Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Neelofa Tersilap Muat Naik Foto Tidak Berhijab

Netizen terkejut saat selebriti popular Neelofa memuat naik foto dirinya tidak berhijab di Insta Stories semalam.

Advertisement

Bertindak pantas dengan memadam foto berkenaan selepas ia menjadi tatapan umum, Neelofa tampil menjelaskan perkara sebenar dan memohon maaf atas apa yang berlaku.  Sepatutnya foto tersebut dikongsi dengan teman rapatnya sahaja.

Terdahulu, Neelofa memuat naik foto sedang memakai topeng wajah (masker) dengan kapsyen mengatakan suntikan steroid membuatkan kulitnya kering dan wajahnya bengkak.

Ramai juga yang menyangka mungkin akaun media sosialnya itu digodam. Apa-apa pun, beliau bernasib baik kerana cepat menyedari kesilanpannya itu sebelum ia menjadi lebih sensasi.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 Comments

  1. Anonymous

    January 14, 2019 at 2:54 pm

    lopa ni baru aje org puji die gi umrah tu ari kemain tutup semua and nampak sweet aje, serius die nmpk lawa n sedap mata memandang. tapi time tu aje lah. balik Msia semua hilang hehehe

  2. Anonymous

    January 14, 2019 at 2:29 pm

    hajah rambut karatzzz…kelas

  3. leez

    January 14, 2019 at 2:09 pm

    kalau caption tu macam bukan untuk close friends je. lain kali share kat group wassap ye lofa. and your apology pun macam tak menyesal

  4. Alanice

    January 14, 2019 at 2:04 pm

    Mntk AADK siasat

  5. shyue

    January 14, 2019 at 1:14 pm

    buka tudung je laa lofa. makin lama makin skt mata tgk fesyen dia ni

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top