Written by AbangNara | September 13th, 2011

Sekali tengok macam Mizz Nina pun ada. Rupa-rupanya Neelofa, si awek Kelantan. Tak dinafikan tahun 2011 sememangnya tahun Neelofa melonjakkan namanya. Bukan sahaja penuh dengan kontroversi, tetapi lakonannya di dalam drama pun tak kurang hebat dalam memainkan peranan untuk menaikkan lagi namanya.

neelofa eh

Semoga saki baki tahun 2011 ini akan dikurangkan dengan kontroversi dan ditingkatkan prestasi buat Neelofa. All the best and good luck. Dapatkah EH! edisi September 2011 untuk cerita-cerita menarik mengenai Neelofa.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

71 responses to Neelofa Nampak Awesome Dalam EH! September 2011

  1. Gambit Saifullah says:

    takde orang nak highlight ke pembaca sukan TV3.. Nik Maihan Mohamad.. lagi gorgeous dri Lofa

    0

    0
  2. anaie says:

    cantik..ada gak rupa cm mandy moore:)) hihi.

    0

    0
  3. ehem says:

    NAPE EK KALO ORG TK PKI TUDUNG DIBANGGA-BANGGA?KALO ORG BERTUDUNG PULAK DILECEHKAN

    0

    0
  4. NenekPenne says:

    kalau abang nara dimekapkan, abang nara pun boleh jadi cantik secantik neelofa ni…

    bang, isteri abang lagi cantik walaupun mekap simple…

    kang kalau mekap tebal2, bila buang mekap…ayoooo antu kak limah pun lariiii…..

    0

    0
  5. shara says:

    bagi pandangan mata saya ni..biasa2 je.tak la cantik mana.

    0

    0
  6. ice delia says:

    edit kasi cantiq jugek..tapi mmg x disangkal neelofa cantik manis..

    0

    0
  7. Supermak says:

    msdewi remaja namapk cam budak baik2 comel je..xtau bila dh menang byk lak kontroversi..kan elok kalau maintain je imej baik2 dari glamour tp bad imej ye dak?

    0

    0
  8. langkah mayatnya dulu !!! says:

    macam hantu kak limah ada la :D

    0

    0
  9. Supermak says:

    rsnya kalauaku mekap2 and edit camni msti lg cantik kot..hehe!!..giler perasan aku nih!..

    0

    0
  10. basshunter says:

    cantik ke?? hurm..biasa je…mulut buat ala2 muncung itik tu bajet seksi ke? huhu

    0

    0
  11. gilameroyan says:

    Neelofa Mi Amor……………

    0

    0
  12. akutaksukahipokrit says:

    Klo nk tau awek klate lg rmai yg cun dr dia nih.muka dia biasa jer mekap je yg tebal

    0

    0
  13. penoreh kelapa says:

    tak berapa cantik lah. cantik lagi anzalna nasir. yg kontroversi diorang gado masa dewi remaja. si neelofa ni tak sesuai makeup2 sexy camni. muke dia baby face. muka budak2 baik ololololo omelnyeee. hihi tak sexy pon buat mulot camtuuuuu. buruk ada la.

    0

    0
    • bujang says:

      Tersalah pilih ni x sepatutnya dia juara…buat malu aje…ish..macam ni kat shopping complex minah lepak aku tengok lagi lawa…jenis biasa aje ni.
      Tapi muka x malu masuk pertandingan dan berani pakai seksi , itu aje………………………

      0

      0
  14. sianr menjelma says:

    tak cantik lansung…..love fazura..muah3x…

    0

    0
  15. JEJARI KONTOT says:

    Cantek!! korang yg jeles lebey!!

    0

    0
  16. shiro says:

    Xsuka neelofa,,sorry

    0

    0
  17. Polaris says:

    Cantik..semua manusia dijadikan cantik..tpulang pada diri sendiri mencorakkannya..

    0

    0
  18. kelip2 says:

    maaf,tp aku rse die ni biase2 jek;) atau mgkin mekap [email protected] over…huhuhuhu

    0

    0
  19. zizie says:

    biasa2 je..xcantik mana pun.
    nothing special

    0

    0
  20. what the? says:

    sorry, memang tak minat sesiapa from Kelantan, ada history dengan orang dari sana.

    ps: btw, neelofa cantik dan just ok.

    0

    0
  21. hehehe says:

    semua org meak up tbl2 mcm nie mesti cantiknye…wife abg nara kalo meak up mcm nie pun cantik…kalo nak tau cantik ke tidak…tgk ms x meak up lg2 kalo time bgn tido…ms tu br tau kecantikan seseorg pempuan…

    0

    0
  22. meeradriana says:

    xdalah cantik sgt..
    biasa² jer..

