May 21st, 2018

Bercinta selama beberapa tahun kemudian hidup sebagai suami isteri sebelum bercerai,  ia bukanlah perkara yang mudah untuk dihadapi oleh pelakon Nazim Othman dan Bella Dally. Sehingga hari ini punca mereka bercerai masih lagi menjadi tanda-tanya tetapi pasangan ini lebih selesa untuk berdiam diri dan biarlah ia menjadi rahsia mereka berdua sahaja.

Semalam, Nazim ada berkongsi dua keping foto  saat beliau dan Bella menghabiskan masa bersama sebagai suami isteri dan telah berbincang hati ke hati selama enam jam sebelum membuat keputusan untuk membawa haluan masing-masing.

Difahamkan,  foto yang membawa seribu satu kenangan itu diabdikan sehari sebelum Nazim pulang ke Kota Kinabalu, Sabah untuk memfailkan perceraian.

Rata-rata netizen tidak dapat menahan rasa sebak saat melihat Bella memeluk pelakon lelaki itu. Mereka yakin, dalam hati Bella pasti ada perasaan cinta yang masih mendalam buat Nazim.

Apa yang berlaku hanya mereka sahaja tahu dan mungkin perpisahan ini adalah jalan yang terbaik untuk mereka. Berilah mereka masa untuk mengubati segala duka dan lara dalam hati. Sebagai peminat doakanlah yang terbaik buat Nazim dan Bella ye.


23 responses to “Nazim Othman Kongsi Foto Terakhir Bersama Bella Dally Sebelum Berpisah”

  1. adriana lima says:

    aku kelakor bace komen korang..hihihihi

  2. Alip Syuk says:

    Pelik tgk org dh kwin peluk ke? Rmai je yg tgh kapel kt luar tu bromen. Come on la ni malaysia bkn saudi

  3. Pekerja Gomen says:

    Nazim..
    Ko ngan bella dah setuju takkan bercakap pasal perceraian dan will keep as low as possible.. Kenapa dari aritu statement ko je yg kuar ni? Ngalahkan makcik bawang dh ko ni….

    aku lagi salute ngan Bella kot… dia yg terniaya, tp dia langsung tak bersuara.

    Aku doa bella dapat lelaki yg lebih jantan dan 10 kali lebih bagus dari ko.
    Stop la memondankan diri… suka lelaki satu hal…
    mulut ngalahkan pmpn…. satu hal..

    • Zazara says:

      Setuju. Cuba tgk ig abg bella, affendyali. Dia pun mcm da bengang mcm nazim ni. Nazim ni mcm fake. Mgkn gambar berpeluk tu sblm nazim terus terang dia nk bpisah dgn bella kot. Aku rasa la. Bella ni punya la baik, awal2 kawin dlu selalu dia masakkan utk nazim. Ckp pun sopan je. Masa nazim sakit dia yg jaga, nazim yg pumpang2 ckp camtu kn. Last2 dia tinggalkan bella. Mmg elok sepak ke parit je jantan camni!

  4. Noname says:

    Perlukah post gambar begini then speak about taqdir..
    Keep to yourself..

Loading...