January 25th, 2012

Mana-mana pun sekarang ini orang bercakap mengenai Neelofa. Rancangan Nona pun ada Neelofa, tak lama lagi keluar filem Azura pulak. Memang Neelofa ada di mana-manalah. Yang terbaru, majalah InTrend keluaran Februari 2012 turut menampilkan wajah Neelofa sebagai cover mereka.

neelofa

Kalau tahun 2011 adalah tahun kemunculan Neelofa, adakah tahun 2012 akan memahatkan nama Neelofa sebagai salah seorang nama besar dalam industri hiburan kita? Sama-samalah kita nantikan. Lagi beberapa keping gambar Neelofa semasa shooting untuk majalah InTrend dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Murai.

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

neelofa

93 responses to “Neelofa Nampak Awesome Dalam Majalah InTrend Februari 2012”

  1. ciknini says:

    tak minat pun~~

  2. Reena says:

    I was doing my job dgn penuh rasa tanggungjawab & amanah..unlike neeloya/neelopa yg mudah lupa! Input from her was 1 of the direction, for safety aku dah sediakan options wahai dolphine..opss derpina..kalau follow-up asyik mesin je yg jawab, baik ko campak jer hp ko tu jer dlm lubang jamban/kumbahan kalo tak nak jwb. Org lain pun busy, bukan lopa tu sorang jer yg bz..dah namanya input drpd lopa takkanlah aku pepandai nak petik drpd nyonya penjual sayur! “Terlupa contact balik” is such a LAME excuse for a person who lacks of professionalism & irresponsible towards others! Ko mana tau sense of responsibility sbb if u do, ko takkn menangkn pompuan berangan diva ni by all means! Ko ni mesti macai/runner neeloya tu kan..tu yg cergas jer backing dia. Backing sampai mampos uols! Ko pun sama vongok, busuk mengalahkan kumbahan IWK!.

  3. Reena says:

    I was doing my job dgn penuh tanggungjawab & amanah..unlike neeloya/neelopa yg mudah lupa! Input from her was 1 of the direction, for safety aku dah sediakan options wahai dolphine..opss derpina..kalau follow-up asyik mesin je yg jawab, baik ko campak jer hp ko tu jer dlm lubang jamban/kumbahan kalo tak nak jwb. Org lain pun busy gak, bukan lopa tu sorang jer yg bz..dah namanya input drpd lopa takkanlah aku pepandai nak petik drpd nyonya penjual sayur, tongong! “Terlupa contact balik” is such a LAME excuse for a person who lacks of professionalism & irresponsible towards others! Ko mana tau sense of responsibility sbb if u do, ko takkn menangkn pompuan berangan diva ni by all means! Ko ni mesti macai/runner neeloya tu kan..tu yg cergas jer backing dia. Backing sampai mampos uols! Ko pun sama vongok, busuk mengalahkan kumbahan IWK!

  4. Reena says:

    Nampak sgt ko ni poyo & perasan bagus, derpina..dah wat salah tak nak mengaku..just bcoz ada wartawan cam zubir tu doesn’t mean the rest pun shitty cam dia. Dah tau wat silap, mintalah maaf bukannya lagi nak tunjuk bagus. Aku bukan kutuk but just conveying my dissatisfaction pd neeloya yg kononnya baik tu. Ko tgk luaran mmglah baik, ct yg merokok tu pun media cover kata dia suci. Tak payah nk ngajar aku how to do my work. Semua plan termasuklah plancau aku dah wat incase shit like that happened. Hakikatnya dia dah fucked up pun pasal otak dia kena selected amnesia. Ko stakat nak membela diva berangan ni tak payahlah. Hanya org yg vongokkk cam ko jer tak kesah bila artis tak.berdisiplin.

    • derpina says:

      habess ko ingat jau tu tak poyo dan perasan bagus? kau yang tak pandai buat kerja, kau expect orang bagi ko input, tak reti2 nak follow-up, harap orang yang busy call ko balik sediakan apa yang kau nak. mungkin kerja kau mengangkang jah tunggu orang bagi kau input kot, maklumlah kau tak busy macam lopa, so mana kau tau erti ‘terlupa contact balik’? kalau kau kena bayar sebab silap engko, memang padan dengan muka engkau jangan salahkan orang. sendiri vongok, sendiri tanggung. busuk punya perempuan.

  5. Reena says:

    To derpina: Aku rasa ko patut mintak maaf pada wartawan hiburan kat malaysia. Aku pedulik ape dia bz orgnya, janji mesti dikota! Kalau dia lupe it shows she lacks of professionalisme/scattered brain. Aku bukan keje ngan press..puhleez lah..ko hengat semua org yg liase ngan artis ni wartawan semata2 je ke? How stupid. Sebab itu keja aku, mm patutlah aku kena buat dengan amanah. Patutlah dia kene reject ngan ****. Propa!

    To Wartawan Zubir Tercekik Mikrofon: I don’t give a shit kalau dia byk job. It’s not perkara kecik kalau terlupa & mmg tak leh nak maafkan dia pasal dia shoot last minute cancelled, client bising2 & menyusahkan production hse. Keje aku mmg tak leh wat silap coz that’s the nature of my job. Salah sikit, beribu kena bayar. Kalau aku tak good2, org tak ambik aku keje. Bukan riak/takabbur but that’s the fact. Tak pasal2 wartawan hiburan kena bahan..bila org tegur kata kutuk. G lah mamp yg so-called fans ni..tau jilat bontot neeloya tu je walaupun org tu wat salah..ko ingat aku heran ngan artis ni..puhleez..not at all.

    • derpina says:

      takda kuasa aku nak mintak maaf dengan wartawan hiburan malaysia, mmg hakikatnya orang ramai tak suka kat dorang.

      tak kisah la kau kerja apa pun kan, kau rasa perbuatan kau ni profesional tak, bila orang buat silap lupa call kau balik kau masuk blog hiburan kutuk2 dia, sedagkan aku tengok dia dengan media elok je, takda apa2 problem pun.

      kalau kau buat silap, tu kau punya pasal la, lain kali bila kau plan kau punya storyline, siap ada plan A dan C bagai, bila kau gagal merancang, kau merancang untuk gagal.tak payah kau nak meratib ‘dia buat kerja kau jadi tak sempurna’ sbb kerja kau tu kerja kau. vongokkkk!