Neelofa Dapat Tawaran Berlakon Di Indonesia

Hiburan

Neelofa Dapat Tawaran Berlakon Di Indonesia

Meskipun ada segelintir penonton yang mengkritik kualiti lakonan Neelofa tidaklah sehebat mana, namun selebriti popular ini memberitahu ada menerima tawaran untuk berlakon di Indonesia.

Advertisement

Walaubagaimanapun, Neelofa masih lagi mempertimbangkan tawaran tersebut kerana tidak mahu tangkap muat sahaja selain mempunyai pelbagai komitmen lain di Malaysia.

Baru-baru ini, saya mendapat tawaran untuk berlakon dalam produk yang membabitkan usahasama antara dua negara, Malaysia dan Indonesia. Tetapi tawaran itu saya belum sahkan dan harus menyemaknya semula. Saya tak mahu terus menerima jika ada tawaran. Saya tak mahu tangkap muat kerana semuanya harus difikirkan secara mendalam kerana saya mempunyai banyak komitmen di Malaysia.

Kata orang kalau ada peluang dan rezeki untuk mengembangkan lagi bakat ke negara luar, janganlah ditolak. Ada kalanya, tawaran itu hanya datang sekali sahaja. Harapnya Neelofa dapat membuat keputusan yang terbaik dan siapa tahu kali ini watak yang diberikan boleh memberikan impak besar kepada penonton terutama sekali mereka yang selalu mengkritik lakonan Neelofa.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

50 Comments

  1. jgn isap gam

    August 10, 2018 at 12:42 pm

    BERLAKON JADI BIBIK KE? HAHAHAH

  2. Gorges

    August 10, 2018 at 11:20 am

    Mek ni Muka comei Jugak. But her dressing needs to be improved …. still looks so kampung.com. Tho Branded nampak tak stylo . Opah aku kata dulu2 kalau pompuan with poor taste in dressing Di panggil Belia 4B. Kalau guys dipanggil Jinjang Joe …,

  3. Pajurah

    August 10, 2018 at 12:56 am

    Lofa please la pkai tudung yg biasa.lg cantik tau dr turban karipap tu.psl lakonan tu X yah ambik ler sbb awk xla brbakat.msh kalah ngan pajura

  4. Artis 80an

    August 9, 2018 at 6:58 pm

    Baik jgn lopa..kat Indonesia tu byk antu..nnti kau dpt sakit,byk dh artis gi sana mesti dpt musibah..X diri sendiri famili Kita. Percaya ckp Aku dia org sgt dengki..byk contoh..X leh ckp kat sini..

    • aaaa

      August 9, 2018 at 7:52 pm

      True

  5. Anonymous

    August 9, 2018 at 6:53 pm

    lopak kalau berlakon xberkerut dahi xsah,menangis xkeluar air mata,berlakon control cantik..xnk tunjuk muka buruk2..masih ada hati nak berlakon luar negara.,wakakakakaka.

Loading...