Written by Bella | December 7th, 2017

Sejak beberapa hari lalu, ramai juga yang mempertikaikan cara Neelofa menemu bual penyanyi lagu viral Tak Tun Tuang iaitu Upik Isil di dalam rancangan MeleTOP. Mereka menyifatkan Neelofa kelihatan sedikit berlagak, kasar dan seakan tidak ikhlas untuk melayan Upiak sebagai tetamu rancangan tersebut.

Walaubagaimanapun, Neelofa memberitahu beliau tidak pernah berniat sebegitu dan memohon maaf jika ada yang menganggap beliau ingin merendah-rendahkan Upiak.

Ketika mengacarakan program itu bersama Nabil Ahmad, kami sangat seronok menemubualnya. Kami ketawa kerana dia memang seorang yang kelakar dan spontan.

Cuma, ketika program itu bersiaran, saya dan Nabil tidak faham bahasa yang digunakan kerana loghat penyanyi dari Bukit Tinggi, Padang, itu sangat pekat, hinggakan saya sendiri terpaksa ulang soalan dan apa yang diperkatakannya berkali-kali. Saya cuba memahami apa yang dituturkan olehnya sebaik mungkin sebelum melontarkan soalan seterusnya.

Jika ada yang salah anggap dan nampak diri ini kasar atau bersikap kurang ajar, saya dengan rendah hati memohon maaf.

 

Kadang-kadang memang kita akan kelihatan agak kekok kerana susah untuk memahami bahasa lain bukan? Mungkin itu yang dialami oleh Neelofa. Apa-apa pun, beliau sudah pun memohon maaf dan harap ia tidak berpanjangan. Bukan mudah sebenarnya hendak menjadi pengacara di program secara langsung.

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Video : YouTube MeleTOP

108 responses to Neelofa Minta Maaf Jika Nampak Berlagak Ketika Menemu Bual Penyanyi Tak Tun Tuang

  1. nok gebuzzz says:

    minta maaf terpaksa nak cover diri….ape yg lopa buat smua npk hipokrit!

    50

    1
    • whatever says:

      dah orang minta maaf byk cengkadak plak kao..kao ada minta maaf bila buat slh.
      duk dpn cermin tgk. diri sendiri dulu.sblm nak ngata org.

      8

      29
      • tanya je says:

        perangai sebenar dah terpancar. stress kot tengok faz dan fattah bahagia?

        45

        0
        • NGO says:

          Inikah perangai duta TN50? Elok sangat la tu kan. Tapi jangan kutuk nanti dikatakan perangai Yahudi. TapiNajib sokong USA xper. Oh, USA akan iktiraf Jerusalem sebagai capital city of Israel. Kepada yg sokong Najib dan BN….hahahaha..tahniah la kerana anda juga api dalam sekam kpd umat Islam.

          26

          3
        • Anonymous says:

          pak jib skong amerika/trump, amerika sokong israel…siapa yg bodoh. pemimpin2 yg konon mengaku islam tapi sebenarnya duri dalam daging. lopak pun kira sama la…

          10

          1
        • Anonymous says:

          Bahagia ke? Sebulan dua bahagia la. Tunggu la setahun dua nanti. Nak suka tu jgn obses sgt. Nak benci tu pun jgn keji sgt.

          3

          30
        • Anonymous says:

          Tahniah Najib dan pro UMNO…Trump sudah mengistiharkan Jerusalem sebagai capital city of Israel. :(

          8

          1
        • Anonymous says:

          Aku tgk meletop tu, serius aku tak nampak apa yg Lofa berlagaknya. Nabil menghina si upiak tu ada lah. tp sbb dia nabil, dh mcm tu perangai dia, mls nk ckp. but seriously guys, korg ni ada mslh hati. Better pegi check. Mcm mana korg berkawan eh?Mesti jenis kaki gaduh kan? Ada je benda kwn2 korg buat, korg xsuka & mengata. Pathetic.

