Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Neelofa Beri Masa 7 Hari Kepada Anzalna Untuk Respons

Hari ini telah berlangsung sidang media oleh Neelofa di One World Hotel untuk memberikan penjelasan dan menuntut 2 perkara daripada Anzalna. Sidang media ini ialah susulan kenyataan Anzalna yang disifatkan oleh Neelofa sebagai fitnah 100% di dalam sisipan BiPop Ahad lalu.

anzalna neelofa

Advertisement

Neelofa yang tampil bersama peguamnya telah pun menghantar notis tuntutan kepada Anzalna secara pos daftar dan serahan tangan. Jika Anzalna tidak memberikan respons selepas 7 hari, tindakan mengikut undang-undang yang seterusnya akan diambil oleh pihak Neelofa. Kata Neelofa:-

Pertama sekali saya nak cakap, kami sudah keluarkan notis tuntutan kepada Anzalna kerana pada artikel yang ditulis pada 10 Jun lepas oleh Zubir, artikel itu seratus peratus berbaur fitnah. Kenyataan Anzalna dalam artikel tersebut boleh menjejaskan saya untuk jangka masa panjang. Sekarang saya cuma mahu penjelasan dan bukti atas segala tuduhan yang telah dia berikan pada saya. Jika dia dapat jelaskan 2 perkara tersebut (bukti dan penjelasan), saya boleh pertimbangkan lagi. Sebelum ini pun Lofa tidak pernah respon terhadap mana-mana pergaduhan dalam surat-khabar, tapi kali ini, Anzalna benar-benar menuduh tanpa bukti. Ia boleh menjejaskan kerjaya saya.

Sekiranya tiada bukti yang didedahkan oleh Anzalna atas tuduhan ini, Lofa berkata yang Anzalna perlu membuat “public apology” untuk membersihkan nama Neelofa. Nampaknya Neelofa telah pun bertindak mengikut saluran yang sah. Kini sudah tiba giliran Anzalna untuk mengeluarkan segala bukti seperti yang dikatakan di dalam BiPop sekiranya. Kredit foto dan info kepada OhBulan dan RotiKaya

vanity mask

PS : Masih ingat Vanitymask (VM)? Tak sampai sebulan lalu VM launch website baru mereka, dan sekarang ni katanya dah sampai sign kontrak dengan Fashionvalet.net, iaitu antara site online shopping terbesar di Malaysia, yang banyak menempatkan baju-baju Desginer serata Asia Tenggara! Sekarang ni Vanitymask sedang mengadakan Jualan Penghabisan stok, bermula daripada hari ni, sehingga lah hari Sabtu (16 June 2012). Korang boleh check apa barang yang on-sale kat sini. Baju-baju di atas ni antara baju-baju yg on-sale sekarang. Amacam, cantik tak? Layari www.vanitymask.com untuk tengok semua koleksi mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

281 Comments

  1. Hehehe

    June 16, 2012 at 5:18 pm

    Suka tengok ‘nasi lemak’ Neelofa yang besar dan gebu tu. Kalau dapat kat aku tuu…ishhh.. Hehehe….

  2. Boboiboy Fang

    June 16, 2012 at 1:21 am

    just wait & see..kita tgk dulu sape benar sape salah..sb aku sendiri x kenal sape anzalna ni..aku bkn la fanatik sgt dgn lofa ni….btw neelofa mmg pandai berlakon dan mengacarakan rancangan nona tu….hahahaha tu my reasons je la sb cikgu aku pun minat neelofa :p

  3. banned neolofa

    June 15, 2012 at 2:56 pm

    kat tV9 aku excited giler nk tgk beto berlakon JANJI JUJUR SEPI
    pastu bile aku tgk neolofa ni berlakon konpem la buat aku spoil spnjgn tgk movie ni,aku spoil pasl minah ni xhbs2 nk kutuk org….dulu ko kutuk fazura skang ko kutuk tasha plak…aku pk2 balik kalau ko bgus xdenye ko jd artis kan….so let it go je la…baik ko manage business kasut ko je la neolofa..

  4. mikha tambuyong

    June 15, 2012 at 1:05 pm

    pada aku dua2 smer je.. dua2 blagak.. perasan n poyo.neelofa tu skng mmg koya xsdr diri. nmpk dr air muka dia yg dia nk mnunjuk2 dgn ape yg dia bt. konon cm sperstar r siap psg lawyer 2 org lg pdhl bnda boleh settle beb. industri kita ni kecik, tak perlu nk saman bagai ar.. dua2 pon aku x minat same je belakon x kemana prasan je lbh. bakat pon xde msk industri stakt nk tunjuk kebodohan diri tu baik xpyh lh buang msa. korg 2 org sme je dua2 hti busuk perangai hodoh!! bak kato ore klate , TOK SOHOR!!!!

    • mizz

      June 18, 2012 at 12:28 pm

      betul!

  5. ct

    June 15, 2012 at 10:25 am

    tak matang langsung.. sikit2 nak saman sikit2 nak saman..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama