Written by Bella | February 16th, 2017

Sebelum ini peminat Lofattah merasa cukup teruja kerana khabarnya Neelofa dan Fattah Amin akan kembali bergandingan bersama didalam drama Hero Seorang Cinderella. Walaubagaimanapun, semalam Neelofa menerusi akaun Instagramnya memberitahu tidak akan berlakon dalam drama tersebut.

Menurut Neelofa, beliau enggan menjelaskan khabar agin beliau tarik diri atas permintaan pihak Astro. Segalanya akan diumumkan sehingga satu keputusan rasmi dimuktamadkan.

Saya faham dengan situasi sekarang dan lebih baik saya berdiam diri sehingga pihak Astro sendiri memberi kenyataan rasmi tentang isu tersebut.

Difahamkan, pengarah drama berkenaan, Michael Ang sedang dalam proses untuk memujuk Neelofa.

Erm, adakah kerana kontroversi panas dan gosip percintaan mereka membuatkan hubungan Lofattah dingin? Apa-apa pun kita tunggu sahaja pengumuman rasmi daripada pihak Astro. Memang kecewalah peminat mereka yang mengharapkan Neelofa dan Fattah untuk berlakon bersama sekali lagi.

Sumber Berita : Utusan Online

118 responses to Neelofa Tutup Mulut Isu Tarik Diri Daripada Bergandingan Dengan Fattah Amin

  1. Lagi baguih dia tak belakon says:

    Oh yeke. Syukurlah begitu

    84

    0
    • kikilala says:

      Peminat 2 ekor ni tolong la jadi cerdik sikit boleh tak? Nk muntah dah aku hari2 ada cerita pasal dorg

      55

      0
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Propa je ni. Lepas ni berlakon balik ngan patah sbb duit. Minah ni kan hipokrit n mata duitan

      23

      1
    • bbycumil says:

      Ooo gitu..thanks byk2 BN sbb habaq kat cek..penting sgt info ni kan..kalau tak xtau rasa mcm ketinggalan zaman..uweks

      weh dh pertengahan februari dahhhh..cukuplah cite lopa n fatah amin #bosan #hari2mukadorang

      29

      0
    • Anonymous says:

      Lopah nk berbaby-baby dgn RMS pulok!

      7

      1
    • Si Cantik says:

      Aku padankan muka si pengarah cina bapok tu jewwww.
      Wakakakakaakakkakakaka.
      Suke nyewww akuuu.
      Selama ni kau sibuk dgn rating aje kan. Sekali ,, hah,, hambeeekk kau. Drama kau x selesai lagi,, heroin dh tarik diri pulaaaaakkk ((kemungkinan nk jg hati RMS tu))
      Rasain loe !!

      11

      1
    • Nyampah lah says:

      Ya rabbi tolong la weh tak habis ke psl lofattah muntah ijau aku!
      Dah2 le tu, lofa cant even act, stop belakon terus lagi bagus.
      Kalau dah nak cari pengganti utk watak lofa tu, ambik la yg betul2 boleh belakon, ramona zam2 pun time blakon plan cinta tak jadi dgn fatah elok je aku nengok.
      Aaah tak kisah la ramona ke izara ke janji boleh blakon!
      Asalkan bukan lofa lagi la plis lahhhh!

      23

      0
      • Rindu PCTJ says:

        Haah ramona blakon dgn fattah dlm plan cinta tak jadi tu sumpah sweet!
        Better ramona dari fathia sbb fathia lebih besar, ramona kecik lagi so mcm sesuai dgn fattah..

        8

        0
        • Anonymous says:

          klu ramona y berlakon nti ssh laa nk buat “gosip” cinta tergantung tiada kesudahan..no gosip,no #lofatah,no rating,no fans taksub…kene cari jgk laa artis wanita bujang + gedik2 + ske cari publisiti murahan…cth : lofa antara y plg sesuai sbb memiliki ciri2 tersebut…kahkahkah…berlakon kayu kayan blkg cite…y pntg ranting maa,creat gosip murah,fan batak..hahahaha…

          4

          1
      • Anonymous says:

        lofa akan berlakon juga tu nanti…ini semua PROPA jer…..percayala cakap aku

        3

        0
        • spoiler says:

          TO : anon 10:22
          tau tak ini lah mslah industry msia tak berkembang,
          sbb nak kan ada isu mcm awk sebut tu lah,
          talent sebenar yg mmg boleh berlakon tidak dipandang.
          org2 mcm awk ni lah yg lagi merosakkan bakat yg ada.
          cite 7 hari mencintaiku, yg jadi hero tu pun dah kawin, siti saleha pun takde buat apa2 gosip, tapi sbb jln cite & pelakonnya bagus, org ttp tgk.
          sepatutnya mcm tu lah..
          so tak perlu kot nak cari yg buat publisiti murahan mcm lofa nih..

