Neelofa Kongsi Rahsia Untuk Terus Istiqamah

Hiburan

Neelofa Kongsi Rahsia Untuk Terus Istiqamah

Sekarang ini sedang panas dengan isu artis membuka tudung, buat Neelofa yang juga telah hampir lima tahun berhijrah merasakan beliau belum cukup layak untuk memberikan komen lanjut mengenai perkara itu.

Advertisement

Menurut Neelofa, beliau juga tidak sempurna, imannya juga pasang surut tetapi bila beliau terasa dirinya rapuh serta semakin jauh dari landasan Allah SWT, beliau akan cuba untuk mendekatkan diri dengan agama.

Siapalah saya untuk ‘judge’ mereka ini semua. Lebih baik saya fikir positif agar rakan artis tidak terus tertekan. Dah banyak kita lihat artis-artis jauh tersasar kerana tekanan daripada netizen. Jadi, saya tak nak termasuk dalam kumpulan netizen yang memberi kata-kata cemuhan dan negatif dan menjauhkan lagi diri mereka (artis) dengan agama Islam.

Iman saya pun ada naik turun, sama dengan orang lain tetapi bila saya rasa jauh dengan Allah SWT saya akan mendekatkan diri dengan agama dan berzikir.

Agak sukar untuk memberikan sebarang komen mengenai isu sensitif seperti menutup aurat dan keputusan seseorang untuk membuka tudung. Setiap orang mempunyai pandangan berbeza, namun jangan pernah memberikan sokongan dan mendoakan yang baik-baik agar satu hari nanti individu itu akan kembali berhijab.

Sumber Berita : MHE TV

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

57 Comments

  1. Anonymous

    February 13, 2019 at 6:01 pm

    ramai yg lagi layak berbicara utk isu istiqamah….
    lofake & lozouk berpisah tiada…. nak makan pun suka pegi kedai bau arak
    yg masih xtau ke penjilat ke.. elok lah g lah jilat sampah sarap sepanjang highway g balik kelantan… sinonim kelantan & perangai pengotor tu…

  2. Anonymous

    February 13, 2019 at 4:00 pm

    batak abis… kt kelantan xde restoran bole jual arak… smpi kl asek2 visit restoran bersusun arak… sangap bau2 lantai arak.. perangai khinzir terlepas kandang

  3. anak bahetot

    February 13, 2019 at 3:20 pm

    majlis penyucian diri ke ni?
    kalau majlis kt masjid tu merata publisiti lopa bagus sejuk mata memandang
    malam punya majlis arak kt belakang bersusun..takde plak publisiti merata.
    hahahah
    hai lobatak n lobenakssss

  4. acar1611

    February 13, 2019 at 3:19 pm

    tanyelah pendapat ustazah ke yg mmg betul2 elok istiqamahnye .. takat lopa ni xyahlah kot sbb diri sendiri pun x betul .. aurat pun x sempurna cover, nmpk lg leher, rambut, kaki .. bila ditegur pki skin colour inner ..

  5. Anonymous

    February 13, 2019 at 2:56 pm

    mentang2 tahun khinzir.. menjadi perangai khinzir tu… lofake
    asek2 interview oleh penjilat pasal istiqamah…. penjilat tu xtau lofake ni suka g resto jenis lantai bau arak… lofake ni suke sgt bau air haram…
    jenis reporter bongok.. ramai lagi artis istiqamah bertudung elok yg penting xvisit resto jual arak

    • F

      February 13, 2019 at 7:42 pm

      You ada allergy dgn Lofa ke? Macam dasyat dah sakit you ni. Ke you terliur gian nak minum arak tapi tak berani nak beli so ternampak botol bersusun je naik gila mcm orang kena rasuk? Risau lah ada orang mcm ni. Pasal artis je pun. Relax.

Loading...