March 22nd, 2018

Gara-gara tersebarnya foto Neelofa dan Datuk Hans Isaac menikmati makan malam bersama rakan mereka di Genting Highlands , mereka berdua sekali lagi digosipkan menyambung semula percintaan mereka selepas berpisah beberapa tahun lalu.

Netizen mula tertanya adakah perasaan cinta dalam hati masing-masing sudah kembali berputik ataupun sekadar teman tapi mesra? Apa komen Neelofa?

Bagaimana saya nak adakan benda yang tidak ada? Anda beritahu saya. Apa pun yang terjadi, saya dan Hans tetap berkawan. Dia kahwin ke, saya kahwin ke atau saya ada orang lain, kami tetap akan menjadi kawan sampai bila-bila.

Menjayakan projek bersama atau bekerja, itu akan selalu terjadi. Tetapi, saya dan Hans tahu bagaimana untuk meletakkan batas. Kawan dan keluarga menyaksikannya, malah mereka tahu perkara itu. Mereka menghormati persahabatan kami.

Tidak dinafikan mereka cukup sepadan sebagai pasangan kekasih. Namun, Hans sebelum ini ada memberitahu beliau belum bersedia dan memerlukan masa untuk merawat luka di hatinya selepas putus tunang dengan Gabriella Robinson . Apa-apa pun, soal jodoh tidak boleh diramal.

Sumber Berita : BH ONLINE


70 responses to “Neelofa Respon Spekulasi Kembali Bercinta Dengan Hans Isaac”

  1. mama says:

    Xke mana pun hubungan diorang ni…Hans tu mcm xde hati nak masuk Islam je.

  2. Joe says:

    Cerita ni buat apa, nara mana update cite psl tetek elly mazlin. Ini yg kita mahukan

  3. Gorges says:

    Dari bisnes tudung labuh ko introduce turban pulak. Bukan semua orang sesuai pakai turban. Turban tu nampak leher dan expose dada. di Malaysia wanita masih prefer tudung labuh. Tengukla. Ramai yg pergi kedai baru Neelofar jual turban tu masuk sejkejap jer. Ramai keluar dan nyoping di kedai lama. Aku pikir bisnes turban tak kan bertahan lama. Pikir pikirkan what is in demand!

  4. johnny bravo says:

    Gambar last, plain jane tu nampak pendek je, tinggi dia ni tak sampai 5 kaki ke

    • Anonymous says:

      pendek jer jenis ayam katik.. nmpk dia ko terus tgk kasut.. time pakai flat shoes sebijik rupa makcik cleaner

  5. anon says:

    Dari dulu aku hrp sngt2 biar dia berjodohan dgn Hans, mmg sepadan sngt.

Loading...