          6

          0
    • Anonymous says:

      honestly, by looks…fattah lg hensem dr RMS. tp dr segi poket sah2 la poket RMS lg tebal. kalau hensem fattah + poket tebal RMS ..mesti bulan ni jgk neelofa ajak kawen.

      9

      0
      • makcik siti says:

        poket dia tebal ke? setakat RMS tu sebab status, gaji kerajaan bayo… bukan business yang usaha sendiri…

        14

        0
        • mak c kina says:

          xkisah la dr mana duit tebal dia tu..yg penting title sultanah wanna be..

          7

          1
        • Mimi says:

          institusi diraja tak dibayar dari kerajaan rasanya. rasanya lah.
          diorang ada business sendiri kot warisan dari datuk nenek dulu.
          sebab teringat kes tun aminah adik tmj tu pernah kena bash sebab ada orang komen she can afford her lifestyle sebab pakai duit rakyat. lepastu ada yang clarify kerabat diraja tak pakai duit rakyat, tun aminah ada satu je rest kfc and then yg lain tu income dari estet ladang segala warisan dari zaman dulu.

          9

          1
  2. nor says:

    Bagusla…hang pun bukan best sgt belakun….BG org lain pulakla ,byk g pelakun berbakat…harap gelak mcm pontianak pastu tergedik2….adoiyai

    40

    0
  3. cik kacang says:

    bukan la nak ckp ape..mmg la fattah nampak sgt mengasihankan sbb dh la neelofa pilih kerabat, pastu kene hina plak dgn shanaz..tapi..bile pk balik.. ni sume karma.. karma sbb ape yg fattah buat kat sherry.. tinggalkan sherry sbb popuan lain..well.. what goes around comes around kan..rasanya sherry mst senyum je tgok fattah dibahan2 dan dipijak2 oleh neelofa n the family ????

    49

    1
    • Ak takminat dramaqueen says:

      Ko sehery ke????

      10

      19
      • Anonymous says:

        seherry pun join comment… yerlah.. sama cam shila amzah yg tak keruan berpisah ngan sanaz dulu… fatah pun makin popular sekarang… mau tak meroyan.

        13

        13
    • Dinlopeh says:

      Tu kalau tak sherry dah tentu emak dia.

      5

      17
    • Mak cik sebelah rumah says:

      Neelofa ingat istana suka2 je ke terima sesiapa masuk royal families? Dulu fazura dgn tmj tak jadi sebab istana tak mau terima orang yg banyak kontroversi jadi ahli keluarga diraja. Dengan erti kata lain, lagi busuk nama lagi la tak layak (And lagi satu mmg sebab bukan jodoh diorang so tu takpela). So yeah, siapalah sgt neelofa ni. Lahir2 tak pernah hidup susah and then grew up to be a billionaire pon orang tak hairan dah. Orang skrg ni pentingkan attitude je lofa. Terus terang, i used to respect you tapi skrg dah hilang rasa hormat tu bila dah jadi jutawan dia pilih2 pulak nak bergaul dengan siapa. Siap ikut taraf. Tak habis2 dengan bagi statement dah bersedia nak kahwin tapi gaya mcm diva nak tunggu golongan vvip yg masuk minang. Contohilah mizz nina. Dia anak orang kaya jugak, memang dari kecik tidur atas duit, international artist lagi tu. Tapi dia tolak tepi semua tu and tak kisah pon kahwin dengan noh hujan.they started from nothing to a happily married couple. Diorang mmg contoh terbaik. Penting sangat ke title untuk diri kau kat atas muka bumi ni? Hina sangat ke kalau jadi orang yang tak ada gelaran pun? At the end of the day, kita ni semua hamba yang hina jugak neelofa. No matter what title you have, semuanya sementara. Bila dah hidup senang ni, pls pls pls save yourself drpd tipu daya dunia ni. Bukanlah aku nak suruh kau pilih fattah amin pun. Aku pun menyampah baca gosip keling kau dua org. Tp mengikut track record kau, ex dan scandal2 kau hmmmm memang tak nak kalah

      39

      0
      • Anak dara sebelah umh says:

        Masalahnya dh kalau mak tiri RMS pn dr pembaca berita, apa cite lak?? Apa yg susah sgtnya mkck oi?

