Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Neelofa Akui Fazura Adalah Pesaing Terdekat Untuk Raih Trofi Utama AME 2018

Walaupun sudah dua tahun berturut-turut memenangi Anugerah Top Top MeleTOP (Wanita) , selebriti popular Neelofa secara jujurnya mengakui Fazura adalah pesaing terdekatnya untuk merangkul anugerah tersebut. Seperti yang anda tahu, nama Fazura kini memang cukup hangat di dalam industri hiburan tempatan.

Advertisement

Persaingan adalah satu realiti. Semua orang percaya dengan apa yang saya rasa. Fazura bukanlah nama asing dalam industri dengan anugerah yang dimenanginya, malam ini (tadi), saya rasa bukan sesuatu yang mustahil untuk dia meraih trofi utama.

Farah Nabilah juga ada kelebihan daripada segi undian dan bakatnya dalam lakonan sehingga meraih perhatian ramai. Bukan bermaksud saya tidak yakin dengan diri sendiri, sebaliknya, siapa pesaing saya dan kelebihan yang mereka ada.

Pada masa yang sama, Neelofa tidak kisah dengan segala kecaman yang diterima kerana secara tidak langsung ia membuatkan peminat setianya lebih kuat menyokong beliau.

Dengan kecaman inilah membuatkan peminat berdiri teguh di belakang dan membawa saya kekal bersama mereka. Mereka juga terus bekerja keras demi kerjaya saya.

Advertisement

Saya tak boleh menutup mulut orang daripada terus mengata. Apa yang saya boleh buat adalah kuatkan hati dan berusaha demi kerjaya seni dan perniagaan saya supaya menjadi inspirasi kepada orang lain.

Neelofa bukan sahaja berjaya membawa pulang trofi utama Top Top MeleTOP tetapi memenangi dua kategori lain iaitu Fesyen TV MeleTOP dan Pelakon TV MeleTOP ( Drama Red Velvet).

Sumber Berita : BH ONLINE

Kredit Foto : Saifullizan Tamadi

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

126 Comments

  1. Anonymous

    April 10, 2018 at 10:17 pm

    RILeks je lofa sebut nama fazura. Tp fazura mcm takot nk berdepan dgn lofa. Nape ek hahah

    Profesional gila lofaa. Fattjura jugak yg dikejar bayang2

  2. Anonymous

    April 10, 2018 at 6:04 pm

    Ewwwww.Kelantan pengotor,,,

  3. Anonymous

    April 10, 2018 at 2:04 pm

    fattah and fazura layman ruffedge dalam kereta tiba2 lofa jemput ruffedge perform… ko rase??????????? pls la lofa…. sila la move on!!!

  4. Anonymous

    April 10, 2018 at 9:18 am

    Fazuraa? Euwww hahaha sorryy sape fazura wehh nak compare dgn neelopa.

    Siapa family fazura? Siapa family lofa? Berapa A spm fazura? Kaki disko? Kaki gaduh dekat disko? Bertukar2 laki kaya last2 abam pattah je angkat jadi bini. Jutawan hartawan xde pon yg angkut dia. Angkut kejap pastu buang kahkah. Last2 penat sebab dah kertu terdesakk kawin jela dgn fattaj walau x jutawan.

    Takde lg artis malaysia ni ada video porn kahkah. Suci kerrrr? Hanya abam pattah yg tau rkekekekkeekekkeek.

    • Anonymous

      April 10, 2018 at 9:34 am

      aku dh lama tau ni..sbb aku ni mkcik bwg..lebih tua umur dri fazzura.
      Sbb umur dh masuk 30 fazzura tu baru lah “rileks” . Masuk je 30an baru ada kisah “baik2”.
      Maka byklh org puji.
      Budak2 bwh bwh umur fazurra je yg kata dia semporna sabah.
      #taksokonglopakataufazurapun.

    • Anonymous

      April 10, 2018 at 9:47 am

      Hahahahaah kesian fans sendu fazura meroyan fakejura kalah dgn neelofa. Fans neelofa makan popcorn celebrate kejayaan lofa. Apa kejayaan fakejura?takde eh yg hebat2?

      Dulu ingat lg masa dia kapel dgn tmj berlagak nak mampus. Suka sindir org sana sini. Suka sindir lofa. Lofa buat artikel pon dia perli. Gila busuk hati. Fazura tweet sindir neelofa. Haa lepas tmj campak ko baru ko diam terdudukkkk. Dulu ko berlagakkk. Semua benci ko time tu.

      Siap ko berlagak gila keluarkan statement siapa nelofa utk kau jatuhkan.dah rasa diri hebat masa tu. Yakin nk jadi permaisuri hahahaah.

      Nowww siapa kau fakejura nk dibandingkan dgn neelofa. Duduk pon kondo je dgn fattah.kikiki.

      Pastu tetiba jadi sesuci lebaran sekarang. Dulu perangai dia bukan mcm ni wehhh. Sekarang acah zuhud. Belakang perangai hantu!

    • Ishishish

      April 10, 2018 at 8:21 pm

      MV caprice yang de neelofa tu xtgk ke sis? Hazab gakkk…

  5. Anonymous

    April 10, 2018 at 12:52 am

    Fashion valet n duck launch sale or product berduyun dtg kedai. Naelofahijab buat sale ke launch apa2 sendu jer… harap kan manus in yang berbayar. Pastu tiba2 announce sold out online… ntah apa2… cheap marketing

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama