March 13th, 2018

Sebelum ini Nelydia pernah dikatakan bercinta dengan bekas suami Nora Danish dan Fasha Sandha iaitu Toh Muda Rizal Ashram Ramli. Ia bagaimanapun dinafikan oleh Nelydia yang mendakwa dia masih single setelah putus cinta dengan teman lelaki sebelum ini, sebaliknya dia dengan Rizal atau lebih dikenali sebagai Jejai itu hanya kawan biasa.Bagaimanapun kami ada menerima e-mel dari pembaca mendakwa Nelydia atau Nik Zaris Nelydia Nik Sen kini mempunyai teman lelaki yang bergelar jutawan muda berusia awal 30-an dan merupakan rakan perniagaan Jejai.

Keseluruhan artikel dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Pembaca itu menggelar pemuda yang bergambar dengan Nelydia dengan gelaran Mr H.

Jika benar, memang sepadan sekali Nelydia dengan Mr. H yang kacak itu. Kesahihannya idak dapat dipastikan tetapi kalau betul apa salahnya, ya tak?

Nelydia kini sedang meletup dengan drama Lafazkan Kalimah CIntamu lakonannya dengan Farid Kamil. – beautifulnara.com


52 responses to “Nelydia Senrose Bercinta Dengan ‘Mr. H’, Jutawan Muda Kacak?”

 1. Anonymous says:

  Kacak bertemu bimbo mekap tebal 8inci.

 2. Suasuwei says:

  Muka petak mcm adudu.tapi apa kisah…lebat jambang lebat juga pulusnya.

 3. Anonymous says:

  Handsome tak ada.. gaya boleh tahan..

 4. Pemerhati says:

  Pernah nampak this duo dinner / hi tea kat ikea. Was trying to figure out who was that guy. A young millionaire rupanya. But tak kisah lah. Kalau dah jodoh, millionaire ke penggali kubur ke.. Tetap jodoh. :)

 5. mak cute says:

  muka pecah tembok ke apa ke tolak tepi yg penting kaya…poket penuh…xyah penat2 keja pasni…selpi manjang dlm ig…holiday sana cni tayang kemewahan…tu la realiti artis skrg…

Loading...