        1

        0
    • Anonymous says:

      Ko ni mesti sherry tak pon mak die tak pon adik beradik die. Lol

      10

      20
    • Cik Ros says:

      Sherry senyum? Suka fattah kena bash kettewwww? :p

      12

      1
    • Cik ros kebabom says:

      Sherry senyum? Sherry suka fattah kena bash kettewwwww

      8

      1
    • Teamjujur says:

      Anak beranak aadik beradik masuk bekap sehery kew ni? Tok nenek semua hajak lew skali

      2

      16
      • Anonymous says:

        Kaitkan sherry sorang sudah lah. Tak kelakar pun bila kaitkan family dia sekali. Itu biadap namanya.

        26

        0
        • Anonymous says:

          bese laa fan2 batak fatah ni….cam laa fatah tu maksum sgt x penah buat salah….dh mmg btl pun…skrg padan muka…hahahaha…asal org kutuk fatah je ckp fmly,adik beradik syerry…owh..please laa…otak kat lutut fan fatah ni…mmg sume nye bodoh…kesian fatah dpt fan camni..

          7

          2
    • Anonymous says:

      haha yela tu…semua itu drama smata2…

      0

      0
  4. HambaAllah says:

    Kesian jugak neelofa.semua org bash dia.padahal semua gosip media yg tulis cerita sebenar pun kita xtau.media pun suka pusing2 cerita..cara nk settle semua ni senang je neelofa n fatah amin buat press conference jelaskn hal sebenar baru semua jelas n terang tanpa mnimbulkn fitnah

    3

    13
    • Tak suka sotong says:

      Mslh lofa diam.. yg perlu bg statmen lofa bkn fattah.. since dia dgn kerabat. Fattah da kena bash. Kena bash ngan bakal abg ipa taiko pun bapa hari br lofa bg statmen .. eh tu kire statmen ke. Nk2 si botak tu nafi tuju kat fattah. Eh ke ade artis lain tgh promo buku.. bodo xsimpan

      29

      1
    • LOPAK AIR says:

      ENOUGH LA WEI…XYAH LA PRESS CONFERENCE BAGAI….KONON DPT SPM 10A…TAPI SMPI SKRG XNAMPAK PON SEGULUNG IJAZAH..PROPA JE MINAH NI…CAKAP BERBELIT2…..BAJET CUN….TERSERLAH PERANGAI DIA LEPAS BALIK HAJI….BOSAN WEI DGN LOPAK AIR NI…

      15

      1
  5. Bukan kerabat says:

    Senang je.. team fattah ke fans fattah kan semua perempuan.. hahaha mst ade yg bantai beli tdg lofa dulu2 kan.. try tukar beli tudung lain???? stp kali gosip nk bg naik market.. bosan lah. P kawen ngan amir tu

    12

    0
  6. Anonymous says:

    hello….smlm kan neelofa dah buat live IG story.
    bukan dia yang taknak tapi fattah yang taknak…please check ur facts.

    8

    6
    • Dude says:

      Please check your facts as well.Both fattah n lofa agreed to do it but astro decided not to proceed with it.Anyhow it hasn’t been finalized since there’s no replacement for lofa yet.So yeah just wait for an official statement from astro.

      16

      0
      • Anonymous says:

        fattah taknaklah….
        Michael ang dah pujuk…
        n neelofa pun dah cakap kat IG smlm

        3

        0
      • Layla says:

        Yalah Astro tak nak. Astro yg manjang count on controversies to see their products. Tak kisah la letak sapa pun berlakon. Intinya sama aja. Kena paksa kahwin, ada ex gila meroyan, keluarga kaya ( usually lelaki) and eventually jatuh cinta but with some horny innuendos in between. Oh and pelakon extra, all those yg mengacara hlive! Mak bapak pun recycle muka sama. What difference will it make? Industry kita macam tu jelah. Fans je gigih doayangbaikbaikpikiryangbaikbaik. And buat meet n greet, when artis berdua tu nampak sangat uncomfortable. Get a life la. Pegi baca buku buat book club ke apa.

