Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nazim Othman Tutup Pintu Hati, Suka Hidup Menduda

nazim othman akui sudah tutup pintu hati

Seperti yang semua ketahui, Nazim Othman dan Bella Dally telah lama bercerai kerana sudah tiada persefahaman lagi. Meskipun bekas isterinya itu telah pun bahagia dengan perkahwinan barunya, Nazim nampaknya lebih selesa hidup solo.

Apabila ditanya, pelakon lelaki itu menyatakan bahawa dia masih belum bersedia untuk mencari jodoh dan turut mengakui bahawa dia belum lagi bertemu dengan pengganti baru.

Advertisement

Jika ada masa saya akan bercuti ke luar negara, jadi saya tiada masa untuk memikirkan soal jodoh.Tambahan lagi saya langsung tidak memberi fokus untuk mencari pasangan, saya bahagia dengan kehidupan sekarang.

Namun saya sendiri tak boleh nak komen sampai bila situasi ini akan berlanjutan, sejujurnya saya tidak pernah ada calon pengganti sejak bercerai Mei tahun lalu, skandal pun tak ada.

nazim othman sudah tutup pintu hati

Walaupun ramai netizen yang menebak bahawa dia sering ‘travel’ kerana ingin merawat luka lama. Tapi pelakon lelaki itu menafikannya dan menjelaskan bahawa minat dia untuk berjalan memang sudah ada sejak daripada dahulu lagi.

Awal-awalnya memang kita tutup. Tutup terus, kunci kita buang. Saya suka bercuti sejak usia 19 tahun. Tiada istilah travel sebab jiwa kacau. Saya memang suka travel.

Advertisement

Sekarang saya solo, bila-bila ada ruang, saya akan berjalan. Banyak lagi tempat saya tak explore dan banyak negara saya tak pergi.

Harapnya Nazim Othman akan terbuka kembali pintu hatinya untuk menerima suri hati yang baru. Mana tahu sambil ‘travel’, terjumpa jodoh kan?

Sumber: mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    October 31, 2019 at 4:56 pm

    i know die ni gay cause ive fucked him

  2. aku tetap aku

    October 31, 2019 at 9:52 am

    dia tak berani cakap buruk pasal bella sebab dia takut bella boleh dedah identity dia sebenar.

  3. aku tetap aku

    October 31, 2019 at 9:51 am

    gayboy.

  4. pendosa

    October 31, 2019 at 8:30 am

    jgnlah jadi sebahagian yang perlu merangkak mencari nazim di akhirat kelak…

  5. bellabong

    October 31, 2019 at 8:13 am

    yang aku tau nazim ni sebenarnya yg ok compare tu bella. tp tu la kan, org cantik ni, perangai buruk pun org buat2 x nampak. nazim pulak, sebab x ensem kot. tapi x penah dgr kuar dr mulut dia ckp buruk pasal bella kan. pandai dia simpan aib bella. husnuzon

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama