Written by Bella | December 5th, 2017

Sejak “kisah cinta” Neelofa bersama Fattah Amin terputus di tengah jalan, ramai peminat Neelofa sering merasakan beliau sedang berduka dan tidak boleh “move on” lebih-lebih lagi selepas Fattah baru-baru ini sudah berkahwin. Macam-macam komen tentang Lofattah yang sehingga hari ini masih lagi belum reda sehingga berlakunya ejekan antara peminat Lofattah dan Fattzura.

Hakikatnya, Neelofa sudah lama meneruskan kehidupannya dan enggan lagi terus dikaitkan dengan Fattah. Malah, menurut Mary Jane menerusi portal Utusan Online, Neelofa kini sedang rapat dengan seorang jejaka dan mereka sudah sampai tahap rindu-rinduan dan bersayang-sayangan.

Khabar yang cukup selesa di pendengaran Mary Jane, difahamkan ada ‘seseorang’ dan pihak tertentu yang sedang cuba hendak mengintai hati Lofa sekarang ini. Katanya, sudah sampai ke tahap rindu-rinduan, sayang bersayang, tak bermesej asyik terbayang-bayang di pihak sebelah sana tu. Siapa itu? Kena tanya tuan badan. Lofa seperti biasa tak suka bercerita soal peribadi, tetapi kalau betul bermula episod cinta yang menarik, dia tak akan sembunyi.  Takkanlah selama-lamanya nak berdendam air mata mengenangkan cinta tidak kesampaian lepas putus dengan insan yang dia sayangi sebelum ini.

Jika berita ini benar, kami harap “hubungan” Neelofa dan jejaka tersebut akan menjadi. Siapa tahu mungkin mereka ada jodoh bersama bukan?

Sumber Berita : Utusan Online

125 responses to Neelofa Sudah Buka Pintu Hati Untuk Bercinta Semula?

  1. Lopes says:

    kemain ko kan BN klu up pasal lopak…elok je sumenya,,,,

    73

    0
    • Fattzura says:

      Tak tau ke si BN ni peminat setia lobatak?? Dah bertahun2 citer2 murni je yg die publish kan?? Ye x bang nara??

      47

      1
      • Anonymous says:

        Taik takde…jamban takde tetiba je bau muncul? Publisiti telemovie apakah ini?

        25

        0
        • Peminat BN says:

          X perlu gedik..merindu-rindu lagi. Besok tak jadi kang ko xleh move…jdi bahan kutukan Melati.

          28

          0
        • Bad Man says:

          Apa yg pelik lopa bersayam sayam ngan org pun… masa ngan RMS dulu pun dah sayang2…. walaupun belum clash fatah. Dia kan jenis mudah dicintai, mencintai dan ditinggali.

          49

          0
        • Miss Unibes says:

          Pandai je kata Lopak ngan RMS waktu belum putus ngan Pattah. Diorang dah putus cuma begitu cepat Lopak dapat pengganti. Anak raja, siapa nak tolak? Lagi2 parents jenis nak berbesan dgn org berada/berpangkat. Dgn Pattah mak Lopak yg tak setuju sbb Pattah biasa2 je. Tu yg org nampak Lopak ‘berkawan’ ngan RMS waktu masih sama Pattah. Dah putus awal dah. ‘Kawan’ dgn RMS pun belum tahap bercinta. Nak rapat je tapi tak jadi. Sekarang ni Lopak dgn siapa? Prince Mateen? Amboi amboi amboiii… Semoga berbahagia lah korang semua. Pattah biar dgn Jura. Lopak pi cari lain. Paling pun balik je dgn Datuk Hans Isaac. Ehh Datuk ke Dato? Tahpape lah. Yg kata BN back up bayek punya pasal Lopak, kau silap Roy! Ada je cerita tak elok BN siarkan. Tapi bila Jura dan Pattah semua elok terutama staff BN si Serenity tu. Ahakz.

          0

          3
        • Anonymous says:

          Artikel ni simple je. Rumor dr mulut ke-10 yg x pasti sahih ke x. tp korang ni kegersangan kasih syg ke yg maki lofa & abg nara mcm takde hati & akal. Setiap kali artikel psl lofa, mmg beratus komen. like it or not, dia mmg ada dlm hati korg kan? fattah glamour smpai boleh revive stalker cafe yg nk bankrap tu pun lepas berlakon dgn lofa. sblm ni asal ada artikel psl fattah je, mesti ada kaitan dgn ‘kayu’ je. so like it or not, mmg lofa boleh glamourkan org yg ada kaitan dgn dia. korg maki la berkepuk mcm mana pun, tak boleh deny aura lofa sbgai top public figure. dh top public figure tu, selayaknya lah artikel psl dia di publish oleh abg nara yg menulis gosip artis ni. apa lah yg korg bljr dkt sekolah smpai power giler maki2 org ni.

          0

          1
      • Zizie says:

        Tak kisahlah..asalkan bukan dengan si Nara sudah. Kalau x, jenuh baca kisah Lopak puji melangit mcm nk masuk dlm celah jubah Lopak.

        16

        0
        • Anonymous says:

          blog ni mmg alat promosi lopah. kerja amal kot. mengekalkan legasi kelantan sebagai negeri paling rasis!!!

          26

          -1
        • Anonymous says:

          kelantan bukan negeri rasis, orang yang merasiskan kelantan. yang betul-betul rasis, tu yang belah selatan tu, negara j* apa entah. sabah sarawak pun boleh tahan juga.

          5

          0
      • Cili says:

        Baguslah tu. Semoga bakal suami tegur sikit perangai gedik dia tu. Pastu suruh bersara. Dah letih baca kisah Lopok ni. Pencapaian…jadi duta Lancome…pergi tengok show jenama baju dalam spender kat Hong Kong.

        48

        0
        • Anonymous says:

          Berlakon failed, pengacaraan lemah, yg keluar asyik kisah peribadi. No talent..seriously should settle down!

          70

          0
    • Fattzura says:

      Lobatak la katakan ????

      18

      2
      • Anonymous says:

        amboi elok jer statement nara ni kalo pasal lopa… kalo pasal fazura ke fattah ke gigih taip statement yg buat fans biadap lopa dtg attack… dah sedia menjawab ker nnti kt padang masyar jgn smpi terlambat ke syurga sbb gigih kene cari fazura minta maaf jer nnti..

        32

        0
        • Budak Johore says:

          Kalau geng2 makan budu dia buat onar mmg kena censored la. Kelantan kan kolot. Semangat kenegerian tebal. Tutup rapat kecut zakar takut anak negeri nmpk perangai xelok. Kes Dato Vida xdibenarkan masuk butik LV pun xkeluar.

          33

          0
        • Anonymous says:

          kesian kau budak johore, negeri kau sendiri yang rasis pun kau taktau. tu la duk mengata orang lain kolot. kau yang sendiri yang kolot kau tak sedar. kalau raja wat salah pun kau sokong membabi buta. tak rasis ke tu? kesiannn

          1

          1
    • Gossip gurl says:

      Sorry la, tp ak aser sebagai pompuan, even ak bukan artis n kwan2 ak bkn vip, if putus cinta mesti sedih. Hatta kawan laki ak pon sama. So, xpayah la nak mengata sgt lofa ni, n bukan dia yg bukak story, wartawan yg lebih2, jd xtimbul isu lofa cuba nak tunjuk dia hepi ke, ape.

      Ak pon minat fazura n fattah, faz dhla cantik, blakon ngn fattah utk hsc tu smpai ak download guna on demand kot. Tp xdela smpai beriya nak mengata lofa dr awal sampai abes.

      Normal la orang bercinta n sedih bila tau partner dh kawen. Even partner ad gf/bf lain pon rasa semacam, ape lg kawen kann

      41

      0
    • RakyatMarhaen says:

      Ya Allah………betapa pentingnya berita ini

      15

      0
    • Didi says:

      X suka cerita hal peribadi? Haha..satu family gila glamer. Xknla xtnjuk tgh bahagia.mcm dia dgn RMS dulu.pinggan sipi2 pn tnjuk..

