Written by serenity | March 13th, 2018

Sebelum ini Nelydia pernah dikatakan bercinta dengan bekas suami Nora Danish dan Fasha Sandha iaitu Toh Muda Rizal Ashram Ramli. Ia bagaimanapun dinafikan oleh Nelydia yang mendakwa dia masih single setelah putus cinta dengan teman lelaki sebelum ini, sebaliknya dia dengan Rizal atau lebih dikenali sebagai Jejai itu hanya kawan biasa.Bagaimanapun kami ada menerima e-mel dari pembaca mendakwa Nelydia atau Nik Zaris Nelydia Nik Sen kini mempunyai teman lelaki yang bergelar jutawan muda berusia awal 30-an dan merupakan rakan perniagaan Jejai.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Pembaca itu menggelar pemuda yang bergambar dengan Nelydia dengan gelaran Mr H.

Jika benar, memang sepadan sekali Nelydia dengan Mr. H yang kacak itu. Kesahihannya idak dapat dipastikan tetapi kalau betul apa salahnya, ya tak?

Nelydia kini sedang meletup dengan drama Lafazkan Kalimah CIntamu lakonannya dengan Farid Kamil. – beautifulnara.com

52 responses to Nelydia Senrose Bercinta Dengan ‘Mr. H’, Jutawan Muda Kacak?

  1. joyah says:

    nak jutawan..vvip je
    besok cerai..baru sibuk nk berlakon balik.
    mmmm….tipikal.

    26

    2
    • linda says:

      kalau seseorang wanita memikat lelaki dengan mengunakan kecantikkan memang tak kekal. people fall in love with your face but not with you as a person. thats why there are many unhappy marriages these days…

      56

      1
      • Tupai says:

        setuju gak! korang tengok mark zuckerberg, bill gates, steve jobs…bini2 doaorang bukan dri golongan retis. sebab retis2 ni byk jenis x boleh buat bini. menghabiskn kekayaan ko ada lah….sayang ko sbb duit.

        39

        0
    • Anonymous says:

      abes xkn nak carik yg keje opis eksekutif biasa je ko ingat dapat menampung maintenance die? entah2 make up je lebih elfira loy!

      16

      0
    • Alagapas says:

      Haihhh la budak2 skang ni gold digger sgguhhhh, tau nak keja yg kaya2 je kan.
      Boleh bilang rasanya brpe kerat retis zmn skang yg kawin atas dasar cinta. Hrp2 nelydia & bf baru ni pun same la ya.

      13

      0
    • Anonymous says:

      tak boleh nak salahkan artis jgk…dah lelaki2 tu lebih tertarik pada kecantikan luaran. hot stuff kononnya.

      5

      0
  2. Anonymous says:

    kawin org kaya…bersedialah utk dimadukan. kebarangkalian tinggi….tahniah :(

    9

    1
  3. 1st class onion says:

    jutawan mesti la kacak
    kacak ke?

    14

    0
  4. wekkkkkkk says:

    mr h, mr h…ingat secret..tapi gmbr ada pulak.

    7

    0
  5. Anonymous says:

    Jutawan yg x berapa cerdik. Besok ko jadi atm mesin dia je la bro!!! Huhuhu

    15

    0
  6. Anonymous says:

    alamak..takkan nelydia jadi taruhan jejai dan kwn dia lagi

    16

    0
  7. Anonymous says:

    KO ADER…?

    1

    0
  8. Anonymous says:

    mata duitan

    1

    1
  9. Anonymous says:

    nelydia ni tgk kat gmbr semua lawa2 belaka, tapi bila onscreen kat drama astro baru2 ni mak aii muke x lah selicin mcm dlm gmbr, cutting body pon out, lagi lah tv HD abes sume liang pori2 jelas kelihatan. banyak camera 360 je ni hehehe. ok laa tu drpd caras laki org, baik ko carik laki kaya pastu duk umah diam2.

