Written by AbangNara | February 20th, 2019

Untungnya menjadi seorang manusia yang bernama Neelofa. Selepas diberi peluang menjadi individu ketiga menginap di resort The Muraka yang terletak di Kepulauan Maldives, sekali lagi Neelofa menjadi antara individu terawal untuk merasai kehebatan resort mewah Jumeirah Al Wathba Resort & Spa di Abu Dhabi. Pengacara program MeleTOP itu juga dijemput untuk menghadiri majlis perasmian resort berkenaan yang berlangsung pada Sabtu lalu. Memang bertuah sangat-sangat Neelofa nie!!!

neelofa

Menurut Neelofa, tujuan asalnya ke Abu Dhabi adalah untuk menjalani sessi penggambaran. Namun tidak disangka pula dijemput untuk merasai sendiri kemewahan dan kecantikan resort tersebut. Kata Neelofa:-

Tujuan saya ke sana adalah untuk menjalani sesi penggambaran. Tidak sangka pula diberi layanan untuk tinggal di resort semewah ini. Lebih istimewa, saya diberi kesempatan untuk menghadiri majlis perasmian resort sekitar tiga hari lalu

neelofa

Nampaknya tahun 2019 juga bakal menjadi satu tahun yang penuh dengan rezeki buat Neelofa. Semoga nama Neelofa akan semakin mekar di peringkat antarabangsa. Sama-sama kita doakan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

neelofa

neelofa

neelofa

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

47 responses to Neelofa Antara Individu Terawal Dijemput Menginap Di Resort Mewah Jumeirah Al Wathba

  1. pondan=anjing says:

    Tak berapa nak kagum pun..

    • Anonymous says:

      antara.
      maksudnya- dh tiada pilihan terpaksa isikan kerusi

      • Lembu Gemok says:

        kadang aku happy tgk ko, kadang aku sedih….kenapa ko pakai baju cam tu yg menonjolkan benjolan di dada tu? siap bersalaman tanpa segan silu…mana malumu sbg rusuk kiri kami? mana maruahmu sbg penggoncang dunia? sayang rupamu bak bidadari dunia, tp perangaimu bahenol……bahenol bahenol bahenol yiekkkkkk!!

    • Anonymous says:

      Gambar ke3 dgn 2 jantan tu..seolah olah Lopa adalah objek sex kepada lelaki….jgn salahkan jantan bila pompuan dilihat sebagai objek sex utk nilai komersil…tp Lopa sendiri yg memperjudikan diri…dok gitu Mek..

  2. mak says:

    hmm alhamdulillah.. dah rezeki dia. kte ni jgn jeles dgn rezeki Allah bg pd dia.

  3. Anonymous says:

    Jealousnya dgn rezeki dia. Aku caye 1 je. Lg byk kita beri, lagi byk kita dpt. Kalau cmni rezeki dia dpt, taktau berapa byk dia dh beri dkt org.

    • Nur says:

      Betul2 setuju sangat..Baru2 ni Heliza ada post kat IG story dia Neelofa adalah salah seorang kawan dia yg sangat murah hati suka menderma. The more you give, the more you get back

      • Anonymous says:

        org skrg kalau dh menderma, kena inform ke.

        • Anonymous says:

          Itu pandangan org negatif mcm kau. Kalau kau pandang positif, kau akan rs bagus amalan dia, keep it up. yg rugi skrg bukan org yg menderma & hebahkan tp org mcm kau yg rugi. hasad dengki busuk hati je memanjang sbb tu kau negatif. kau rs org menderma yg hebahkan ni riak. padahal bila dorang hebahkan, ramai yang jadi alert psl derma/memberi. Aku tak kenal kau sape tp cuba reflect diri sendiri in stead of hentam org yg menderma. mungkin ada titik hitam dlm hati kau.

        • Anonymous says:

          bkn masalah inform x inforrm…sedekah atau derma yg terbaik..adalah yg berdiam diri..sehingga org yg terima derma dan sedekah tu x tau pun siapa si polan yg menderma tu….ada faham?

        • Anonymous says:

          samalh mcm ko, yg busuk hati komen taip pjg, yg tak riak, taip sikit je

        • Anonymous says:

          nth,dermapun nk letak nama ke..diam sudahlah..tulis nama hamba Allah dh la.

      • Anonymous says:

        Bkn Lopa aje yg suka derma….artis lain pun….tp x kecoh

  4. Tk says:

    Deme nak public figure to promote the resort. Aku pun teringin nk nginap di resort mewah. Apakan daya. I aint famous.

  5. Anonymous says:

    Abu Dhabi adalah Las Vegas ke dua. Byk org non muslim suka tmpt ni..tgok je citer omputeh di abu dhabi..dh mcm las vegas..bangga kah..

    • Anonymous says:

      tak payah la nak negative sgt. ko ingt Malaysia ni dh bagus ke? remaja muslim selamber je minum arak, tp lepas tu biasa je xde tindakan. bomba kena pukul smpai mati. rakyat terang2an maki hamun & tak hormat pemimpin negara , bdk 11 thn kena bunuh dgn kejam smpai isi bdn semua takde. so jgn nak kutuk sgt negara luar seolah2 Malaysia ni dh bagus mulia sgt.