      19

      0
    • Anonymous says:

      ra oii! ko je la pinang si lopak . lopak pon bkn laku sgt dah…sure bini abg nara setuju. yelah….bermadukan artis kan.

      6

      0
    • Anonymous says:

      tajuk ‘buka kembali hati’ ??? hello! mmg la. what other choice that she have. org tu dah kawen kot. takkan dia nak bermadu ye dak. kemon la lopak….citer kena intai ni dr ko je…org2 laki takde pon ngaku nak ke mu. adoi! sendiri up gossip sendiri. desperado!!!

      16

      2
    • Anonymous says:

      citer fazura tu pakai pendamping tak nak up ke abg nara. best juga tu biar melopong semua peminat fattjura yang mcm makcik2 bawang ni. duk puja sangat fattjura dia tu. acah2 baik.

      0

      7
  2. zayn says:

    kalau jejaka itu bukan kerabat diraja, neelofa patut terjun klcc. nanti jatuh maruah keluarga u tau. tapi kalau si dia kerabat, tahniah lah diucapkan…tercapai matlamat jadi retis.

    51

    -1
  3. bananarama says:

    honestly, this gossip akan buat lofa nmpk lagi desperate ada lah.
    sounds more like a rebound ?
    just becuz fattah da kwin dgn fazzy, she’s trying to prove that she’s happy with someone else pulak.
    its ok lofa, don’t rush for love, let it come by itself..

    61

    0
  4. Anonymous says:

    HAHAH!.kalo bn memang dari dulu story elok2 ja ..write up pun elok…memang fanatik lopak..weyh ni macam desperate ok..nak show off dia ada orang nak..lol..orang kalo normal..amik bertahu jugak..ke lopak hati kering..ke mmg xda perasaan kat ex dlu..lol hahhaaa lawak la bn

    35

    0
    • lalalalalalala says:

      fattah tak ambik bertahun pun untuk move on?

      14

      0
      • Anonymous says:

        laki biasalah….cepat nak lupa…kalo perempuan terikut emosi..hahah….cer tengok sherry..xde nya terus cari pengganti lepas break off dgn fattah..fazura pun..xda nya trus cari lain..lol.
        tapi yg sorang ni desperate haha

        5

        1
    • Anonymous says:

      dalam beautifulnara ni ramai fans fajura bang nara. kurang-kurangkan la cerita pasal lofa ni, kesian dia ramai yang dengki dengan dia, ramai yang mengata. tapi banyak la pahala lofa dapat.

      0

      4
  5. Daik ambu says:

    Lofa jangan rindu2 dulu…cek dengan mak ok ker kalau bercinta dengan lelaki berkenaan…kasihan lelaki kalau dah tahap bercinta tapi kena reject keluarga…bukan jer lelaki tu tapi you pon akan kecewa..jangan buang masa orang cam si Fattah dulu..

    37

    0
  6. Anonymous says:

    kdg aku pelik gak.. cmana sharnazz leh di tima.. pasai keluarga lofa nie kn nk yg kaya2..

    30

    0
    • Anonymous says:

      shahnaz anak dato katanyaaaa,,,mulut xxxxx pon xpeee

      32

      0
    • malik says:

      anak dah janda, dah syukur ada yg sudi,.kaya tua mcm bung pun carik yg masih single. nak tggu sapa lagi.

      25

      0
    • Anonymous says:

      shanaz anak org kaya..xpe..mulut xxxx pon xpe..asal ade kedudukan…

      8

      0
    • el says:

      sharnaaz anak dato’ juga di penang

      3

      0
    • Anonymous says:

      shanaz anak orang have2 la weiii.

      10

      0
    • Princess Purple says:

      Kan, aku ponn terfikir jgak tp yelah Dia pon anak org berada.. tp tulah perangai xsemengah.. bahasa langsung xjaga walau sikit ponn.. alaa kakak dia dah pnah kwen n bkn public figure yg d kenali ramai so family xmasalah jodoh ngn sharnaaz.. lofa plak d kenali ramai, followers ig juta2, bisness makin maju n antara usahawan yg berjaya, adaa segalanya tu yg family nkk calon dr kalangan org kenamaan.. nk sama level, tengok lah life adik lofa smuaa mewah2 kan.. hmm .. pelikk akuu.. kebahagiaan d nilai dr kedudukan n wang ringgit semata2..

