kan det diorang habis kena kikis. baik risau cane nak cari duit utk diri sndri.

Loading...
To Top