Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Neelofa Harap Peminat Doa Hasratnya Untuk Buka Pusat Al-Quran Termakbul

Baru sahaja berusia 28 tahun, selebriti popular Neelofa sudah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang seni dan perniagaan. Pendek kata, rezeki beliau memang murah.

Advertisement

Walaubagaimanapun, ada impian Neelofa yang belum tecapai iaitu membuka sebuah pusat Al-Quran.  Neelofa berharap peminat dapat mendoakan agar hasratnya itu akan termakbul satu hari nanti.

Saya pasti, ibu dan bapa saya juga mempunyai impian sama. Saya juga dari dahulu memang sudah merancang sedikit demi sedikit untuk merealisasikan hasrat itu. Tapi biasalah, saya mahu memperbaiki diri ke arah yang lebih baik sebelum saya menunaikan impian tersebut. Doakan saya semoga urusan itu dipermudah.

InshaAllah hasrat yang baik pasti akan dipermudahkan serta diberkati oleh Allah SWT. Kami mendoakan agar impian murni Neelofa itu akan tercapai satu hari nanti.

Sumber Berita : Utusan Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

36 Comments

  1. Anonymous

    January 15, 2018 at 5:39 pm

    ckp semua org bole.. ramai jer ade niat same… tp niat jer lah pung pang… nk tubuhkan senang ramai jer yg dah tubuhkan.. pusat tuh letak name org sekian2… tp lepas 5 ke 15 thn… terkial2 pusat persendirian ni minta sumbangan govt/company sane sini mintak sponsor… mcm skrg ni byk pusat yg nama sekian2 pemilik asal tak bagi sumbangan dah…korang yg dok jilat2 lofa ni penah ker bagi sumbangan ke mane2 pusat2 tahfiz yg melambak skrg… ramai owner asal amik nama masa opening jer pung pang… tudung pon tinggal sarung kepala.. niat nk dpt puji jer..

    • Bawang murah

      January 15, 2018 at 6:24 pm

      Ko butthurt apasal. Lol

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 7:50 pm

      penjilat lofa suke sebut butthurt eh. lol.

    • Anonymous

      January 15, 2018 at 11:55 pm

      Dengki detected

  2. Anonymous

    January 15, 2018 at 9:56 am

    amiin…alhamdulillah, Lopa yg korang kutuk tu juga dpt menyumbang pd agama Islam..haters yg hadap BN ni, tu jelah, ngutuk jer tahu

  3. neelofake

    January 13, 2018 at 6:27 pm

    Bagusla lofa bukak pusat al-quran . Tapi cannot help but feel agak hipokrit. Masa adik dia menang anugerah instafamous hurr tv pakai mini skirt pendek nak mampus tu , adik dia jugak ckp Neelofa galakkan dia pakai camtu . So Neelofa, apa kata you walk the talk . Selain bukak pusat al-quran , ajaklah adik you kembali dress humbly . Dressing LMK aritu terlalu trashy and skanky for her age. Macam tak sabar2 nak membesar..

    • Anonymous

      January 13, 2018 at 7:37 pm

      kadang-kadang memang susah nak tegur adik beradik sendiri. mungkin dia dah tegur, dah adik dia ketegaq juga. mana la kita kalau dia hari-hari doakan adik beradik dia bertudung. kita tak tau kan, Allah je yang Maha Mengetahui. jadi tak perlu la nak sebut2 pasal dosa adik beradik dia kalau lofa nak buat benda baik. asal lofa je, semua benda nak kecam. lagipun masing-masing dah ada suami, ada mak ayah. jadi kewajipan tegur adalah jatuh pada mak ayah. sama juga kalau isteri tak tutup aurat, suami yang kena tegur. sekian.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama