Neelofa, Awal Ashaari Dan Aiman Ridza Dalam Dunia Fantasi Anugerah Skrin 2012

Neelofa, Awal Ashaari Dan Aiman Ridza Dalam Dunia Fantasi Anugerah Skrin 2012

Nampaknya Anugerah Skrin 2012 menjanjikan kelainan tahun ini dengan tema fantasinya. Dan debarannya kian terasa kerana akan berlangsung esok. Anugerah Skrin 2012 telah mengangkat ‘Selami Dunia Fantasi Kami’ (Fairy Tale) sebagai konsep, akan berlangsung pada 9 November 2012 (Jumaat) bertempat di Dewan Merdeka, Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), Kuala Lumpur dari jam 9.00 malam hingga 11.30 malam.

Apa yang menarik, promo untuk Anugerah ini diadakan secara video bersiri, dan menampilkan si jelita Neelofa yang kelihatan seperti seorang puteri, pelakon kacak yang sedang hangat di pasaran iaitu Aiman Ridza sebagai jejaka idaman, dan pengacara yang tidak asing lagi iaitu Awal Ashaari.

Advertisement

Pastinya ramai yang ternanti-nanti untuk menyaksikan sendiri magika fantasi Anugerah Skrin 2012 yang turut akan disiarkan secara langsung di TV3. Secuit mungkin dari magika itu boleh anda saksikan di promo ini. Kredit gambar We Love Neelofa.

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

260 Comments

  1. Zara

    November 14, 2012 at 5:18 pm

    Hamboih. Kat mana-mana ada je tukang back-up Lofa. Kat Nara ni Kipas Payah Mati Neelofa, kat OhBulan pula si Maylowbee. Kalau kau rasa Lofa kau tu innocent, takpayah nak backup sangat, di setiap komen pula tu. Makin kau layan, makin lah orang nak mengata. Let them be lah :)

    Dulu aku baca kat Remaja masa musim DR, kru produksi kata Lofa ni paling berdisiplin dan ada leadership antara semua finalis, dan dia ni jenis taat pada keluarga sampai tak keluar malam.

    Mungkin dia memang good girl, tapi sorry to say, lakonan dia tak seberapa sangat, bakat dia pun masih perlu diasah, jadi janganlah nak puji dia sangat, nanti dia tak reti improve kalau asyik disanjung :)

    Dah dia pilih bidang seni, kenalah belajar terima kritikan dan pandangan orang, kan? Biasakan diri :)

  2. terindah

    November 12, 2012 at 3:51 pm

    hmm…bg neelofa jdk pengacara untuk event besar camni mmg tak seswai..ramai lg artis/pengacara lain yg lebih layak..

  3. aircond

    November 9, 2012 at 10:25 pm

    AKU RASA KIPAS SUSAH NAK MATI NEELOPAK NIE BAPOK OR PONDAN LAH..NAMPOK SANGAT REAKTIF…BAPOK LATEWWW..EUWWWW..ABG NARA JGN DELETE COMMENT NIE

    K=NAK TENGOK SI BAPOK KIPAS SUSAH NAK MATI NIE REPLY APA..HAHHAAHAHAAHHA

    • Kipas Payah Mati Neelofa

      November 9, 2012 at 11:29 pm

      Ada aku kisah dgn fitnah ko? Tuhan jer yg dpt membalasnya :-)

  4. neeesedap

    November 9, 2012 at 7:48 pm

    neelofa ni dh lama dh jadi bahan lancap aku..kdg2 smpi 3x sehari aku lancap tgk gambar dia…grrrrr..gerammnyee..kalo aku dptla x kuar bilik setahun

    • grrr

      November 9, 2012 at 7:51 pm

      hhahaaa..aku pun selau gak loncap tgk gmbr dia..esp gmbr yg menunjukkan tetek dia yg mantap tu…ggrrrrrrrrr..rasa nak baham je tetek dia..hehehehe

    • akulah

      November 9, 2012 at 7:54 pm

      neelofa’s breasts are amazing..i masturbate to her tight sweet sexy body every night..ooohhhh…aaahhh..neelofa, i want neelofa so bad….
      bukan main sedap lg batang ko eh hans isac, dpt masukkan dalam lubang keramat neelofa..untung betul ko..jeles betul aku

    • pokil

      November 9, 2012 at 7:56 pm

      perrgghhh..pan dia mesti ketat gile n basah kuyup waktu main..grrrr..menggigil badan aku bila terbayangkn neelofa x berbaju..

    • kesian

      November 9, 2012 at 7:57 pm

      kesian..jd bahan lancap lelaki je akhirnya…

  5. mak senah come back..

    November 9, 2012 at 5:20 pm

    blah la ko Kipas Payah Mati Neelofa. stakat keje kipas lipas, pas2 kepale kene kutuk ngan kuali mcm cite p.ramlee tu, xheran aku. tu baru kene ketuk pale la tu kat opis kan.. pasai ko bangang.. hahaha.. si kipas lipas kudung yang die hard fan oppa.. terima je la kenyataan, faz cantik dan gebu.. walaupon xde spm, tapi tetap style dr oppa kejung. faz elegant. oppa style Kg dot. sekian tq.

    • Kipas Payah Mati Neelofa

      November 9, 2012 at 5:45 pm

      hahaha.. kesian ko mak senah.. aku kerja pun bkn ko yg bayar.. majikan aku siapa pun ko peduli apa.. one more thing.. ko kipas la fazura ko tu.. aku no comment sebab aku bkn jenis yg nak aib kan org.. tambah2 masa silam org.. biar la ko nak puji melambung fazura pun.. kubur mereka dgn kubur kita sama jer nanti.. mengadap tuhan juga kn? anyway.. tq kata aku bangang.. sebangang aku pun ciptaan tuhan seadanya.. aku masih blh terima dr ko yg masih x dpt terima neelofa mengacara mlm ni kn? selamat menonton ask yeaaaa semuaaa.. :)

    • Mat Kaypoh

      November 9, 2012 at 5:49 pm

      hihik mak senah! terbaikkkkkkkkkkkkk la kipas dr atas sampai bwh.. hihik!

Loading...