Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Neelofa Tidak Kisah Fesyennya Dipersenda Dan Dikecam Netizen

Selalu ingin tampil dengan gaya terbaru dan berani mengetengahkan fesyen yang agak unik, selebriti popular Neelofa sering sahaja dipersenda dan dikecam oleh netizen. Namun, beliau sebenarnya tidak pernah ambil pusing dengan hentaman netizen dan memberitahu apa yang beliau lakukan itu bukan sekadar untuk suka-suka sahaja.

Advertisement

Saya seolah-olah menjadi bahan jenaka mereka, namun saya tidak pernah ambil serius semua itu. Jika saya meletakkan diri sama seperti mereka, saya tidak akan ke mana-mana. Saya tahu apa yang saya buat selama ini, malah sendaan itu sebenarnya menjadi ruang untuk saya memperbetulkan kelemahan yang ada.

Saya sentiasa ambil selangkah ke depan kerana jika tidak, saya sama seperti mereka yang gemar mencari perkara negatif. Dalam berfesyen, saya suka bereksperimen dan ada kalanya agak berani. Tetapi, saya sentiasa berusaha untuk melebarkan sayap dalam bidang fesyen dan kecantikan di luar negara.

Hasil beliau menggayakan fesyen menarik akhirnya membuahkan hasil. Menurut Neelofa beliau akan ke London dan Paris pada bulan hadapan untuk menandatangani kontrak dengan agensi fesyen di sana.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

60 Comments

  1. Prff

    October 31, 2018 at 12:17 pm

    free jer la Lofa lagi cantik. Boleh ko berfesyen mcm2 stail.

  2. alfie

    October 31, 2018 at 10:11 am

    Sebenar nya si Lopak ni tak popular sangat dan dari kutukan dia terima memang dia tak ada banyak peminat pun. Dalam satu keratan dari World of Buzz,pakar IT kata Satu juta followers dia ada lah FAKE macam si Pahlawan Bugis Najib tu!!!

  3. I

    October 30, 2018 at 3:38 pm

    Kenapa nk benci kutuk sgt ngan lofa..dia tak kacau pun laki n idup kau org..tak suka fesyen dia jgn ikutlh..takyah nk tambah dosa Kita..simple

    • Anonymous

      October 30, 2018 at 4:48 pm

      selama ni pun lopak hidup in industry bukan sbb bakat.. dia cari nama melalui sikap & fesyen hodoh2… nk kacau pakaian muslimah jgn jd retis diam2 buat pusing kelantan jer sane sudeh…
      mcm tak biasa pulak selama ni lopak sanggup jer dikutuk asalkan nk nama… jgn kacau program meletop majority hak pembayar astro minta dia blah k

    • Anonymous

      October 30, 2018 at 6:30 pm

      Hti busuk ko nie…

  4. Anonymous

    October 30, 2018 at 3:24 pm

    humm..kalau si lofa ni macam fesyen Victoria B dalam ig terkenkang dalam shopping beg maunya komen sampai 1k-5k

  5. Anonymous

    October 30, 2018 at 12:24 pm

    aq bru persaan aq fikir btul2 beg kat kpla dia mcm tular kat mana2..rupanya topi leather ada jual toh kat luar negeri prnah thinking nak beli pkai musim hujan or snow..tpi klu time hujan tak bole lh..y topi besar toh pun like topi Thailand.. Vietnam..
    so bagi aq mana ganjilnya fesyen dia…mna y tak kenanya…ishhh ishh

    • Anonymous

      October 30, 2018 at 1:48 pm

      klau dh penjilat..semua yg busuk jdi wangi

    • Anonymous

      October 31, 2018 at 2:19 pm

      fattzura fans ke?

Loading...
To Top