      • Anonymous says:

        fhmpun ko antara org salah satunya fhm malaysia ni kan. Org asing yg disini mencari rezeki dgn halal pun kena disuruh berhentikan moto, bila x nak berhentikan moto, kunci kena cabut oleh org malaysia, lpas tu x puas hati tumbuk dgn helmet, pdahal org asing tu x buat apa2 pun.

        Org asing tu bkn takut pada org malysia tu dia kata, cuma dia ingat pepatah “baik2 masa berada di negara org”.
        Akupun kata Malaysia ni bkn aman pun, negara yg ada nuklear lagi aman.

      • WickEd says:

        Aku baru news msia online tadi…pasal budak perempuan 11tahun tu ke? Kesian eh…tak faham pasal Nur alert only for m’sian kids…so sad 2 minggu dlm hutan kelapa sawit…m’sia still a long way to go on solving crimes & stuff…

  6. R says:

    Jangan la pakai turban. Looks awful. Stick to your. Your old style tudung labuh makes you look elegant and suits your face.

  7. Anonymous says:

    KNAPA X CNTIK GMBR YG DIAMBIL.

  8. opocot says:

    uihh…mak aih nengok heels lopa pakai. macam lebih kurang 6 inci jugak kelihatannya. tak sakit kaki ek pakai tinggi cenggitu .

  9. Nini says:

    Apapun rezeki lofa, kita sama2 mensyukuri kurniaannya,moga yg baik pun dtg ketempat kita jgk..Aamiin YRA

  10. Anonymous says:

    atau mmg dh tahu akan tarikh pembukaan hotel itu, maka “menyempatlah” kalau..kalau..

  11. Faraj says:

    aduii ..pak Arab pun kena kencing…..ingat Air Asia jerr…hmmmm..

  12. DX says:

    Nara – kalau rasa duduk free kat hotel considered “Memang bertuah sangat-sangat Neelofa nie!!!” you still have a lot of growing up to do

    • bitter ke says:

      dia bertuah la sebab dijemput sebagai tetamu khas utk duduk kat hotel tu. free kot. tak cukup bertuah ke kalau duduk free? kau agaknya kalau dijemput duduk hotel hilton kt pj pun dah seribu rahmat dah

      • DX says:

        I’m not even talking to you but since you nak sibuk mencelah2 dan nak menegur saya pula, beri saya ruang untuk menegur kamu… Brush up on the wit skills will ya. I am so not entertained you don’t even deserve a LOL much less this response

  13. bukan benci lofa says:

    Tapi sy x selesa tgk turban n baju dada terdedah Lofa.. dress bahagian dlm pun singkat. Salam pak arab lagi .. ya Allah .. u ignored apa yg baik org ckp sbnrnye u sombong tau.. baliklah pada landasan Islam yg sebenarnya.. Hidup ni bukan di dunia sahaja….

  14. qomentakqomen says:

    kenapa pic no 2 tu nampak jarang baju tu, bayang pusat pun dah nampak, duhhhh, apakahhh .. tak leh komen lebih2, nanti kang meroyan peminat2 hajah

  15. Anonymous says:

    Sunjay Dutt ke sebelah dia tu..

  16. Anonymous says:

    patutnya pompuan duduk bukan berdiri…jdi nothing tiada spesial

  17. Anonymous says:

    Amende lah posing bertenggek tgh2 tu…. depan lelaki bkn muhrim pulak tu? Nak goda 2 jantan tu ke? Jgn cam tu sis…kalau nak promote fashion Musllimah pun…ikut syariah betul2 supaya kita lebih dikagumi.

    Ko igt lawa ke posing bertenggek dan pakai turban cam tu….adehhh

  18. alfie says:

    Famous macam pun Lofa dengan kasut platform nya berpisah tiada!!! Dia tetap katek. Walau pun glamour macam mana pun gambar dan posing dia , lepas habis shooting dia balik hotel mewah tu dan tidur berseorangan saja , masih tak mampu rasa nekmat seks jew!!!

  19. kiki says:

    heliza kata neelofa ni pemurah ye..tgk gambar2 tu..ye memang neelofa tersangatlah pemurah..

  20. Popo says:

    Asal up cite neelofa je, ramailaa org yg up komen dengki busuk hati. Cuba check hati tu.

  21. Alip syuk says:

    Dubai ske mke2 bengali, Sri Lanka , India’s

  22. senyum manis says:

    sibuk je netizen ni… mcm korang tu perfect sgt …lantaklah hidup dia

  23. Anonymous says:

    ramai betul penjilat lopak dlm ni yer…. artis lain kalo begini kan main lagi celupar…
    tp memang dh faham pun asal kelantan jer geng penjilat negeri ni ramai.. pakai tudung benggali no hal pakai baju dada jojol2 pun no hal…
    jgn nmpk retis lain camni sure kene kecam