Written by Bella | October 23rd, 2019

Bijak mengatur perjalanan hidupnya, selebriti Neelofa telah meraih pelbagai kejayaan sehingga ke tahap antarabangsa. Pengaruhnya begitu besar bukan sahaja dalam bidang hiburan tetapi perniagaan.

neelofa

Meskipun namanya kini berada di puncak populariti, Neelofa memberitahu dia tidak pernah terlintas untuk memburu gelaran ‘Datuk’.  Ada pangkat ataupun tidak, beliau tetap gembira dengan apa yang dikecapinya.

View this post on Instagram

So humble! ❤ #Neelofa #VideoNeelofa

A post shared by neelofa fans (@lofa.videos) on

Saya rasa kalau saya dapat Datuk pun, I don’t think I will accept it. Because, saya rasa terlalu ramai sangat orang ‘berdatuk-datuk’ sekarang.  Ia tak membezakan apa-apa pun. Im still living the same life.

Baru-baru ini, ramai yang kagum dengan kemenangan membanggakan Neelofa di Influencer Awards 2019 Monaco yang berlangsung di Monte Carlo, Monaco. Neelofa membuktikan, walaupun apa jua halangan iaitu dikecam dan sebagainya, beliau tetap tidak putus asa dan mampu mencapai kejayaan.

Sumber Berita : Media Hiburan

Kredit Video: Instagram Neelofa Fans

6 responses to Neelofa Tidak Buru Gelaran ‘Datuk’

  1. Anonymous says:

    mari kita berpindah ke cari forum. com. my…bah. hiburan tempatan. macam2 ada.

  2. Anonymous says:

    Betul tu aku pupun nampak up kat lopak sbb bini nara pakai turban digital pi korea …

  3. Mat Ronggeng says:

    Semestinya team Lopak bayar si Nara ni up kan gossip pasal dia. Sedekah sehelai 2 tudung kat bini Nara… kembang kempis lubang idung bini Nara pakai tudung lopak gi overseas…. Gituuuh.

  4. kenyataan says:

    Kan Nara mmg up Lopak ni tk kisah ada cerita ker tk dia ttp cari perhatian utk Lopak, ntah apa dia dapat backup sgt si Lopak ni..ramai lgi yg berjaya harumkan nama Negara nara tk up pun tpi klau Lopak cepat jer

  5. hello says:

    So?

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply