Neelofa Di Muka Hadapan Remaja Januari 2012, Sarapan Pagi Bersama Tun Mahathir

Neelofa Di Muka Hadapan Remaja Januari 2012, Sarapan Pagi Bersama Tun Mahathir

Pelakon ini memang sedang hangat waktu ini, tak kiralah walau apa pun yang negatif diperkatakan oleh orang ramai tentang dirinya. Neelofa telah muncul mengacarakan rancangan Nona Ahad lepas buat kali pertama. Kami berpendapat keterlibatan Neelofa dalam rancangan tersebut berkemungkinan untuk menarik minat golongan muda untuk menonton rancangan ikonik itu, dan dia dikhabarkan telah menjalankan tugasnya dengan baik sekali. Neelofa juga telah muncul sebagai penghias muka hadapan untuk majalah Remaja bagi bulan Januari 2012:

Photobucket

Advertisement

Pelakon ini turut diperakui oleh majalah Media Hiburan sebagai antara artis terhangat tahun 2011 di samping Aaron Aziz, Johan As’ari, Shaheizy Sam dan Yunalis Zarai:

Photobucket

Dan semalam melalui twitternya, Neelofa telah muat naik gambarnya bersarapan pagi bersama Tun Mahathir dan Tun Siti Hasmah di restoran milik bapanya:

PhotobucketKami difahamkan Tun Mahathir memang sering bersarapan di restoran milik bapa Neelofa ini. Bayangkan jika Tun Mahathir bersarapan dengan anda, hati pasti berbunga-bunga jua bukan? Kami di BeautifulNara mendoakan Neelofa semoga suskses selalu dan berjaya mencapai apa yang diimpikan tahun ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

74 Comments

  1. peminat lofa

    January 7, 2012 at 10:47 pm

    ayah tiri neelofa ni sepupu kpd syed mokhtar al-bukhary..thats y la family diaorg sgt kaya.

  2. nurul

    January 7, 2012 at 6:41 pm

    aku blh byg dah muka die mase tua.

  3. surgical girl

    January 4, 2012 at 7:57 pm

    nilah yg dikatakan beauty wth brain..dah la cantik..belajar pandai plak tuh….

  4. Amier

    January 4, 2012 at 1:38 pm

    memandang potret Neelopa, melopong juga aku….tertawan dengan kejelitan wajah,seksi dengan payu dara besar.

  5. hehehe

    January 4, 2012 at 11:37 am

    pd mata aku lar aku sk neelofa nie berlakon kira ok lar tak la nampak over or keras sgt kira ok lar tuk pelakon baru kalo nak banding kan gan fs aku sk lg si lofa nie…lgpun dia msh study lg kan…aku sokong jer mn2 artis yg sambg study…kr nya dia org nie walaupun dah msk dunia glamour tp msh mementingkan ilmu…tak kisah lar cantik atau tidak coz kecantikan itu subjektif tp yg plng pentg nak study n jg la dr tu jgn la bt perangai sgt mcm fs…fs pandai berlakon tp perangai tak jg so arap2 lofa jg perangai…aku tgk nona last week nampak lofa nie berbakat juga jd pengacara lebh menonjol dr fafau.pd mata aku lar…tak tau la pd mata korang…

Loading...