Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Neelofa Umum Tarik Diri Dari Anugerah Bintang Popular

Hari ini pelakon dan pengacara, Neelofa membuat pengumuman dia menarik diri daripada menyertai Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) selama dua tahun.

Keputusan tersebut dibuat kerana dia ingin memberikan tumpuan kepada bidang perniagaan. Biarpun tidak bertanding pada penganjuran kali ini, dia tetap akan memberikan sepenuh sokongan dan mendoakan agar penganjuran ABPBH akan terus maju.

Advertisement

Neelofa juga berkata, dia tidak mungkin akan melupakan segala kenangan indah sepanjang bersama ABPBH.

Sebelum ini, Neelofa pernah dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular, ABPBH 29 dan mempertahankan anugerah serta gelaran Pengacara TV Popular sebanyak lima kali.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

29 Comments

  1. Anonymous

    July 18, 2019 at 7:11 pm

    Ade ke org nk bc karangan panjang dia tu??tls je laa tarik diri..ni bkn exam nk karang pnjg2…

    • Anonymous

      July 19, 2019 at 7:57 am

      x baca pon.
      aku terus baca komen korang hahahaha!

    • wakakaa

      July 19, 2019 at 11:32 am

      aku pun…. xbaca karangan meroyan lopak tu
      baik aku baca komen korang…

    • Anonymous

      July 19, 2019 at 11:34 am

      hahahahahahhaha, aku pong…

  2. Anonymous

    July 18, 2019 at 6:48 pm

    so ???
    org lain tarik diri xmeroyan tulis panjang2… relax jer
    level retis jgn nk acah2 artis erkkk… g buat cheap publicity jauh2 sana shuu shuu

  3. Kentot a go go

    July 18, 2019 at 5:23 pm

    Sebab da tak popular la,kang kalo kalah malu pulak die

    • Anonymous

      July 18, 2019 at 10:27 pm

      sejak kes zouk dan turban!

  4. Hai Guys

    July 18, 2019 at 4:46 pm

    Tarik diri la untuk PENGACARA Popular :-/ , Aku nak si Sherry Alhadad memang ketegori Pengacara Popular :)

  5. Kobes Bunga

    July 18, 2019 at 4:46 pm

    klu bisnes da makin maju, teruskan lah bisnes. bg peluang pada rtis lain pulak

    • Wekkkkkk

      July 18, 2019 at 10:26 pm

      Baguslah… tanpa Meletop ko akan terkambus dlm industri. Pergilah kejar fashion show satu dunia padahal bakat… zero!

    • wekkkkkkk

      July 19, 2019 at 9:27 am

      hai..apa khabar saudara ku..

    • unknown

      July 19, 2019 at 10:15 am

      Lofa ada bakat menjadi pengacara but masalah utamanya ialah Lofa ego & pilih “bulu”.. cara bercakap dan pembawakan nampak sgt dia ego & acah diva.. kalau artis level up2 dia layan ok but kl kalau artis tu so2 jer atas bawah atas bawah je dia pandang.. cakap pon nak xnak je.. d worst part Lofa x study background artis jemputan.. bila kena tegur ngan Nabil @ artis tu sendiri buat la muka ala2 innocent ala2 kengkonon cute tuh.. my 2 cents

      **ak suka pulak dengan gelak besar Lofa tuh

    • Anonymous

      July 19, 2019 at 11:21 am

      Lofa jadi pengacara banyak gunakan bahasa Inggeris which is no good bab Meletop rancangan bahasa Malaysia. Ramai Mokcik Mokcik Pokcik Pokcik yg tak faham aper yg Lopak cakap……….. kesian.

    • Aku

      July 19, 2019 at 5:36 pm

      Betul. Paling bengang bila tak study and buat homework berkenaan artis jemputan. Pengacara menda macam tu kalau semua taktau dan nak disuap. Come on Lofa kau dah jadi host Meletop dah lama kot. Takde improvement. Buka mata dan lapangkan dada ambil tahu industri seni tempatan.

    • Anonymous

      July 18, 2019 at 10:31 pm

      elok bersara pun okay. berlakon setahun sekali. huhu

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top