      29

      0
    • Anonymous says:

      Yez…mmg Sharnaz ank Dato’ , tp x adalah kaya mna, biasa biasa je. Biz family dia ni je suam suam kuku skrg since GERAKAN/BN x lma pegang Penang…ko faham fahamlah ya.

      8

      0
    • koko says:

      dah abes si nabila tu kemain tunjuk depan2 kemesraan dgn sharnaaz, xkan dah laga2 pipi mak bapak x nak suh kawen plak, dhla anak janda sape lg yg nak terima prangai cmtu dgn mulut longkang lg suke maki caci org mcm lah family die tu kaye perfect kardashian sgtttt oiiii.. lgpon sharnaaz anak org have2, bukan mcm family fattah yg tudung labuh duduk pon kg biase2 aje. xkan dato datin nak berbesankan family cmtu. tu yg bile kne reject je si fattah habis semua family ipar duai sdare mare maki hamun fattah pdhal si lopak yg create problem carik pasal nak clashed. choii laa lofa pastu nak makan hati sndiri.

      6

      0
  7. Tan tuang says:

    Yoyo ooo je.,ntah2 nk stop org asik kondem je dia wat la cite tgh rndu2an ngn someone.dato red tgh cri no 3,cbe la mhon

    10

    2
  8. Kiah propa says:

    Satu je nak pesan lofa.. Kalau betul bercinta x pyh la nk show off bagai. Nak acah2 sweet post gambar ke or IG story ke ape.. Diam2 sudah. Xpyh nk komen dkt wartawan awak tu status in relationship atau complicated bagai.. Sbb kalau x jadi nnt malu diri sendiri je.. Cuba jd mcm fattzura.. Tup tup trus kawen. Baru la sweet cenggitu. Hewhewhewehew

    52

    0
    • Anonymous says:

      yelaaaa lepastu menunjuk “Sayalah wanita paling bahagia saat ini”

      2

      5
      • che mawar says:

        after dah kahwin boleh jer nak bagitau bahagia. Sbb dah kahwin pun kan..

        9

        0
      • Kiah propa says:

        Lah. Benda betul? Ko ni mesti spesis belum kawen lg kan? Orang kalau dah kawen especially baru kawen mmg la akan rasa dia lah org yg plg bahagia. Omg! Tu pn x tahu ke? Normal la tu. Jealous ler tue……

        7

        1
  9. Aisy says:

    Hmmm..mcm pelik pun ye kalau Lopa berduka sb Fattzura. Sb dulu bukan main lg canang tgh mengenali hati budi sang raja muda. Fattah sampai patah hati terus & move on terus. Tapi kenapa bila Fattzura dah kahwin, media still nak main wayang seolah2 cinta Lopatah xkesampaian? Yg dump si Fattah dulu ni bukan si Lopa ka?

    57

    0
    • Anonymous says:

      lopa tak sempat dumb… gaduh kecik jer fattah amik good decision trus blah dulu lepas tgk psycho lopa & family.. dulu moody jer dgn lopa yg negative vibes.. dgn fazura he always smile in happiness smpi lah mereka dah kawin… nmpk fattah happy sgt sejak kenal fazura.. dan2 masa pengambaraan HSC lopa sebar cerita dia dgn raja muda so konon dumb fattah… ingat fattah heran.. tak pandang belakang pon wolopon lopa gigih tukar flight bwk baju vogue dgn desparate nyer nk terserempak fattah kt pulau tu… skrg fattah dah kawin dan2 pulak move on kenal org lain..

      57

      0
      • Rasekan says:

        Malu kalu jadi lofa psl kesah same flight tu. Org kansel flight sbb xnak brtembung lgsung…hinanya la rase diri ni kalu ade org wat cmtu. Fattah protective nya x bg bakal isteri ngn die same flight ngn pmpuan saiko ni. Mane la tahu dtg dok sebelah berselfie utk feed kaum lobatak . G brcuti kat pulau yg sama pulak tu….x mgkin kebetulan sama. Muka tembok ke lofa ni???????

        46

        2
      • Anonymous says:

        hebatnya kau wat andaian sendiri macam kau tu tau je apa yang ada dalam hati dia. kalau fattah tu profesional, kenapa dia tukar flight, dia yang takleh move on lagi masa tu. entah2 geng-geng bapuk dan si fazura tu yang suruh tukar flight. fazura pun bukan baik sangat, ada pendamping bagai. dia kalau dapat bekas neelofa pun takpe, janji dapat cakap akulah wanita terbahagia (ditujukan kepada neelofa).

        0

        3
    • elle says:

      yela org ade raja muda mane nak diherankan dgn si fattah ni, pastu bile org tu kena game dgn lofa n family ni, lofa plak psycho nak plak kat si fattah siap buat video true love bagai, siap gi koh samui bagai dgn hari yg same, motippppp!! dah x jd dgn kerabat kelantan, dgn selangor pulak, eh jgn pasni dgn kerabat johor mmg x hingin akuuuuu

      13

      0
  10. Anonymous says:

    desparate sgt tuh kasi up kisah move on konon dgn org lain pulak… esok2 jgn lagi sengaja tukar flight nk terserempak fattah udeh ler…

    21

    2
    • Tipah Lepah says:

      Oiii yg tukar flight dulu Fattah poyo tu dgn group2 nyah bkn Lofa.

      1

      26
      • Anonymous says:

        jgn bengong sgt… tak tau lagi ker lopa gigih tukar flight nak same dated & time dgn fattah… dah lah last minute fattah dpt tau pagi tu.. dan2 lah fattah xmo naik so he & geng tukar ke dated lain.. eiii fattah pon tak ingin nk tgk hajah desperate tu.. toksah lah pusing cerita nmpk sgt busuk hati… fattzura dah happy together

        47

        0
        • Anonymous says:

          pandai je wat citer. dah kebetulan flight sama. fattah tu yang takleh move on lagi masa tu. ko ni mesti geng2 bapok kawan2 fattzura tu kan. euuww

          0

          2
      • Sheyla says:

        Fattah protective OK. Die xnak same flight ngn minah saiko ni. Dh knp minah saiko xtahu malu nk naik flight same acah2 dh plan lame holiday. Sian dpt bwk 2 org kawan je. Tu pun confirm lopa sponsor tu semata nk konon2 trsrmpak ngn fattah. 24jam wat IG live je time brcuti. Cuti ke tak tu…… Lg suka tgok friendship fazura n the gang. Time brcuti sume brcuti…time umrah pun boleh pg same2 beribadah…

        33

        0
      • Nad says:

        Lobatak fan detected!

        6

        2
      • Anonymous says:

        Hahahaa…kelako ko ni…the best part..org xtaw pon kalo hajjah x briya update igs….sdiri update..pastu acah2 play victim..sedarlah fans lobenak lowpickup oi

        20

        0
    • Anonymous says:

      haah! sbb fazura ada sebut nak g honeymoon ke euripe early next year. kang sengaja terserempak bagai…udah2 ler tu lopak!

      3

      0
  11. Anonymous says:

    Bosan. Next!

    1

    0
  12. Lirik Lagu says:

    mampu berhuhu je hihi

    2

    0
  13. Miloaistabur says:

    Nara..yang pasal kisah lopa layan Upiak Isil “tak tun tuang” mcm nak xnak je kat meletop last week ko tak nak up ke?
    Siap panggil “hoiiii” lagi kat Upiak gara-gara upiak panggil lopa kakak. “kakak ko panggil aku?” fffuh dgn angkuh nya

    Berlagak giler lopakkkkk..kesian Upiak tu. Memang la style Upiak tu kekampungan sikit..tapi as a host, lopa should respect her guest tak kisah la guest tu low class ke..jgn pilih kasih nk layan high class je.