    0

    0
  23. sudu says:

    nape abang nara suka nak puji2 artis yang suka buat kontroversi? ini yang buat diorang lagi besor kepala + mendongak bangga je ( sebab buat hal pun masih femes jugak apa nak heran..). Abaikan saja golongan artis macam nie. Biar diorang tahu, jadi artis pun masih kena elok perangai.

    0

    0
  24. ehem says:

    errrr……

    0

    0
  25. vee says:

    hmm..hsbn vee xknl spa neelofa ni, until one day i tanye dia “yg, cantik xminah neelofa ni?” terus hsbn tekezut..sbb minah nie rupanya exawek member dia yg blajar stu tmpat dgn hsbnd kat UNSW sebaya aa dgn husbnd 22 years old, kta hsbn exboy dia pun xthu exawek dia ni dh jd artis sbb dia ke oversea feb 2010,cra hsbn citer membygkn yg minah nie agak cia2 jugakla, siap main k0*rek2, gmbar2 b*gel2 lagi..dn yg paling penting mamat tue stil ada simpan gmbar b*gel minah nie..kalau exboy dia thu exawek dia ni dh jadi artis mesti dia bangga..hahahah..

    0

    0
  26. ehem says:

    tp kalo org dok kte tk cntik la ape la itu maknanya menghina ciptaan tuhan..sbb apa sj ciptaan Tuhan ada kecantikkannya

    0

    0
  27. Namaku putri says:

    Aku rase neelofa ni overrated la…seriously x la lawa mane pun, posing tonggek je lebih. Famous sbb kontroversi

    0

    0
  28. bebell says:

    abg nara silap tulis tajuk ni..ptt nye tulis
    ”neelofa nampak asam”
    huhu..bkn awesome

    0

    0
  29. iman says:

    baru tengok citer jiwa dan lara .. lakunan nya bole tahan .Cantik dan berbakat …

    0

    0
  30. Dr. Fazeley says:

    aku tgk neelofa ni xlah cun sgt… harap tetek besar jek… kontroversi lebih… cun lg si ramona zam2 dari neelofa dowh…

    0

    0
  31. peminat neelofa says:

    sekali tengok macam hantu mak limah je…

    0

    0
  32. anti kelate says:

    saya pun tak ske orang kelantan. maaf ya?

    0

    0
  33. gilo says:

    takde la chantek mane pon .. makeup je lebey .. pdhal muke biase2 je ..tak payah nak bajet2 cun sgt la neelofa oii !!

    0

    0
  34. intanpayung says:

    cantik sgt neelofa ni..mmg sesuai pgg watak lara..so sweet..

    0

    0
  35. RambubaRambuRamba says:

    SATU2NYE ARTIS WANITA YG KALO MEKAP KE TAK MEKAP KE TETAP AKAN SENTIASA CANTIK GOERGEOUSSSS ADALAH…JENGJENGJENGGG..
    MAYA KARIN.. SENYUMAN DIA SAHAJE DH CUKUP UNTUK MENYATAKAN SEGALA2NYE.. DAN DIA SNGAT DOWN TO THE BOTTOM OF EARTH WALUPON DIA MIX, BRBAKAT & GLAMER.. BUKAN MCM BEBUDAK SAPU HINGUS SKANG NI YG BRU JE NK NAIK DH CAM PAPENTAH.. NAYANG BODY NGN GOSIP JE LEBIHH.. APE PONNN TAK BOLEHHHHH..

    0

    0
  36. JEJARI KONTOT says:

    Neelofa cantek…”SukaPanda” Huduh!

    0

    0
  37. bujang says:

    Make-up cam tu cam nak main makyung.

    0

    0
  38. moon says:

    cantek ke?

    0

    0
  39. mann says:

    ala..photoshop je lebey ni..neelopah nye aku tgk die ni..

    0

    0
  40. biasa says:

    sebijik muka norazlina redzuan

    0

    0
  41. Saya Satu says:

    cantik ke minah ni??? xde cantik pn biasa je.. muncung mcm itik tua adala..hahaha!!! tetek besar pakai span je tu..

    0

    0
  42. gadis pengomen says:

    erm….boley lah kn….muke cntik2 kurng kn kontroversi yer akak…comey dahhh

    0

    0
  43. kuikui says:

    Cun sbb make up.. x natural.. LISA SURIHANI, takde make up pun lawa.. dan lisa tak penah pakai make up tebal bagai nak rak. down to earth.

    0

    0
  44. priataklehtahan says:

    neelofa mmg seksi. i really nk have her menjadi suri hidup i. kalau boleh nk have many babies with my neelofa darling. dia mesti suka. muka jer taruh makeup. tp kt bawah dia tk makeup ler. tu yg make me mad & crazy kt neelofa!

    0

    0
  45. elyn says:

    neelofa cantik . even aku girl aku suke dy lantak ahh org nak kate ape :)

    0

    0