Neelofa Tampil Lip Lap Dalam Majalah Cosmopolitan Jun 2012

Hiburan

Neelofa Tampil Lip Lap Dalam Majalah Cosmopolitan Jun 2012

Adakah masuk akal penggunaan lip lap untuk tajuk entri Abang Nara di atas? Abang Nara tak berapa tahu baju perempuan, tetapi rasanya baju yang Neelofa pakai untuk majalah Cosmopolitan edisi Jun 2012 akan bersinar seperti lampu sekiranya keadaan gelap. Mungkin pembaca BeautifulNara yang lebih arif tentang fesyen dapat membantu Abang Nara.

cosmo neelofa

Advertisement

Jangan lupa untuk mendapatkan majalah Cosmopolitan Jun 2012 sekiranya anda peminat Neelofa.Kalau bukan peminat pun rasanya tak salah untuk membeli kerana banyak info lain yang boleh didapati daripada majalah ini. Tak gitu?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

195 Comments

  1. annagurl

    May 30, 2012 at 8:56 pm

    apa kenalah artis skrg ni..abg nara, cuba buat survey sikit…kenapa artis wanita skrg suka sgt nak tnjk breast besar? mcm berlumba-lumba plak breast sapa yg plg sexy n besar…x tkt dosa ke?

    • kopontktau

      May 31, 2012 at 6:23 am

      dosa? wat’s that?

  2. kurakura

    May 30, 2012 at 5:24 pm

    sedap

  3. lihatlah bodyku ini abg KJ..

    May 30, 2012 at 5:23 pm

    aku kalo budak minah senget ni dress up,lgsg xde apa yg mgkagumkan aku.nudak tak matured.balik2 duk ulang tayang tahap akademik dia yg so-so jer tu.muka camni biasa2 jer la.xde apa yg nak ditenungkan smpai 2x.aksi pun cam artis simbol seks jer.kengkonon nak bagi khairy jamaluddin terliur la tu!kuang2x.bagai nk rak dia puji si kj.gelihati aku.lain la muka pajurah,very the different.potogenik!

  4. whatever neelofa

    May 30, 2012 at 12:11 pm

    Seriously bosan. Aku tak nafikan Neelofa ni cantik tapi kalau dia tonjolkan diri dia dgn imej yg lebih senonoh, aku rasa akulah org yg pertama yg akan like dia dan respek dia sbg seorang yg berkaliber. Tapi, gambar2 dia mesti nak melentikkan dan menonjolkan kedua buah dada yg disangka mantap. Secara tak langsung aku dapat tangkap kegedikan dan sikap bimbo dalam diri dia yg hanya nak membuktikan dia cuma berminat untuk menjadi objek seks buat kaum adam. So what if yr education level is sky high??? U r no difference frm all the rest of the wannabes. She’s not the only one with good assets, ramai lagi, even yg bukan artis pn punya good assets. So kenapa perlu bangga dgn kelebihan lemak di dada tu. Fr me it’s no big deal, u can see this sort of images kat mana-mana skg, semua nak jual seks. I’m not jealous, but seriously,if this sort of image yg dia nak tonjolkan, tell her I’ve seen better.

  5. sarah

    May 30, 2012 at 10:30 am

    I’m not bias, xkn la I have to write in every entry. I have other works to do as well.You should get the idea when I mentioned ‘What will you give the answer to Allah in the afterlife for all the photos of women who didn’t cover their aurat that you posted’ and ‘I beg you please change this blog into sth else’ . Those are referring to all and to get rid all of the photos.

    • MissH

      May 30, 2012 at 11:24 am

      Sarah – are you Looffah big sister?? cuz the way you backing her as if your are one of her family member too, Please advise your sister tu, bukan tak boleh jd artis, tp sebagai seorang muslimah, kami amat bersimpati dgn artis muda sekarang galak sgt nak tunjuk aurat sampai takde batas mengalahkan artis barat yang dah tentu kafir! Sungguh memalukan!! Such a pity child, when you raised in the very rich family tapi takde siapa nk nasihat anak/adik beradik yg sesat!

    • sarah

      May 30, 2012 at 12:50 pm

      Did you read my previous comment? I’m suggesting sth to Abg Nara. I’m not related to Neelofa and not even her fan=)

Loading...