July 18th, 2019

Hari ini pelakon dan pengacara, Neelofa membuat pengumuman dia menarik diri daripada menyertai Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) selama dua tahun.

Keputusan tersebut dibuat kerana dia ingin memberikan tumpuan kepada bidang perniagaan. Biarpun tidak bertanding pada penganjuran kali ini, dia tetap akan memberikan sepenuh sokongan dan mendoakan agar penganjuran ABPBH akan terus maju.

Neelofa juga berkata, dia tidak mungkin akan melupakan segala kenangan indah sepanjang bersama ABPBH.

Sebelum ini, Neelofa pernah dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular, ABPBH 29 dan mempertahankan anugerah serta gelaran Pengacara TV Popular sebanyak lima kali.

Sumber Berita : mStar Online


29 responses to “Neelofa Umum Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular”

 1. Anonymous says:

  hina loh jgn tak hina korek aja lah ceta dolo2 kala ungkit ungkit selagi Allah bagi korang bernafas selagi tak tutup usia korang.semoga keturunan korang yang dah kawin berzuriat toh tak mendapat aib suatu masa nanti apabila kamu kamu jadi penghuni Tanah nanti.MUAHAHAHA..

  • Ummuweisz says:

   Ya betul… bergembira dan bergelak besar lah untuk setiap perkataan celaan yg dilemparkan kpd orang lain… Teruskan menambah saksi2 dan bukti2 di dalam sosial media, buat bekalan, apabila semua anggota badan kita dikunci drpd membela diri kelak…

 2. saiful says:

  alhamdulillah rezeki melimpah ruah neelofa

Loading...