        29

        0
        • Anonymous says:

          sokong ko….aku x de laa benci pun dgn fatah…bese2 je…nk kate minat giler2 pun xde….tp aku MENYAMPAH DAN MELUAT DGN FAN TAKSUB FATAH tu je…well,sbb kan fan batak ni laa secara x langsung fatah pun kne tempias..aku rs bkn setakat shanaz je y meluat,chef wan pun meluat jgk dgn fan batak ni…dan aku yakin rmai artis2 kat luar sne pun meluat cume cam bese kang nti klu tegur,sentap pulak fan2 batak fatah ni…xblh terima…kahkahkah…btw,xde sape pun y benci fatah cume x suka dgn sikap fan fatah y over…enough !!..sejak gosip lopak dgn RMS x psl2 fan2 batak fatah ni bash lopak and family…ko rasa??sape y cari pasal dl??

          4

          1
        • LofaHajjahPropa says:

          haha..sume drama swasta..since when astro xmo rating tinggi..xmo cite letop2..sbnrnye retis dia yg xmo…(which reason being tentula nk jage hati someone somewhere)…bukan ssh sgt nk bc taktik ni ponn..puiii

          0

          0
        • Jiji says:

          Haha….bukan astro tak nak…nelopak yg x nak…nak masuk istanak kot…haruslah kurangkan kontroversi…wek

          0

          0
  7. Medinascarftobelaunch says:

    Bagi lah fattah heroin yg lebih muda lagi la. baru best tengok. Janna Nick pun cantik juga. Baru padan sikit. Dia ni dah tua, panjang akal pulak tu. For her yg penting bisnes masyuk, lepas tu bila dah kaya raya, keluarga kutuk dan hina fattah. Tu yg harap sgt dpt berlakun ngan fattah lagi. Mana tau dah ada produk baru nama Medina dah menanti nak launch. Fikir lah sikit. Sejak tengok ig live dia baru ni terus tak suka. Nampak sgt pura2. Sedih konon fattah tak nak berlakun dgn dia lagi. Tapi lepas tu share gambar happy gelak2 celebrate birthday dgn hadiah yg byk. Cukuplah dipermainkan selama ni.

    48

    3
  8. Sabahbilang says:

    To be profesional neelofa..knpa tarik diri? Gandingan korang bdua belakon mmg sweet,pduli org nak ckp apa..hdup u,knpa nak org control u?micheal ang sndri sdg pujuk awk,think postf lah..jgn biarkan bf u kalau btl RMS tu minta awk buat mcm tu alaa tak best lah lofa.. Jgn biarkn pminat or penonton makin rendahkan u,please lah lofa to be profesional..suka tgk awk and fatah berlakon,i foll0w u ;-)

    0

    68
    • Zainab II says:

      You still don’t get it kan? Alahai dik. Bagi la Fattah heal. After all, lofa looks much older than him, kalau nak lofa kena cari hero muka er seasoned sikit ????. Lofa pun tak best sangat actually berlakon. Gaya tudung n pakaian sama aja masa berlakon n mengacara, so kadang2 saya pun tertanya Artis malaysia ni memang jarang get into character kan. Kalau kat luar n kat dalam drama u sama aja baik ambik I. I pun boleh tahan lawa. Buke oghe Pasir Mas though, a Kota Bharu born n bred. Lagi ilir ????

      10

      2
  9. Mentolampu says:

    Dia tak tarik diri. Fattah yg x mu bergandingan dgn dia. Dia ni nak sangat berlakun dgn fattah tu. Nanti bisness makin masuk. Keluar nama tudung baru medina nnti. Astro tgh cari org lain yg serasi dgn fattah.

    14

    1
  10. ntahla sape says:

    i dislike u, lofa. mcm kurang akhlaq dah u n ur family. nampak mcm u propa. x yahlah berlakon lagi. just concentrate on your business. what i see now, semuanya kepura2an.
    if nk go on dgn raja muda selangor tu, silakan!,
    maybe taste u , org mcm tu.
    better kut. sesuai dgn u n ur family.