          9

          32
        • Jiran Melati says:

          Lopak was so rude. Hoi2 je kt tetamu.
          Hauk betul… perangai mcm minah bohsia yg jenis ikut pakwe naik motor RXZ jubor tonggek duduk kt belakang..wkaaakakaka

          23

          0
        • flowers says:

          sbb tu fattah amin tak nak kat dia.

          11

          0
      • Komeng says:

        “Bukan mudah sebenarnya hendak menjadi pengacara di program secara langsung”???

        Wtf. Bukan sebulan dua Lopak jadi pengacara. Patutnya dah pro….nak backup pun agak2 la. Opsss…lupa BN, jentera promosi buat warga retis Kelantan. :(:(

        69

        0
        • miamore says:

          org kata yg thailand punya pengacara lagi beradap. aku siap google lg. mmg betul pun. nampak sangat kat sana lebih menghormati tetamu. yg penonton pun sporting jer. tidak lah pandang org sebelah mata.

          34

          0
        • Anonymous says:

          mutu pengacaraan neelofa masih lagi ditahap amateur. masih lagi ditahap yg masih belum boleh dibanggakan. why are you taking upiak remark so seriously? afterall it is just an opinion. then why are you feeling offended? so childish..

          31

          1
        • Anonymous says:

          Bang, UMNO pegang negara dah 60 tahun, ada nampak Malaysia makin ok? Makin tenat dgn hutang adalah.

          17

          0
    • Anonymous says:

      satu family die jenis berlagak.. except atisha tu je ok cket..

      39

      0
      • Cili says:

        mana x blagak wehhh…retis malaysia pertama pergi tengok show spender dan baju dalam kat hong kong…next???

        30

        0
      • Pontianak Meraung says:

        noornabila kakak lopak siap buat caption khas dlm insta…bangga si adik dpt jadi duta lancome. ketawa aku baca….mcm la adik dia tu jumpa ubat penyembuh kanser atau dpt anugerah nobel prize.
        the whole family…the whole family delusional.

        48

        0
      • Anonymous says:

        Yey datang dah all the haters within few minutes after this article published. Kalau diri tu tak cantik, SPM tak dapat straight A, tak kaya, tak diiktiraf Forbes, takde empire bisnes sendiri, bukan duta for International products, tutup je la mulut dari cari salah org & maki orang lain. Biar nampak berlagak dari muka manis sweet nak mampus tapi sebenarnya kaki gaduh dekat kelab malam.

        0

        85
        • Anonymous says:

          ni mesti adik lofa…

          57

          0
        • Anonymous says:

          Macam la Lopok maksum sangat. Hati busuk akan terkeluar juga perangai setan tu akhirnya….

          29

          0
        • Anonymous says:

          So what klu adik Lofa pun? Hati tu tak pyh busuk sgt cari salah org lain. Apa achievement korg dh buat? Loser.

          0

          47
        • belah la says:

          setakat jadi model ..dikatakan achievement….hahahaha….lawak2.

          39

          0
        • Lankangkang says:

          Misi hidup/kerjaya nak jadi model Lancome….kikiki

          21

          1
        • Cikmooncake says:

          Dia mcm ni Adik Neelofa kan?? Ok mcm ni.. Setiap teguran kena terima. Hinaan cacian teguran nasihat. Jgn cepat melatah.. Neelofa is a public figure. Kena hadap semua ni. Najib Rosmah relax je kena hina maki and etc. So, jgn lupa hidup ni roda.. Ada masa kat atas ada masa kat bawah… At this time, u and your whole family berada di atas. Lg 10 thn akan dtg kita tak tau u dkt mana… Jgn meroyan

          23

          0
        • Anonymous says:

          Kepada Adik (tak tahu la adik siapa kan???)

          Muka cantik tu satu hari boleh kedut dimamah usia reput dimamah tanah kubur. SPM straight A, akak pun dapat, tapi akak masuk universiti full scholarship dan sekarang ada bisnes sendiri, walaupun tak ada empire sampai ke Israel atau China akak x jual tudung dik akak jual service professional. Selalu doktor lawyer tak masuk Forbes. Hehe.

          Sebenarnya nak cakap bukan semua orang yang tegur Neelofa tu haters, bukan juga ngefan si Fazura. Cuma kami nampak tak berapa manis kelakuan Neelofa pada siaran tarikh tersebut.

          Kalau dah settle sudah la. Sebab yang cari cerita tu Blogger, bukan netizen.

          Belajar cara2 handle objection kalau nak jadi selebriti. Kalau tak sila begin your gold digging mission. Sekian

          7

          0
        • Anonymous says:

          Sebut sebuttt lah achievements kat dunia tuuu. Achievement tayang tetek tudung singkat ke yg ko maksudkan? Achievement akhirat ko ade pikir? Org kain terpengaruh pakai shawl tayang tetek, jawab la neelofa kt akhirat sana nnti. Kualiti tudung sakai. Hajjah amendeee balik fashion balut badan sajoo! P haji & pi victoria secret fs. Ko rase?? X contrast?? Menghina agama ko tau.

          20

          -1
        • Lopok says:

          Omg. Riak gila statement suku sakat LOPAK ni. Bg kau tu suma lesen utk dia belagak nak mampos kah? Jadah. Ni perangai kampung yg mcm jakun masuk bandar. Org yg betul2 ad standard dia cool ja. Contohnya MIZZ NINA. Tu ja

          11

          0
        • Anonymous says:

          Apa achievement sangat kalau SPM banyak A. Kalau ada degree dalam bidang profesional baru boleh cakap besaq.

          Apa hairan dengan cantik, ada ramai lagi perempuan cantik rupa dan cantik hati. Kau tengok pelakon lama2 yg berlakon dgn p ramlee, ada orang sanjung bila dah tua? Berlakon pun x de la hot macam fazura and pelakon baru.

          8

          1
        • Anonymous says:

          Ckp psl achievement? Stat bisness pun cara kotor. Blah lah.

          6

          0
      • Anonymous says:

        Athisha tu baik budaknya. Sopan, peramah. Memang cantik. Junior time sekolah dulu. Yang lain aku tak kenal.

        8

        0
    • Lopes says:

      Backup la Nara oi…JELAK..

      27

      0
      • Syira says:

        Mmg dari dulu dah nampak si Nara ni back up gila2 lopa ni. Yang salah tetap dibetulkan. Dulu bila aku comment, siap ada sorang tu back up, cakap, ni blog dia carik makan, mmg lah, dia kena tulis bagus2. Bagus lah Nara, kau bagi anak bini kau makan duit back up orang yang dah terang2 buat salah. Aku harap ‘berkat’ lah duit kau ye.

        10

        0
    • aku says:

      nara tak abes2 nak bela si lopak nie! brapa lopak byr ko tiap2 kali ko up citer baik2 si lopak ni nara???? ke belanja kenyit pon ko dah angau mcm ni mcm takde bini nara oiii!!

      19

      0
      • Anonymous says:

        lopa sponsor bini dia tudung free kot… ker body free.. bekas hans isaac.. bekas rms.. tak kan bekas nara jgk lain mcm ooii backup treatment..

        -1

        7
    • Anonymous says:

      Bella…ciritan keluar dri jubor Lopak pun dikatakan wangi.

      6

      3
    • Joji says:

      Aku tengok masa neelofa interview upiak tu ok jerr. Yang banyak gelakkan dia si nabil tu, tapi lofa continue macam biasa
      even si upiak tu blur and orang tanya lain dia jawab lain. Jangan tau nak kecam jer!!

      3

      5
  2. reen says:

    neelofa ni lama kelamaan makin terserlah segala aib2 dia dgn sendirinya. kita ni tak selamanya boleh hipokrit. so neelofa berhati2 lah lepas ni takot makin banyak lagi aib yg akan terkeluar.

