Nazim Othman Tutup Pintu Hati, Suka Hidup Menduda

Hiburan

Nazim Othman Tutup Pintu Hati, Suka Hidup Menduda

Seperti yang semua ketahui, Nazim Othman dan Bella Dally telah lama bercerai kerana sudah tiada persefahaman lagi. Meskipun bekas isterinya itu telah pun bahagia dengan perkahwinan barunya, Nazim nampaknya lebih selesa hidup solo.

Apabila ditanya, pelakon lelaki itu menyatakan bahawa dia masih belum bersedia untuk mencari jodoh dan turut mengakui bahawa dia belum lagi bertemu dengan pengganti baru.

Advertisement

Jika ada masa saya akan bercuti ke luar negara, jadi saya tiada masa untuk memikirkan soal jodoh.Tambahan lagi saya langsung tidak memberi fokus untuk mencari pasangan, saya bahagia dengan kehidupan sekarang.

Namun saya sendiri tak boleh nak komen sampai bila situasi ini akan berlanjutan, sejujurnya saya tidak pernah ada calon pengganti sejak bercerai Mei tahun lalu, skandal pun tak ada.

nazim othman sudah tutup pintu hati

Walaupun ramai netizen yang menebak bahawa dia sering ‘travel’ kerana ingin merawat luka lama. Tapi pelakon lelaki itu menafikannya dan menjelaskan bahawa minat dia untuk berjalan memang sudah ada sejak daripada dahulu lagi.

Awal-awalnya memang kita tutup. Tutup terus, kunci kita buang. Saya suka bercuti sejak usia 19 tahun. Tiada istilah travel sebab jiwa kacau. Saya memang suka travel.

Sekarang saya solo, bila-bila ada ruang, saya akan berjalan. Banyak lagi tempat saya tak explore dan banyak negara saya tak pergi.

Harapnya Nazim Othman akan terbuka kembali pintu hatinya untuk menerima suri hati yang baru. Mana tahu sambil ‘travel’, terjumpa jodoh kan?

Sumber: mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    October 31, 2019 at 5:33 am

    Oops ini utk nabila punya cerita..salah masuk

  2. Anonymous

    October 31, 2019 at 5:32 am

    INI APPS LAH YG SKG DIGUNAKAN UTK MENIPU
    ORANG..KORANG2 KENA TIPU..HAHAHAH PADAN MUKA..AKU DAH DOWNLOAD APPS NI..GAMBAR BINATANG2 SERUPA BINATANG REAL.
    KALI INI NETIZEN KENA KLENTONG..PADAN MUKA…SYABAS NABILA!!

  3. Hamba Allah

    October 31, 2019 at 1:55 am

    Baik baik dengan fitnah, jadi papa kedana waktu akhirat, org lain laju masuk syurga, pahala sifitnah abis masuk account org lain. Neraka.. Ya Allah

  4. Maria Kari

    October 30, 2019 at 7:37 pm

    kan…… hahaha…. cantik ayat coverina dia… ape pnya bottom tegar la…skandal jantan berlambak tu hihihi

  5. Anonymous

    October 30, 2019 at 4:50 pm

    tak payah gedik sangat lah si gay bottom tegar ni, pompuan bodoh mana lah nak gatal pi kahwin dgn kau hahah dah sah2 suka batang

Loading...