Neelofa Akui Hanya Ketawa Apabila Baca Komen Negatif

Hiburan

Neelofa Akui Hanya Ketawa Apabila Baca Komen Negatif

Meskipun sedang dihimpit kontroversi mengenai hubungannya dengan PU Riz, namun Neelofa kelihatan tenang dan terus berinteraksi dengan peminatnya seperti biasa di laman media sosial.

Mengambil kesempatan meminta pengikutnya bertanyakan apa sahaja soalan, sudah pasti peluang ini tidak dibiarkan begitu sahaja oleh netizen.

Advertisement

neelofa

Antara salah satu soalan yang menarik perhatian ramai ialah bagaimana usahawan wanita itu berhadapan dengan komen negatif. Walaubagaimanapun jawapan Neelofa nyata menunjukkan bahawa dia bukanlah seorang yang mudah melatah.

“Sejujurnya… biasanya saya hanya akan gelakkan sahaja. Tak simpan sebarang perasaan marah atau apa pun sebab ia
tidak benar, jadi kenapa nak ambil hati? Selepas itu, saya akan terus move on.”

Selepas menjawab soalan itu, rata-rata netizen meluahkan rasa kagum dengan pandangan positif yang dimiliki Neelofa. Sedangkan ramai yang pasti akan tersungkur apabila membaca komen negatif namun wanita itu memilih untuk tidak mengambilnya dengan serius.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    December 31, 2020 at 2:59 pm

    Dah bkn urusan kau knp kau bace…mnyibuk hati busuk. Cek hati kau

  2. lopak

    December 31, 2020 at 11:01 am

    pantat kau lah lopak.

  3. zuzu

    December 31, 2020 at 10:47 am

    hmmmm ape2 la..bukan urusan aku pun

Loading...