    39

    0
  11. Anonymous says:

    Ntahlah sape,english u so broken lh nxt tme tulis mlayu je k?

    1

    3
  12. johnny bravo says:

    IRRELEVANT !!!. Nara ni bias, suka sngt siar kesah minah gedik sekor ni, menyampah. Tak habis2 dgn kesah2 mengarut dia. Nak tutup mulut pun nak kecoh ke….aduuhh…

    15

    0
  13. anon says:

    Kenapa raja or vip skrg suka sngt nak berkawin dgn golongan bawahan mcm artis2 ni ye. Duk berlakun & bersentuhan dgn jantan…..hmm…tak paham aku.
    Patutlah lopa sekeluarga dgn mak bapak dia gih mekah sb nak doakan supaya dijodohkan RMS…. Haritu duk sebok ckp psl doa utk dpt jodoh kat mekah, rupa2nya mengidam nak tackle rms. . dlm pd tu duk layan jantan fattah tu…

    16

    0
  14. Anonymous says:

    Artis malaysia…kontroversi memanjang…belakon dh lh ntah ape2…cerita pulak semua asik berangan je…tk mendtgkan faedah…tgk cerita haji bubur lg bagus..ada gak faedah berebut nk pergi haji…cerita melayu berebut jantan berebut harta berebut anak…tu je lah kekdahnya…penuh angan2 mat jenin

    7

    0
  15. Anonymous says:

    Neelofa kalau dh mmg gatal.bijik nk jdk isteri kerabat tk pyh berlakon…makin ko besuara makin muka keluar kt blog ke media social ke makin teserlah kehuduhan perangai ko ni…shut up and please learn how to be a nice lady..bukannye belagak suci..tp gelak mengalahkan mak lampir

    17

    0
  16. Sam says:

    Larhhhhh akhirnya baru nak senyap??? Igtkan since dapat 10A lagi cepat tangkap yg ko tu better senyap no comment dri awal kontroversi. Ni memanjang kasi contradicting statements eww. Lepas tu salahkan fans. Vudus sangat act.

    Lepas ni bila dah kawin dgn RMS tu harap harap ko dok la kt istana tu senyap senyap. Please la jangan bajet ala-ala kate middleton plak. Buat semak je ko ni. Muak la wei family gila glamer + propa ni.

    16

    0
  17. Anonymous says:

    Berbelit2 la….twister everywhere

    4

    0
  18. Moon light says:

    Korang tak perasan ke produk baru dia tu nama Lady Loffa. Lady tu gelaran bangsawan ala2 kerabat diraja kat Britain tu. Tak dapat letak nama raja ngan tengku letak la Lady….nampak sangat dah tu…dah x dpt sorok.

    24

    0
  19. Saper2 je la says:

    Ape kena kome ni nara…..bella? Mmg hari2 kena kuar citer 2 ekor retis ni ke??? Gelinya bila jenis yg hadap dgn retis2 smp level si nara ni…..eeee mcm budak2 sekolah yg tengin2 tu aje…yark!!!!

    13

    0
    • Mental says:

      Geli2 pun komen gak kat ruangan aritis nara nih, eh geli pulak aku baca. Nampak sgt ambik tau gak. Geli tak payah ambik tau la kalau level dah tinggi sangat.

      1

      5
  20. Anonymous says:

    Rms tak kasi la berlakon dgn lopak. Kang kalau lopak buat jugak melepas jadik queen pulak ????

    2

    0
  21. Anonymous says:

    next drama tolong jgn bagi artis2 ni sebok duk jual product diaorang. focus jer kat lakonan.
    neelofa ni fikir nak buat duit jer. stop pushing fattah to act with u. u r just using him…that’s why dia xnak berlakon dgn u.

    7

    0
  22. Victoria becks says:

    Satu je nk ckp keshiyan #lofatah fan ..hambik korang..ni pompuan yg korang puja sgt..pg beli tudung dia sbb cite tu punya psl..dia ni jenis mempergunakn fans dia kaw2 untuk tujuan biz bknnye dia appreciate sgt pn korang..dlm bab fans aku puji ayda jebat..tu baru reti respect & sayang fans..ni ko guna peminat ko slagi bole..peminat pn rela jdk kuda…hmmm selamat berhuuhuu lofatah fan..sekian

    4

    1
  23. Anonymous says:

    ada org ke nak beli tudung baru lofa?
    design mcm sama jer dgn yg dulu…apa daaaa

    1

    0
  24. Upin Zai says:

    Tak cakap lagi baik rasanya bila isu sebegini.

