Neelofa Tampil Lip Lap Dalam Majalah Cosmopolitan Jun 2012

Hiburan

Neelofa Tampil Lip Lap Dalam Majalah Cosmopolitan Jun 2012

Adakah masuk akal penggunaan lip lap untuk tajuk entri Abang Nara di atas? Abang Nara tak berapa tahu baju perempuan, tetapi rasanya baju yang Neelofa pakai untuk majalah Cosmopolitan edisi Jun 2012 akan bersinar seperti lampu sekiranya keadaan gelap. Mungkin pembaca BeautifulNara yang lebih arif tentang fesyen dapat membantu Abang Nara.

cosmo neelofa

Advertisement

Jangan lupa untuk mendapatkan majalah Cosmopolitan Jun 2012 sekiranya anda peminat Neelofa.Kalau bukan peminat pun rasanya tak salah untuk membeli kerana banyak info lain yang boleh didapati daripada majalah ini. Tak gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

195 Comments

  1. emmm

    June 1, 2012 at 12:10 am

    emm ado jugak eh yg gilo ngaku jadik neelofa kt atas ehh..siap baking powder lagi..

  2. lihatlah ketiak ku yg dah diedit jd tegang dan cerah

    May 31, 2012 at 5:49 pm

    eeeiiiii…geli!!ketiak sana sini.sib baek editor dah edit nmpak cerah sumer..kalo takkk..kecut jer kulit ketiak tu.dia ni kan,mak dia brtudung bagaiii..takkde rasa ke nk advise anak skit agr hormati hukum hakam agama?apa punya mak.nelopak ni kan masih lg dibawah tggungjwb dia,dosa mak bapak yg still tanggung.lain la dia dah kawen,laki dia plak yg pikul dosa berkepuk.aku sungguh2 tak paham dgn mentaliti dan pahaman islam masyarakat melayu kelahiran kelantan bumi serambi mekah ni!!(aku tuju ayat ni utk kuorga dia jer ni).kuorga yg pasan kononnya berketurunan cantek2 belaka.cantik luaran jer laa..didikan agama hampehhhhhhhhhhhhh!!!!!

    • Pondan Beriman

      May 31, 2012 at 7:38 pm

      ok sikit dari ketiak berbulu kamu…. jangan marah yuollss

  3. lydia

    May 31, 2012 at 7:59 am

    so neelofa tak leh la marah orang keluarkan gambar berkemban dia dulu tu sbb skang pong sama je seksinya. ..

  4. timbunan lemak air

    May 31, 2012 at 1:12 am

    baju dia tak cantik la..tambah plak ngan pose macam tu..bukan comopolitan ni supposedly majalah berkaitan fesyen jugak ka..?..dah nampak macam majalah apa ja..

  5. elle

    May 31, 2012 at 12:00 am

    kelakar bca stgh komen kat atas ni..stgh tu bekap gile mende yg sah2 tak elok sesangat. Secara general aku stuju ngan pndapat triple H…iskk…klu stakat nak jadikan sesorang sbgai inspirasi n idola khusus utk academia rase ta sesuai gak nak look up to cik neelofa ni..ramaaaaiiii sesangat individu yg lebih berjaya academically b’banding die ni..haishh..ta paham aku ape perlu idolakan artis…ta kire la die bijak ke ape ke… dlm dunia ni ada org yg pandai belajar tapi tak smestinya dia bijak… contoh mcm artis kat atas ni la…fine, dpt 10a’s, kira pandai la tu especially among artis2 kan..tp sedih dowh, ta pandai pilih baju sopan, tak pandai jaga kehormatan diri…tak bijak dowh..lebih tepat jahil… So what’s the point of being smart and acing in in studies?
    Mmg la kalau tak pandai (mcm cik neelofa ni) pun ta menjamin akhirat kan.. Tak kisahlah apa pun agama jgk yg paling penting kan… Baik agama insyaAllah baik la yg lain.. So ta kisah la kita ni pandai sgt2 ke, cantik/cun/hensem sgt2 ke, kaye sgt2 ke, tapi klau ta jaga agama, smua tu ta berguna da…
    Aku ckp cmni bkn sbb prasan aku baik n alim wey, cumanya aku pun ade akal utk pikir..apa yg aku nampak salah, takan nak cakap betul kan..

    But seriously aku sedih dgn keadaan industri seni malaysia skrg ni..apsal takde guidelines utk pemakaian artis eh? skrg ni bnyk btul tgk artis perempuan kita bedal je pakai seksi nak mamposs..dah tu plak tayang kat cover mag lg haa, budak2 kecik lalu depan kedai runcit pun bole tengok2…dlm tv, muvi, drama, konsert, mag, iklan semua aku tgk artis sesedap je pakai ketat gila, pendek gila, tunjuk kulit bnyk2 (mcm artis atas ni)..sedih btol.. Artis antarabangsa (contoh kpop) pun sama, dorang takde beri guideline pemakaian ke, tgk pakai hot pants jek buat konsert. Sadis! Mcm mana tak rosak budak melayu?? Sedih gile.. Gov should do something about this, if they really care..but obviously they don’t?

    • Kenapa kes rogol semakin menjadi-jadi?

      June 5, 2012 at 1:22 am

      itu kamu kena tanya najib. sebab dia luluskan 2 juta untuk kangkang kpop. gadis bertudung tanpa segan silu berjoget dengan aksi kangkang terbuka mereka.

Loading...