    43

    0
    • Anonymous says:

      buat perangai huduh pun x kesah…sbb ada blogger2 dok sokong perangai …

      16

      0
    • susher says:

      aku kalau keluar sekarang ni, org panggil makcik, dah penampilan kita camtu…aku terima, janji aku tutup aurat elok so elok jugak la org layan kita… ye dok????

      8

      0
  3. lopakkk says:

    lopak ni sejenis hipokrit,padahal sombong nk mampuih ngn peminat…suker cerita buruk org kt kwn2 die..die ingat die top sgt..mmg prsan sgt die mcm merendah2kn upiak…langit xsllu cerah lopak…usia tua kau xtau lg nasib mcm mane

    30

    0
  4. bukansajat says:

    “Ketika mengacarakan program itu bersama Nabil Ahmad, kami sangat seronok menemubualnya. Kami ketawa kerana dia memang seorang yang kelakar dan spontan.” x nampak pun keseronokan tu mak endut oi.. yalls ni mmg suka acah2 kan. xde la pekat mana pun loghat dia.. motif viral helok je. ke ko yg lorat nyehh

    41

    0
    • BukanSajatOiOi says:

      Abis yg si pengacara thai yg leh bahasa skit2 tu pun bleh paham si upiak.. kira caner? mak jah ngan pak aji mengacara MelePek patutnye ada la class skit.. tp makin nampak teruk je.. makin sombong. kat Malaysia ni.. belambak kut yg dpt straight A SPM. Tp idak ler cenggitu. Berabad dok canang hat tu je.. Pencapaian sesetgh org lagi hebat pun ader.. okla.. bes jd duta lancome.. tp p tgk catwalk baju dalam.. mcm x kono je ngan imej bertudung..???

      11

      0
  5. kecik says:

    aku rasa biasa je.. kelakar giler si upiak ni..

    8

    2
  6. Anonymous says:

    muka je lawa.. tapi hati busuk.. pegi mereput dengan keluarga ko semua jenis berlagak n bajet bagos.. kalo Allah nak tarik balik harta dunia ko ade ni sekejap je

    26

    0
  7. fatimah busung says:

    salah korang jugak. sape suruh korang undi die menang award tu, award ni. (ye. mmg semua award yg die menang tu based on popularity, bukan yg terbaik). sekarang die dah meludah dari langit, korang jugak yang bising. padan muka

    37

    0
    • Anonymous says:

      dia undi diri sendiri..

      17

      0
    • Anonymous says:

      ingat ade org nk undi ker… dia kuar duit yg byk hokeyyy upah fans including family makcik pakcik sume dpt upah cari org hantar undi… yg jenis undi tick form lagi senang siap buat bilik khas tmpt staff & fans buat keje2 terkutuk tu… dpt award undi diri sendiri… gila lopa kalo tak menang byk modal kuar.. tp nak harap award dr juri memang tunggu org kelantan jd juri lah nnti juri tu dpt laa habuan khas

      12

      0
    • Syira says:

      Dia ada voting team dia sendiri lah. Tak caya, rajin2 lah google. That is why dia boleh menang.

      7

      0
  8. Pia Alonzo says:

    kaorang perhati, kalau guests x femes hadir…dia acuh x acuh je.
    double standard kelantan ni….

    46

    1
  9. Anonymous says:

    Yg tak suka tak payah la baca apa2 post pasal lofa. Tapi sebok jugak baca lepastu komen mcm2.. aduiiii

    1

    25
  10. Anonymous says:

    Nara kalau x ampu dan cium jubur bangsa sendiri bukan Nara la. Kalau Lopak …it is okay.

    12

    0
  11. Anonymous says:

    gigih lobatak dislike sume komen kt sini hahahaa

    17

    1
  12. Anonymous says:

    Org tu da minta maaf pun kaann.. Sudah2 la tu.. Apa hak kita nak menghukum.

    0

    18
  13. Anonymous says:

    yg backing lopak mesti geng2 twitter 2.1 juta twitter tu kan?
    2.1 juta otak dicelah kangkanggggggg!!!!!

    22

    -1
  14. Hajjah Nepolah says:

    Hari biasa pun kau nampak menyangkak …adik kau the bitch pun berlagak ..abang kau pun menyangkak ..whole family la …meluat … The second most hated woman in Malaysia la kau

    23

    0
  15. Anonymous says:

    i agree..tengok perangai adik dia ameera tu sudah.

    26

    -1
  16. Anonymous says:

    kebudak-budakkan. tu pun feeling nk masuk istana kunun. no classssss….pftttt.

    20

    0
  17. Anonymous says:

    lopak dan followers..sama2 la bangang. asalkan bertudung je gigih sokong. kentut hajah gedik ni pun wangi asalkan tutup kepala.

    16

    0
  18. koko says:

    patutnye da bertaun2 jd pengacara meletop dah tau cmne nak handle guests yg mungkin x brapa faham konsep or care diorg ditemubual live. ni obvious sgt kot dua2 pengacara melekehkan org tu, mentang2 org tu mcm ketinggalan sket. kalau x paham, study lah sikit cmne nak blend in dgn org tu, supaye org tu dpt adapt dgn situation n buat tetamu jd selesa. ni cakap pon masih tgk cue card wpon da bertaun mengacara, ade hati nak buat org tu mcm tu. so what klu die ade 19 album sekalipon? thats not the point utk gelakkan org yg semua album die x laku.

    21

    0
  19. Anonymous says:

    Neelofa cantiknyaa! Yang penting hidung tu mancung asli sejak dlm perut mak. Bukan mcm sesetengaj orang teww. Hidung fake. Besar2 baru mancung. Pelik2 ??

    0

    42
    • lelah says:

      Fake2 pun so what? Orang tak tengok adab dekat hidung. Wakakakakaka

      30

      0
    • move on says:

      mancung ker hidung lofa bkn besar ker sbb tu dia sllu pakai shade dekat batang hidung dia tu kn supaya nmpk kecil..tngk ler btul lubang hidung dia besar pun tk semancung mana pun..klau nk kata hidung yg cakap fake tu fake pun msh cantik weh lofa tk blh lawan kecantikan dia pun kan..tk per lh btl ker tdk fake tu sy bukan nk backup dia pun tpi dri penilaian aku lh dia ttp lbh cantik dri lofa..jgn banding hidung jer weh banding lh perangai bagai..elok ker perangai lofa kau tu..skrg tngk ler sndri kn kasar tahap batak! hehehe

      23

      0
  20. Ugly Nara says:

    Actually, masa nengok 3 minits awal takde la juga si lopak ni rude. Tapi masuk 3:48 minit tu, trus macam aku nak lempang minah hipokrit ni. Panggil org elok² la. Biar pun dia tidak seglamer mcm ko, tapi panggil la nama dia elok². Ni main wei … Dia bukan kawan ko nak panggil wei!

    35

    0
    • Anonymous says:

      dah bertahun tiap minggu pulak tu… duk live kt meletop… ‘bukan mudah’ utk lopa kalo tgk org lagi lawa dr dia or org yg kampung2.. haa lopa layan cara biadab trus.. lopa ni jenis tak sedar diri dia pon asal kampung jgk nun kelantan… mudah cara lopa kalo interview jantan or dia anggap yg setara dia… lopa ni memang rude to stranger… tak tahu malu sendiri pun request respect as stranger masa dtg kl… meletop ni smpi bila tah nak simpan pengacara kelantan ni.. ramai lain yg bagus..

      14

      0
  21. Cleopatra says:

    Owh so macam ni la perangai one of 30 FORBES Asia?? Satu famili perangai macam merak kayangan, lepas dah kena hencap baru nak mohon maaf la??, memang dasar kera kena belacan…dulu si adik ameera khan tu kutuk sekolah kerajaan, lepastu tayang dada masa kat Milan tu padahal baru umur 16 tahun, lepastu si abg ipar pulak terlibat kes mahkamah, kaki maki hamun, disabitkan kesalahan lepas mengaku pukul staff kat golf club and the list goes on and on

    24

    1
    • Anonymous says:

      lagi win idola ko si fazura yg kena reject dgn ramai jantan..gaduh kat nite club..pastu kimakkan orang..sbb kebodohan dia..sampai kesudah x mintak maaf pun…booooo

      1

      28
      • syala says:

        Lopa kau lagi win kena reject dengan tmj, rms, laki marian counter, FATTAH AMIN. macam la lopa kau xpernah gaduh lopa kau tu siap kena tampar kotttt eh eh ehhhhhh? Upsssss

        33

        0
      • Anonymous says:

        dia bukannya kimakkan orang. dia yang ingat orang kimakkan kawan dia. bagi aku dia lindungi orang yang dia sayang. dia tak kisah dia kena kutuk kau2 dengan korang asalkan dia boleh protect org dia sayang. dia seorang penyayang tapi dia akan jd bitchy bila orang betul2 kacau hidup dia.

        23

        0
  22. melati says:

    Nasib baik , saya tk tgk Meletop..!!! kalau Tidak Dosa Besar saya tgk Meletop..!! Dua2 Pengacara tu yg layak Terjun KLCC..!!! Sorang (Neelofa ) kaya ciput tapi berlagak DIVA TUKUN….sorang lagi suka Bahan org ( Nabil), tapi tempias balik siap nk Panggil Peguam..'” Dua2 Pengancara tu memang Taraf Mereka Mat2 Rempit & Gang Kete Tayar terkankang jer yg Minat..!! Neelofa memang akan bercakap Dgn kucing sorang2 seumur Hidup..!! tu dh pasti..!!! wakaakakakakakaaaa

    15

    1
    • Anonymous says:

      hahahaha..pujaan geng keta tayar terkangkang ajer layaknya..wakakka.Btw mmg sedeyyyy pon hidup si lopak tu. Kaya banyak duit,tapi kesian, nmpk nau sunyiiii nya..takde jantan mau..sedeyyyyy!!! hahahahah

      6

      0
  23. damai says:

    Netizen2 bukan main hentam btl, termasuk family kena hentam. aku tengok mana ada rude nya, tapi at least dia mohon maaf jk dia ada terbuat salah, yg Nabil tu org tegur kurang ajar lagi mati2 ckp dia x ada salah, mana nak minta maaf pun

    0

    16
    • doli says:

      Kepala hoooootakkkk kau tak rude. Kau tau tak makcik lopa si suryanti semalam tu meroyan dekat ig meletop bila admin post video fattah menyanyii? Siap kata admin ig meletop post video xberakal hahaha. Dah kena bash pandai pulak delete komen! Kaum kerabat lopa ni mmg menyusahkan sampai aku dari kelantan pun malu woi!

      23

      0
  24. tutu says:

    Dah minta maaf dekat upiak tak?

    15

    0
  25. Anonymous says:

    ok lah tu , sekurang krgnya die mintak maaf

    0

    5
  26. mawar says:

    ok lah tu, sekurang kurangnya die minta maaf jgk daripada langsung tak mintak maaf

    0

    5
  27. hazamie says:

    Nabil bila lagi????

    1

    2
  28. kental says:

    Haaaa betul tu dolii. Aku ingat semalam fans fattzura yang mula2 provoke fans lobatak dekat post yg fattah nyanyi tu. Rupenyer makcik gila lopaa mari komen ishh3. Kenape aq rasa mcm admin ig meletop pun bukan suka sgt dkat lopa hahaha

    17

    0
  29. aa says:

    Memang malu sikit tengok cara Neelofa interview Upiak time Meletop. Mungkin salah producer and writer jugak tak flexible ubah soalan bila nampak Upiak tak faham sangat soalan-soalan Nabil dan Lofa. Tapi cara Neelofa cakap “Hahhh??” “Kakak dia panggil aku?” and keep on rushing to the next questions are very unprofessional. Kasar and unwelcoming benor caranya. Upiak tu pun nampak terasa dan tak selesa.