    0

    0
  25. Lady Gagap says:

    apa yang boleh d’ungkap getis, getis pergi mampos 2 ekor ni sgt borink cite lain boleh tak

    1

    1
  26. Antikutuk says:

    Cuba fattah tu dari golongan kerabat atau anak org2 ternama. Berani ke family dia nak hina2 mcm tu? Ampu lagi ada. Astro pun tengok juga benda tu. Tak kan dia nak biarkan pelakun bawah naungan dia dihina dan dikutuk oleh jkeluarga heroin sendiri. Dia pun bertgjwb jaga nama baik fattah. Sbb tu Astro hold dulu heroin cari yg lebih sesuai dgn fattah. Walaupun sidia tu tergedik2 nak sgt berlakun lagi dgn fattah tu.

    14

    0
  27. Anonymous says:

    Ganti dgn Mira Filzah….

    5

    3
    • Lady Mira says:

      Yes setuju! Mira Filzah memang nampak serasi ngan fattah. Sama2 malu2 gitu. Jeling2 manja. Tak gedik dan x pura2.. Family pun sama2 ok…sekufu. bersopan sikit. Barulah padan.

      3

      6
  28. Anonymous says:

    Ada species mata DUITAN …ada species mata DARJATAN….

    1

    0
  29. Anonymous says:

    Kalo tutup mulut nak makan camner?

    0

    0
  30. putri says:

    how about gantikan dgn Fathia..:))

    4

    1
  31. Anonymous says:

    pesanan untuk fattah…better undur dirI…cik neelupa..aku harap aku dengar balik rakaman kau kat IKIM.fm dulu..fattah..keluarkan produk sendiri dan kukuhkan ekonomi kau bro..guna peluang sebaik mungkin,,nak keluarkan baju melayu?keluarkan sekarang..

    3

    1
  32. anonymous says:

    dari IG live lofa, dia kata Astro yg tak nak dia. Banyak sgt kontroversi kot. Dia dah siap2 nak promote tudung Medina plak. Dlm otak dia $$ jer….dia tak pedulikan fans2 dia. Saya pernah komen dlm ig dia kenapa dia nya “quotes dgn dia nya ckp2” semua tak jln seiring, mana tekelung talk dia yg dgn prof Muhayya. Kena delete you all

    2

    0
    • kk says:

      tu name nye cakap x serupa bikin, dulu lopa gak yg bukak mulut mengiyakan akan act skali dgn fattah, fattah tak cakap ape pon, skrg ha amek ko pastu nak diam konon victim..chittt

      1

      0
  33. Anonymous says:

    Macam ni la. Peminat lofattah Dah2 lah nak jodohkan diaorg tu. biar la lofa tentukan jodoh sendiri. Yang nak kawin tu dia. Yang nak hidup dgn laki tu dia. Jangan bagi pressure Kat lofa. Fattah tu masa dia x nak sherry lagi mcm tu la rasa Kena Tinggai. Kalo aku mcm fattah pg la masuk kelas vokal masuk kelas lakonan. Skrg ni mmg la org minat mu. Nnt Dah lama2 xda org heran. Kalo famous pasal lakonan xpe. Ni menghrpkn muka je…wake up la lofattah fans move on. Bagus korang tentukan hidup sendiri dr pkir org lain punya hidup.

    5

    0
    • Anonymous says:

      i like ur comment….ni aku nk bgtau, fatah mengharapkan sgt2 kat fan dia..tau sbb ape??sbb x lme lg ABPPBH der….mne tau kot2 fatah dpt ‘bintang paling popular’..wlpn berlakon 2,3 drama y femes satu drama je…kuang kuang kuang…nyanyi pun kelaut pasifik…sbb tu fatah senyap je..nk nmpk seolah2 cam dia baik..secara x langsung org akan undi dia beb…agak pelik jgk bl fatah diam psl isu ni..klu x dl,bl lopak ckp esok fatah pun akn bg statement…

      3

      1
      • koko lee says:

        Sepatutnya fattah nasihatkan fans dia tu jgn mengutuk n mencaci org walaupun artis kesayangan diaorg tu kena bash. Biaq la fattah sendiri yg pertahankan diri dia. Ni x tgk la perangai fans dia tu. Habis mak bapak org tu kena tempias. Tak yah dah gandingkan diaorg blakon mcm xda org lain. Aku dah muak dgn kisah dua org ni. Stop hastag lofattah bagai.

