Nelydia Senrose Bakal Berkahwin Tahun Ini, Doa Segalanya Dipermudahkan

Hiburan

Nelydia Senrose Bakal Berkahwin Tahun Ini, Doa Segalanya Dipermudahkan

Baru sahaja pulang dari menunaikan ibadah umrah bersama keluarganya, pelakon jelita Nelydia Senrose memberitahu beliau bakal berkahwin pada tahun ini dan selalu berdoa agar segalanya dipermudahkan.

Advertisement

Sebenarnya beliau sudah merencana untuk mendirikan rumah tangga pada penghujung tahun lalu, tetapi hasrat itu terpaksa ditunda kerana jadual kerja Nelydia yang agak padat.

Kalau doa saya dimakbulkan Insya-Allah saya ingin berkahwin tahun ini, saya berdoa agar dipermudahkan urusan tersebut kalau ia betul dan kalau bukan jodoh juga saya minta dipermudahkan.

Sepatutnya kami rancang untuk berkahwin hujung tahun lalu tapi mungkin belum masa lagi sebab itu tak jadi. Tahun lalu jadual sibuk dengan penggambaran drama.

Buat masa ini, Nelydia belum ingin berkongsi lebih lanjut mengenai perkara itu dan hanya akan mengumumkan tarikh pernikahannya sekiranya persiapan perkahwinan sudah 80 peratus siap.

Nelydia mula bercinta dengan seorang ahli perniagaan yang dikenali sebagai Hafiz sejak April 2018. Kami doakan agar segala perancangan mereka dipermudahkan.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. Nini

    January 14, 2019 at 12:44 pm

    Jgn sembang jer lh, kali ni biar betul ye Nadia, didoakn moga tercapai impian,umur pun bkn muda lg,zmn huha huha dh habis,fikir masa dpn plk.

  2. Faraj

    January 14, 2019 at 11:50 am

    aduii ni kali keLima….Mungkin Keretapi dh boleh U. Turn

  3. Anonymous

    January 14, 2019 at 10:40 am

    kawin laa cepat2… drama tu jgn sangap sgt sume nk kutip
    relax dulu… cari dated kawin sblm di uji.. kang melepas mesin atm

    tgk laa contoh ella & kakak dia tu.. kakak dia muda2 dulu dpt bf tangguh2… break off cari baru… tangguh2 breakoff cari baru… last2 kawin jgk.. dh kawin tangguh cerita lain pulak ikut stail ella… sibuk show sana sini sesi tuk cari anak tangguh… masa kawin ritu dua2 g ivf try bebyk kali mcm ctdk sure seronok main dgn anak dh skrg… balik2 bz nyanyi last2 tua gitu jer

  4. benci androgynous

    January 14, 2019 at 9:25 am

    buat rawatan kecil kan pori² di muka ko tu dulu ko tepek mekap atas lubang tu nampak mcm anak si aznah hamid kuakuakuakua

    • kakak

      January 14, 2019 at 9:47 am

      tiberrrrr. setan bebenor kau ye.

  5. Tk

    January 14, 2019 at 9:25 am

    Alhamdulillah. Moga dapat suami yg membimbing dan bahagia hingga ke jannah

Loading...