    Ko pun pilih kasih kan nara?
    Amboihhh..yang buruk2 pasal lopak ko tak up erk? Artis lain yg buruk2 laju je up.

    142

    0
    • Anonymous says:

      semua org tak perfect miloaistabur. bila tak tahu satu perkara jgn judge org mcm tu. manusia ade perasaan, stengah org tak boleh nk control,..ape yg berlaku host je yg tau dan fhm. byk kemungkinan. kita ni je kena control diri tak perlu judge lebih2.

      1

      23
    • Teratai says:

      Dia tak reti bahasa. Guna ‘kakak’ tu as show of respect. Maids kita semua panggil kita ngan panggilan kaka tu walau yang berumur dari kita.
      Memang bengang ke dia ni? Straight A lah konon SPM. Kat mana letak pandai/cerdik dia ni sebenarnya…hhmmmmm

      28

      1
      • Anonymous says:

        lopa buat degree failed lah… org spm tak berderat A pon lagi pandai smpi phd lagi tinggi level dpt gelaran DR… lopa smpi berabuk canang spm dia..

        30

        0
    • Nik says:

      Betul2. Tapi obvious sgt cara lopa layan upiak tu mcm hampeh je.
      Tang andi bernade tu bukan main lembut je cakap.

      Tapi perasan jugak, upiak xsuka cara lopa tu
      Kalo perasan, upiak tu macam nk balas balik kat lopa tu.
      Tu dia sengaja panggil lopa akak tu. Hahaha.

      18

      -1
  14. Anonymous says:

    terpaksa lah move on fattah dah selamat jd suami org… yg penting diri tuh dah hajah pakai tudung biar lah labuh & pakaian bersopan skit… tak nak lah tudung senteng tah aper pesen nmpk leher dgn baju nmpk bentuk dada… nmpk mek saleh seluar koyak nak ikut fesyen.. pegi haji dulu pon ikut trend ker atau nk jd muslimah sbb tak nmpk makin ke arah kebaikan…

    34

    0
  15. Anonymous says:

    Sooooooo?

    3

    0
  16. TK says:

    5.49 tu typo error kan… Dumb or dump? Ramai nya Neelofa haters. Udoh ler tu. Aku bukan fan FA or Faz or Neelofa or sapa sapa. Aku doakan kebahagiaan FA n Faz. Aku juga doakan agar Neelofa bertemu jodoh.

    7

    2
  17. Anonymous says:

    Org sibuk kisah kawin Faz dan Fattah, dia pun sibuk nk berbaby..hahaha..

    22

    1
  18. Anonymous says:

    aku bukan fans sape2, just nk pesan. semua dah tertulis. sape la kita nk judge2 org. doa yg baik2 utk semua.

    2

    4
  19. Kak Tie says:

    Jangan sondol kebun org sudahhh!!

    12

    0
  20. Anonymous says:

    sherry ibrahim jgk yg betul2 dh move on…haha…smoga lobatak jumpa yg betul2 brkenan dihati

    17

    0
  21. Anonymous says:

    Desperate for love!!! :(((

    9

    0
  22. lofuckedup says:

    Iyo lah tu! Berita yg di reka. Hahahha maigad… desperate siot nak cover line. Bayar wartawan tulis ke? Dah tu tak nak dedah siapa. Of course tak nak dedah. Sbb takde sesiapa ponggg…. kang jadik mcm kes tmj. Last2 tmj bash dia balik. hahahahah kesiannya! Lepas ni berita apa lg puak dia ni nak create story utk tepis sume cerita fattzura… Keluar dgn anak najib (done) Adik tayang tetek (done), lofa dah ada someone (done)… huhu… kita tungguuuuu….

    26

    1
    • Anonymous says:

      betul la..aku pon perasan. storyline si lopak ni very predictable la. dia ni sunyi. so konon2 hidup mcm dlm novel. kesiannyer..

      16

      1
    • Anonymous says:

      citer fazura tu pakai pendamping tak nak up ke abg nara. best juga tu biar melopong semua peminat fattjura yang mcm makcik2 bawang ni. duk puja sangat fattjura dia tu. acah2 baik. puiii

      0

      5
  23. kak kuntom says:

    bosan kisah si dara tua ni…move on la sgt….

