Written by Irsa | October 30th, 2019

Seperti yang semua ketahui, Nazim Othman dan Bella Dally telah lama bercerai kerana sudah tiada persefahaman lagi. Meskipun bekas isterinya itu telah pun bahagia dengan perkahwinan barunya, Nazim nampaknya lebih selesa hidup solo.

Apabila ditanya, pelakon lelaki itu menyatakan bahawa dia masih belum bersedia untuk mencari jodoh dan turut mengakui bahawa dia belum lagi bertemu dengan pengganti baru.

Jika ada masa saya akan bercuti ke luar negara, jadi saya tiada masa untuk memikirkan soal jodoh.Tambahan lagi saya langsung tidak memberi fokus untuk mencari pasangan, saya bahagia dengan kehidupan sekarang.

Namun saya sendiri tak boleh nak komen sampai bila situasi ini akan berlanjutan, sejujurnya saya tidak pernah ada calon pengganti sejak bercerai Mei tahun lalu, skandal pun tak ada.

nazim othman sudah tutup pintu hati

Walaupun ramai netizen yang menebak bahawa dia sering ‘travel’ kerana ingin merawat luka lama. Tapi pelakon lelaki itu menafikannya dan menjelaskan bahawa minat dia untuk berjalan memang sudah ada sejak daripada dahulu lagi.

Awal-awalnya memang kita tutup. Tutup terus, kunci kita buang. Saya suka bercuti sejak usia 19 tahun. Tiada istilah travel sebab jiwa kacau. Saya memang suka travel.

Sekarang saya solo, bila-bila ada ruang, saya akan berjalan. Banyak lagi tempat saya tak explore dan banyak negara saya tak pergi.

Harapnya Nazim Othman akan terbuka kembali pintu hatinya untuk menerima suri hati yang baru. Mana tahu sambil ‘travel’, terjumpa jodoh kan?

Sumber: mStar Online

10 responses to Nazim Othman Tutup Pintu Hati, Suka Hidup Menduda

  1. Anonymous says:

    tak payah gedik sangat lah si gay bottom tegar ni, pompuan bodoh mana lah nak gatal pi kahwin dgn kau hahah dah sah2 suka batang

  2. Maria Kari says:

    kan…… hahaha…. cantik ayat coverina dia… ape pnya bottom tegar la…skandal jantan berlambak tu hihihi

  3. Hamba Allah says:

    Baik baik dengan fitnah, jadi papa kedana waktu akhirat, org lain laju masuk syurga, pahala sifitnah abis masuk account org lain. Neraka.. Ya Allah

  4. Anonymous says:

    INI APPS LAH YG SKG DIGUNAKAN UTK MENIPU
    ORANG..KORANG2 KENA TIPU..HAHAHAH PADAN MUKA..AKU DAH DOWNLOAD APPS NI..GAMBAR BINATANG2 SERUPA BINATANG REAL.
    KALI INI NETIZEN KENA KLENTONG..PADAN MUKA…SYABAS NABILA!!

  5. Anonymous says:

    Oops ini utk nabila punya cerita..salah masuk

  6. bellabong says:

    yang aku tau nazim ni sebenarnya yg ok compare tu bella. tp tu la kan, org cantik ni, perangai buruk pun org buat2 x nampak. nazim pulak, sebab x ensem kot. tapi x penah dgr kuar dr mulut dia ckp buruk pasal bella kan. pandai dia simpan aib bella. husnuzon

  7. pendosa says:

    jgnlah jadi sebahagian yang perlu merangkak mencari nazim di akhirat kelak…

  8. aku tetap aku says:

    gayboy.

  9. aku tetap aku says:

    dia tak berani cakap buruk pasal bella sebab dia takut bella boleh dedah identity dia sebenar.

  10. Anonymous says:

    i know die ni gay cause ive fucked him

Tinggalkan Komen Anda Di Sini