    34

    0
  10. Anonymous says:

    Lafazkan Kalimah CIntamu

    1

    0
  11. Anonymous says:

    cantik sbb make up…. sapa2 pn akan cantik je……. emmm

    7

    0
  12. Pengutuk 1Malaysia says:

    automatic kacak kalau jutawan
    automatic cinta sayang kalau jutawan
    automatic bahagia…duit banyak oi…
    zaman sekarang sapa taknak cekup mat kaya..
    tua ke muda ke yang penting duit banyak..

    duit segalanya…hidup pakai duit ..mati pun pakai duit kawan.

    10

    0
  13. Anonymous says:

    kalau dh tepek make up.. sapa2 pn cantik jee……

    3

    0
  14. Ex-Amnet Forumer says:

    Untunglaaa…

    1

    0
  15. Anonymous says:

    Buatmu Nelly,semoga yang terbaik hadir dlm hidupmu…

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Berok kalau kasi krim whitening pun akan nmpk cantik..

    6

    1
  17. H says:

    akan ku ramas puas2…

    2

    1
  18. El says:

    Minat nelydia dari uqasha sejak drama setia hujung nyawa lagi, baguslah cari suami yang punya masa depan yang cerah dari becouple dengan qi Razali tu dulu

    2

    0
  19. Anonymous says:

    pompuan cantik nak laki kaya…laki kaya nak pompuan cantik…fairlah..
    laki muda nak pompuan matang dan kaya…pompuan matang nak pucuk muda tak kaya takpa…

    4

    0
  20. Anonymous says:

    nmpk sepadan.. semoga smpi jodoh

    1

    0
  21. ikan says:

    camni lah. lelaki yg banyak det tu bukan taktau pun diorang tengah kena kikis, tapi diorang sanggup je. demi seketul cipp. dan the right to brag ade retis as gf. jgnla risau kan det diorang habis kena kikis. baik risau cane nak cari duit utk diri sndri.

    3

    0
  22. MERAH JINGGA says:

    masing masing nak promote diri tu..yg retis nak jadi kontroversi yg lelaki nak glamer

    0

    0
  23. Anonymous says:

    haish korang ni, sure lah die dapat pon yg kaya raya, tgk aje lah circle of friends die mcmane, takkan lah jumpe mat2 kilang or paling tak pon kawang mase skolah aje? die lepak pon tempat high class. ok laa tu syukur kalau berjodoh cepat kawen jgn jadi mcm Qi dlu dah angkut sana sini last2 kelaut jugak.

    1

    0
  24. Anonymous says:

    tu gambar nelydia zaman bile tu apesal kurus cantik je aku tgk, skarang kan dah tembam and muke pon da x halus mulus. x lah selawa if tgk kat gambar.

    1

    0
    • mak cute says:

      dlm ig edit sana cni bg flawless hakikatnya muka x la secantik gitu…tak caya tgk dlm drama tv…kompem nmpk muka sebenar dorg…contoh minah jering kerang si izreen tu…kulit menggerutu giler..

      1

      0
  25. mina says:

    choi handsome ape cam tu mcm wak doyok jaaa

    0

    0
  26. mak cute says:

    muka pecah tembok ke apa ke tolak tepi yg penting kaya…poket penuh…xyah penat2 keja pasni…selpi manjang dlm ig…holiday sana cni tayang kemewahan…tu la realiti artis skrg…

    0

    0
  27. Pemerhati says:

    Pernah nampak this duo dinner / hi tea kat ikea. Was trying to figure out who was that guy. A young millionaire rupanya. But tak kisah lah. Kalau dah jodoh, millionaire ke penggali kubur ke.. Tetap jodoh. :)

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Handsome tak ada.. gaya boleh tahan..

    0

    0
  29. Suasuwei says:

    Muka petak mcm adudu.tapi apa kisah…lebat jambang lebat juga pulusnya.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Kacak bertemu bimbo mekap tebal 8inci.

    0

    0

Leave a Comment

Optional