    3

    1
  24. Anonymous says:

    Malang skit laki yg dpt lopa ni..tgk lah family lopa ni camne nak yg kaya jer.. kalo kaya kene maintain kaya if jatuh miskin kene maki jwbnya.. dah lah kene hadap perangai diva & biadap dorang

    25

    0
  25. Anonymous says:

    siapa lelaki malang tu?!!

    5

    1
  26. kak j says:

    akak harap menjadi la. rimas gosip dia ni. penunggang agama pulak tu. rimassss!!!

    6

    0
  27. Anonymous says:

    Nk fattah nk ank sultan selangor
    Fattah angkat kaki, tk dpt juga tackle ank sultan selangor
    Now terbukak hati nk becinta..oh please lofa kn ada pepatah org tamak selalu rugi

    12

    0
  28. Anonymous says:

    Nyampah aku. Adik, kakak, ipar…perangai jahanam!

    9

    0
    • Anonymous says:

      abg ioar dia lagila …sound yusuf azmi..ingat Allah xbleh tolong ke..shaarnaz igt ada army boleh tumbangkan lawan?pui..

      2

      0
  29. Rania says:

    Fatah yg kantoi dulu.so lofa tinggal
    .jenis kaki perempuan.dpt bekas anaknrja pun blh la 2nd hand murah sikit Tu yg kawin tergesa2 konon untuk family je

    0

    26
    • S says:

      Btol bekas macam2 org dh. Tp kt cni byak fantaik c fakezura ni idung fake, kulit legam bekarat. Lawaaaa keee, dorang yg ckp dia lawa mmg muke mcm jamban.

      2

      28
      • Anonymous says:

        Kecoh sgt la dgn “bekas” tu.
        Pe pun alhamdulillah, now dah jd isteri, halal lg.
        Ko je lah x leh move on. Kesian…..

        15

        0
  30. Shame says:

    Yang korang asyik canang salah lofa nape.fartzura korang nj perfect sgt ke. C patah hati tu dapat perempuan tua bukan dara gundik anak raja ntah sape2 lgi.shahizi sam pn reject. Mcam sampah sape xnk. Idung kembang kemek pesek. Buat operation kt thailad. Nk jadi mancung pahal pelik macam mc mikeljakson. Tiber hidung tajam lubang kembang.kannn cantikkkk sangaaaattt..kulit itam bekarat, tgok je anak dia nnt..mancung ke.. peminat farrtzura bangang

    0

    31
    • Anonymous says:

      lopa pon bekas gundik jgk.. kene reject anak sultan selangor dah.. lagi dpt manis sepah dibuang tak ingin rms nk bercinta dgn lopa lama2… bezanyer fattah pon tak ingin kt lopa.. terpaksa lah lopa cari pakwe lain yg bole accept dia bekas rms..

      27

      0
  31. Shame says:

    Lofa kaya ckit x heran ngan fartzura yg miskin jual perfum bau longkang. Mcm langit ngan bumi

    1

    24
    • Kiah propa says:

      Sama lah. Mcm aki kaya ckit dari ko (shame). Mesti ko miskin bau longkang najis taik kan!!! Hahahah sesuai lah dgn nama ko tu.. SHAME ON YOU! Kahkahkahkah

      7

      0
  32. Abahmu says:

    Kesian. Yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran.

    10

    0
  33. Anonymous says:

    Move on apa nye….
    Skrg gigih duk beryoga and bertennis bagai.
    Boleh lah up sikit resume….women empowerment katanye sampai lelaki semua x nak dekat dah.
    Tengok jer lah hans Isaacs… cepat2 ckp x nak bila nabil suggest.

    11

    1
    • Anonymous says:

      hans isaacs pon tak ingin lopa walopon nabil cuma bergurau… fans lobatak jer canang lawaa kaya tp tak laku jgk… anak sultan pon reject lopa… bekas rms buat geli2… bagus rms jgn lah pilih org kelantan ni..

