Written by Bella | May 21st, 2018

Bercinta selama beberapa tahun kemudian hidup sebagai suami isteri sebelum bercerai,  ia bukanlah perkara yang mudah untuk dihadapi oleh pelakon Nazim Othman dan Bella Dally. Sehingga hari ini punca mereka bercerai masih lagi menjadi tanda-tanya tetapi pasangan ini lebih selesa untuk berdiam diri dan biarlah ia menjadi rahsia mereka berdua sahaja.

Semalam, Nazim ada berkongsi dua keping foto  saat beliau dan Bella menghabiskan masa bersama sebagai suami isteri dan telah berbincang hati ke hati selama enam jam sebelum membuat keputusan untuk membawa haluan masing-masing.

Difahamkan,  foto yang membawa seribu satu kenangan itu diabdikan sehari sebelum Nazim pulang ke Kota Kinabalu, Sabah untuk memfailkan perceraian.

Rata-rata netizen tidak dapat menahan rasa sebak saat melihat Bella memeluk pelakon lelaki itu. Mereka yakin, dalam hati Bella pasti ada perasaan cinta yang masih mendalam buat Nazim.

Apa yang berlaku hanya mereka sahaja tahu dan mungkin perpisahan ini adalah jalan yang terbaik untuk mereka. Berilah mereka masa untuk mengubati segala duka dan lara dalam hati. Sebagai peminat doakanlah yang terbaik buat Nazim dan Bella ye.

23 responses to Nazim Othman Kongsi Foto Terakhir Bersama Bella Dally Sebelum Berpisah

  1. Anonymous says:

    Lol. Ada lagi ke citer gay ni?

    6

    1
    • Kpop bangang says:

      Bakal jadi ikutan bagi yg bangang. 6 jam tapi dah tau nak cerai dah. Peluk cium bagai lagi. Halusinasi tahap kpop. Kalau sebelum kawin ada pre-wedding. Ni sebelum cerai ada pre-cerai dah.

      36

      0
      • Anonymous says:

        Kpop pun tak buat mcm ni weh. Dulu aku ragu2 dia gay, lepas dia poyo post out gambar 6 jam sebelum ni, mmg sah dia gay & bella tau sebab tu cool je. Asyik canang nak bella move on bla bla tapi si Nazim ni sendiri asyik update post mengundang perhatian padahal Bella diam je.

        22

        1
        • dear khan says:

          at least jantan ni dah cuba menjantankan diri….tapi bila dah tengok pompuan boggel pun nan hado takde selera…maka betullah bercerai jalan terbaik. kesian lah kat bini tu stiim sorang. tahniah bro! paling jahat pun menten lah mcm anuarrjen. jgn tumbuh nenen cam sapi lias pun dah ok.

          7

          0
  2. BellaAZ says:

    Kalau masih sayang, kenapa tak cuba pertahankan. Baru 2 tahun. Huhu…

    1

    3
  3. bukan melayu says:

    perlu ke ambik gambar peluk bagai kalau dah nak cerai? tak fhm betul cara cerai org melayu…ini mcm nak rujuk kembali jer. siap kapsyen ‘hati sakit’ lah apa entah…kalau sedih jgn cerai….tak fhm dgn melayu di millenium baru ni. jadi ini ada breakup sex lah mlm tdi? sbb tu peluk2? done membawang.

    14

    4
    • emyyy says:

      belum lafaz cerai,xdosa pun peluk..masih suami isteri yg sah..mereka bercerai cara baik..dlm islam xlarng perceraian jika tiada persefahman..xsalah mereka duduk berbincang…jgn cari kesalahan org melayu..islam itu mudah…

      32

      0
  4. Anonymous says:

    Gay

    2

    0
  5. Bob Barli says:

    Bukan peluk ghairah pon aku tgk, tu pon jd isu ke. Bukan dosa pon selagi sah suami isteri pd masa tu. Chill..

    28

    0
  6. aku tetap aku says:

    aku tgk gmbr nazim cium dahi bella tu pun dh tak nampak kelelakian nya dan tak ikhlas. tgk cara bella peluk nazim. nampak sangat ikhlas. dan tgk pose nazim.. ketat sangat..control much. gay.

    17

    0
  7. kakikucinghitam says:

    wishing both of them all the best. insyaAllah.

    12

    0
  8. wekkkkkkk says:

    tak mengapa “terkawen gay”.. jgn mcm Izreen jering dh lah.
    Ini lagi byk sakitkn hati org…sesakitnya mcm pahit hempedu pedal ayam.

    4

    3
  9. Aku yg terkesima says:

    haha..terkesima sekejap baca komen korang ni..lawak…kemon la, kasi chance la dorang nk kasi farewell photo..masih suami isteri kot…kot dia gay pon, itu urusan dia ngan Allah..

    4

    0
  10. anti-gay says:

    aku pelik la org kata dia gay. ada bukti ke? ada ke dia join kelab2 gay? ada video tumbler dia ke?
    jgn sebab dia ni maskulin semacam, muka n gaya nak kemas je, korang cop dia gay. duh…

    8

    0
  11. Noname says:

    Perlukah post gambar begini then speak about taqdir..
    Keep to yourself..

    1

    1
  12. Pekerja Gomen says:

    Nazim..
    Ko ngan bella dah setuju takkan bercakap pasal perceraian dan will keep as low as possible.. Kenapa dari aritu statement ko je yg kuar ni? Ngalahkan makcik bawang dh ko ni….

    aku lagi salute ngan Bella kot… dia yg terniaya, tp dia langsung tak bersuara.

    Aku doa bella dapat lelaki yg lebih jantan dan 10 kali lebih bagus dari ko.
    Stop la memondankan diri… suka lelaki satu hal…
    mulut ngalahkan pmpn…. satu hal..

    2

    0
    • Zazara says:

      Setuju. Cuba tgk ig abg bella, affendyali. Dia pun mcm da bengang mcm nazim ni. Nazim ni mcm fake. Mgkn gambar berpeluk tu sblm nazim terus terang dia nk bpisah dgn bella kot. Aku rasa la. Bella ni punya la baik, awal2 kawin dlu selalu dia masakkan utk nazim. Ckp pun sopan je. Masa nazim sakit dia yg jaga, nazim yg pumpang2 ckp camtu kn. Last2 dia tinggalkan bella. Mmg elok sepak ke parit je jantan camni!

      6

      0
  13. Alip Syuk says:

    Pelik tgk org dh kwin peluk ke? Rmai je yg tgh kapel kt luar tu bromen. Come on la ni malaysia bkn saudi

    0

    0
  14. adriana lima says:

    aku kelakor bace komen korang..hihihihi

    0

    0

Leave a Comment

Optional