    Tengok interview Upiak kat Thailand and MotifViral okay je.

    21

    0
  30. rita spender says:

    kalau hati bsuk..lama2 bsuk kepam tu akan naik bau….

    12

    0
  31. Zaza says:

    Yg sebenarnya upiak dtg time neelofa terus frust her ex baru lpas nikah! Hahah
    Tu la lofa..org kata ego lelaki sgt tinggi tp rasanya ego u lg tinggi.skrg hadap jelah ex ko kawen dgn musuh sendiri.hahaha
    I vote Zulin Aziz utk gnti Lofa.

    22

    0
  32. Anonymous says:

    Yes lofa ada berlagak time tu. And dia da minta maaf. Tapi I pelik yg komen ni semua, dahsyat nya bahasa. Kot ye pun tak suka tak payah la keluar bahasa ‘cantik’ tu. Setiap percakapan menunjukkan keperibadian seseorang. Kalau rase tak suka, tak payah baca any article about her. Senang je. Dari kita baca, sakit hati lepastu komen sampai bahasa ‘cantik’ pun keluar. Biar la dia.. Apa kate focus kat Fattzura

    4

    1
    • sicomel says:

      rasanya yang komen kritik tu bukan fattzura fans je..rakyat marhaen yg byr bill astro yang suka tengok meletop yang komen kritik..don’t simply petik fans memana sbb nanti fans fattzura meroyan then at last fans neelofa pula play victim kata kena serang dgn fans fattzura.so,never ending argument plak kang..huhuhu..

      11

      0
  33. Anonymous says:

    panggil upiak tak bole elok2 ‘eeii eii’… skit2 kuar perangai biadap lopa ni kt meletop.. mangkuk professional camtu nak ckp bukan mudah mengacara siaran langsung… ngok nara ni nak backup pon agak2 laa..

    14

    0
  34. Bukan peminat sesiapa says:

    Alahai… skrg ni byk org kutuk dia pasal fattzura, kena la kuar satu story baik “dia mohon maaf”.. aku rasa ni lah pertama kali story lopak mintak maaf. Byk kot kisah dia gaduh la , dok hentam org la takde sekali punnnnn keluar story ko mintak maaf. Ni lah pertama kali. Cer google cerita nurita harith designer tu kata lopak DISRESPECTFUL. Ada mintak maaf? Takdeeeee…. siap xnk bg komen. Minah ni mmg kurang ajar pun. Dr dulu aku perasan. Kalau tgk dia selalu paksa budak2 peluk dia sambil amik video n selfie. Aku tgk sume budak tak suka dia tp kena paksa gak. Dulu time shooting SHMP pun ada 1 video aku perasan dia campak tisu ke bawah sambil mcm suruh fattah kutip balik utk dia. Terkejut aku time tu tgk video tu. Tp masa tu sume buta dia awangan tak perasan pun bende tu lopak buat kuang ajar. Mmg nmpak la air muka dia. Sombong bongkak. Jenis menyampah tgk muka dia walaupun pakai la mekap mahal lancome bagai masih tak nampak hati dia baik. Your beauty doesnt come from within my dear. Sorry. Tu pasal u cover all your bad flaws dgn mekap 4 inci. Fazura xyah beriya pun mekap.. tp terserlah hati dia baik sebenarnya. Very humble. Tak nampak langsung wajah tu kt lopak. Jauh beza. Aku rasa ramai pandai menilai bende ni.

    3

    0
  35. Anonymous says:

    dia terpaksa lah minta maaf… kang lari jantan yg tgh nk fefeeling dgn lopa tu… walopong selama ni tak penah mengaku biadap dia kt artis lain… kali ni nak tangkap ikan yg kaya kene lah drama humble..