        0

        0
  34. Anonymous says:

    sapa sherry ni femes ke dia?

    0

    0
  35. Anonymous says:

    Terbayang kalau Lofa berlakon HSC. Dah la banyak adegan panjat-memanjat tembok. Mesti nanti ayat dia ialah “You… Tengok la ni you, heels I patah.” NEXT…!!!

    2

    0
  36. pink pink says:

    MA xyah la susah2 kan diri pujuk mujuk ni..fenomena lofattah ni dah hbs hokey..klu ko ambik jugak couple ni,aku takut xde org tgk je…ke ko yg x move on..hahaha

    1

    0
  37. Anonymous says:

    mohon #lofattah buat semayang hajat supaya dorang berlakon sama

    2

    0
  38. Ros says:

    Dan anzalna tersenyum melihat kemeroyanan dan kemurahan lady lofa. Mixed lah konon tapi perangai mcm melayu. Cheap.

    5

    0
    • Ohyeah.. says:

      Ros

      Ko cuba explain kt aku mcm mana perangai
      Melayu yg ko pandang hina sgt. Bosan betul lah dgn manusia yg dok main isu bangsa kt sini.

      5

      0
  39. Tipu muslihat sidia says:

    Nak berlakun ngan fattah sbb nak goda fattah lagi. Bagi fattah makan masakan dia. Tudung laku berjuta2. Fattah ikut je telunjuk dia. Kena tengking kena sergah diam je. Dah sayang la katakan. Akhirnya merana makan hati bila org tu pilih anak raja kaya raya. Tinggal lagu je mendayu2. Jangan tergoda lagi ye fattah, beringat tu. org cantik ni byk tipu muslihatnya. …yg sudah buat pgjran.

    7

    1
  40. patahseribu tanah berlopak says:

    memang bodoh bin bahlol bertingkat tingkat fans2 neelofa dan fattah.sampai nak solat hajat mintak dua makhluk tuhan ni kawin.kan lebih bagus lepas solat korang berzikir berselawat atas nama nabi kita.Nabi Muhammad S.A.W..korang ingat nanti di akhirat neelofa dan fattah bleh tlg korang ke bleh ucapkan terima kasih kat korang ke.entah2 korang sendiri belum bertemu jodoh korang.blum kawin. bodoh nak mam_ _ _(korang sambung la sendiri)..

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Kalau betul ko ditakdirkan jdk bakal permaisuri selangor…please beguru ngn mak mentua ko ye..dr awal tk sombong..dh kawen br org kecoh…ko ni belum ape2 dh kecoh..lepas ni dh kawen menyombong pulak

    2

    0
  42. X Minat Lopak says:

    Bagi peluang la heroin HSC kt Janna Nick atau Fathia… lagi cantik… tinggi pun cukup… x yah la dlm rumah nnt pakai heel 8 inc… putih pun putih… berlakon pun selamba… X mo la si lopak perasan lady la sgtttttt…

    2

    0
    • Heels says:

      Tu yg pelik…dlm umah, dekat taman ats rumput pun pakai heels tinggi ya amat. Mcm x logik je. Nasib baik masuk masjid tu x pakai heels. Hadooooiiii..

      2

      0
  43. istana reject says:

    tarik diri? bukan fattah ke yg tarik diri ko merayu rayu sampai dtg set skop production 3 -4 hari lepas? pui punye betina

    2

    0
  44. Anonymous says:

    pergi mekah upload instagram. jumpa ustaz upload instagram. pergi dating?

    0

    0
  45. Anonymous says:

    sedih larh selangor dapat permaisuri macam dia ni.

    0

    0
  46. Anonymous says:

    RMS pun satu hal..dr amik lofa..baik ambik aku je..sah2 aku low profile sape pun tak kenal hahaha

    0

    0
  47. mira says:

    kate professional?? puii!!

    0

    0