      10

      1
  34. Anonymous says:

    Apa2 pun syukur Fattah and Fazura dah selamat jadi suami isteri. Mcm Fazura cakap 90% are happy for them… Yg 10% tu jer tak habis2 mencaci fitnah. Tak per biarkan jer….xpenting pun. So neelofa nak tak nak kena lah move on kalau tak malu lah. Pasal rindu2 semua tu biarkan jer lah kalau betul pun tapi tak rasa yg dia akan kahwin dlm masa terdekat.

    13

    0
  35. melayu bila nak maju says:

    tak pasal pasal neelofa kena kutuk dgn berita yg bukan keluar dari mulut dia sendiri pun.

    and korang korang ni haruslah terasa “triggered” utk kutuk sbb apa lagi melayu boleh buat selain kutuk mengutuk antara satu sama lain. tahniah semua.

    4

    1
  36. melati says:

    Rani Kulop & Gang2 tayar kete terkankang jer taraf Neelofa ni…!!! tu Nasib silap2 Mat2 Rempit yg nk amik kesempatan dpt Pompuan kaya Ciput cam Neelofa ni , boleh lah belanja Mat Rempit tu beli Rim Motosikal…hmmmmm

    1

    0
  37. Anonymous says:

    Tak paham la korg ni. Fattzura dah kawin kaann.. Biar jela lofa nak buat apa pun. Nak bercinta ke nak kahwin ke. Sebookkkk sgt pehal? Lagipun yg keluar statement ni siapa? Lofa ke? Nak kecam pun agak2 la..
    Yg si fazura riak kate dialah wanita paling bahagia saat ini, pergi toilet pun rindu, takpe pulak ehh.. Yg berkaitan fattzura semua elokk je. Kalau lofa semua benda tak kena..
    Lagi 1, da tak suka lofa, tak payah buang masa baca post ni, komen. Pegi la baca post fattzura sana. Semak je

    5

    3
    • Anonymous says:

      fazura humble jer… media yg melebih2 takde bukti dia ckp g toilet rindu bagai.. fazura just straighten the answer she’s happy itu jer.. tp wartawan hiburan ni paham2 lah ingat kerjaya penuh berkat ker… tulis berita mesti up kontroversi lagakan org sana sini…

      3

      3
      • Anonymous says:

        So kalau korg tak suka lofa pun tak payah la baca articel berkaitan dia. Tapi tak, korg sebok jugak nak amik tau lepastu komen yg teruk2

        1

        1
    • Neither both fans says:

      Betul setuju! Perasan jugak asal Topic pasal lofa jer semua dok kutuk. Tak dapat ke bersangka baik? Kita tak tau cerita sebenar jangan lekas judge. Doa yang baik2 untuk fattah , fazura dan lofa sudah.

      1

      0
  38. Anonymous says:

    nexttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!

    1

    0
  39. noendingname says:

    Lopa dah terbuka hati utk lelaki lain sbb Fattah dah kawen..kena buka hati utk org lain pulak..

    0

    0
  40. Anonymous says:

    Berlakon biasa2 jadi pengacara pon biasa2, harap modal duta produk je la. Kahwin je la lepas tu duduk rumah jaga suami

    1

    1
  41. Anonymous says:

    Kelantan yg makan siput babi sebab nak npk western sngt.
    https://beautifulnara.com/neelofa-dikecam-peminat-kerana-makan-siput-babi/

    0

    0
  42. kk says:

    ape2 pon lofa pasni kalau btul u bercinta jgn nak involve satu family sekali k lagi2 kakak, abg ipar n adik taliban you tu. N if u berjodoh sampai kahwin alhamdulillah lah tapi kalau putus di tgh jalan, jgn taun depan you up lagi video true love versi ex bf lain pulak yer. Move on pls!

    3

    0
  43. Rozita Mohd Nor says:

    No matter how educated, rich or cool you believe you are, the way you treat people ultimately tells all. You certainly do not treat Upiak as such and subsequently apologized claiming you didn’t understand her. It shows the true you.

    17

    0

Leave a Comment

Optional