    14

    0
  36. Puan N says:

    Hai Nara, bila nak up story terbaru pasal Fazura dan Bront pergi Jakarta promosi karya terbaru dia, Ayat ayat Cinta 2?

    Ni karya ye Nara, sumbangan artis menaikkan nama Malaysia di luar, dengan bawa bakatnya.. Bukannya pergi join / jemputan untuk tengok fashion show.

    Nak juga baca benda2 positif kejayaan artis menjual bakat mereka diluar Malaysia.

    27

    0
    • Anonymous says:

      BN ni klu psl fazura punya bakat mana dia nk up sgt story,bende bodo psl lopak laju la dia up2 backup2 mcm nk mampos,meluat gile bn ni nampak sgt berat sbelah

      11

      0
    • Syira says:

      Nara ni mmg camtu. Bila si lopa pergi victoria secret tu, laju je up. Kemain bangga. Sekali aku tgk, laahhhh, jauh nya lopa duduk. Puas lah dia besarkan screen hphone dia nk tunjuk model2 tu. Tapi, tetap nampak cam semut separuh bogel bergerak. Yang aku heran Venice Min pun pergi ye, langsung si nara n even lopak ni tak bgtau. Yang best nya, Venice Min ni duduk dekat lagi dengan pentas, compared to Lopa. Malu sungguh. Ye2 je cakap, my posts are going to be naughty at times. Hujung2 gambar dia dgn chelsea Islan yg keluar. Dgn model2, model2 tu mcm nak rushing ambik gambar. So embarassing. Punyalah nk tunjuk konon dia pergi sorang, langsung dia tak nak ambik gambar dgn Venice Min.

      Yang fazura dengan bront ni, berlakun ye, dlm AAC2, an epic love story. Ingat senang ke nk berlakon dlm produksi besar Indonesia camtu. Produksi mcm tu bukan sebarang org ye yang dia ambik. Tapi Nara, where are their stories? You are such a loser Nara, cium lah buntut lopa, sampai mati.

      3

      0
  37. Anonymous says:

    Kena lah mintak maaf sebab tgh start promosi oppo kaler merah tu. Entah2 oppo sendiri yg suruh apologise.

    5

    0
  38. Anonymous says:

    Membahan orang mestilah dia seronok.
    Bila owner chew and glow comment psl jodoh walaupun suka2 jer dia pulak terlebih sentap kenapa?

    5

    0
  39. Anonymous says:

    Dia hos meletop jer pun… upiak pun x pandai dia nak layan.
    Cer tgk Fazura mendonia kat negara jiran berkawan dgn A listers from Malaysia and Indonesia… People with real talent and professionals. Cool and chill dgn media Indonesia.

    13

    0
  40. anon says:

    Aku xde la ske ngan lopa ni… tp ok je die interbiu upiak .. ape yg belagaknye…

    0

    3
  41. aaa says:

    aa…xdak belagak pun ..ok je dia interview

    0

    3
  42. Mia says:

    Pengacara thailand tu ckp lembut sopan.. cantik pun ye.. and cara upiak tu berckp pun x de lah sampai x fhm.. saya pernah ke padang sumatera.. boleh je fhm.. kalau x fhm pun mintak diulang secara beehemah.. no problem..

    4

    0
  43. lope says:

    makin kita dikenali..makin bnyk pencapaian..makin bnyk penghargaan..
    memang akan makin ramai yg dengki benci..hina..
    abaikan je lofa..semua yg komen negatif percayalah..diaorang masih tercari-cari kerja kosong. sbb tu banyak masa mengata org..atau pun ditinggalkan suami..xtau nk buat apa.

    0

    7
    • Anonymous says:

      Xde benda nak dengki pun sebab dia pendek, debab, kepala besar, kasar, sombong, butthurt, xde laki nak, kaya sbb jual agama, ketawa mengilai, giler rating… Lol.

      4

      0

Leave a Comment

Optional